{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Vores nye liv i løsdriften

233 visninger | Oprettet:

Besluttede slut 2018 at flytte mine to heste, Madonna og Falentino i løsdrift.
Fandt det helt perfekte sted, uden løsdrift - den var de nemlig i gang med at bygge.
Vi aftalte at flytte ind 1 marts, da Falle i mellem tiden blev solgt - og flytter til hans nye ejer 1 marts (også i løsdrift), og jeg får min nye hest hjem der - så undgik vi at flytte mere end højst nødvendigt!

Så skete der nogle ret uheldige og ubehagelige ting i vores daværende stald som altså gjorde at vi måtte flytte øjeblikkeligt. 3 februar skrev jeg bedende til staldmutter om vi kunne komme før tid, selvom de ikke var noget ligende færdige med skuret. 6 februar flyttede vi i løsdriften, som de på magisk vis har fået færdig på tre dage! (under lidt pres....)

Vi elsker livet her, Donna stortrives og Falle nyder det også - nu han er ved at lære at gå i skuret og finde ud af at man skal æde for at holde varmen bedst muligt.
TIP: Falle ville ikke gå i skuret de første dage, - Donna ville gerne, men de blev ikke derinde! Men da vi fik smidt noget wrap på gulvet (hønet fungerede altså IKKE) gik BEGGE heste ind og stod i læ for regnen og åd.

Det koster mig 700kr pr. hest at leje løstdriften, derudover kommer strøelse (tørv - 1450kr for en palle m. 18 stk), wrap (450kr pr. balle), krybbefoder og diverse tilskud.
- Jeg bestræber mig på at kunne fodre simpelt, og med wrap ad libitum.

Vil løbende tage billeder af både fold, skur, wrapkasser, hestene og dele herinde - både for min egen skyld, men måske også til inspiration til andre med løsdrift.

Gode råd mod mudder modtages glædeligt, det har vi nemlig - desværre - en masse af allerede.

Maja Louise
Kvinde | 21 år | Oprettet: 22. apr 2008


Kommentér på:
Vores nye liv i løsdriften