{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Mit hjem og min hverdag

284 visninger | Oprettet:

Dette er fotoalbummet, hvor du kan se lidt af mit hjem, omgivelserne omkring det og min hverdag. Jeg bor sammen med min dejlige kæreste, Anders, på Vester Hedegaard, som er Anders' slægtsgård. Han er 7. generation på gården i lige mandslinje siden 1763. Den form for historie er efterhånden temmelig unik og giver stedet her en helt særlig "sjæl", synes jeg.

Lige nu bor vi til leje i gårdens lille forpagterbolig, mens mine svigerforældre stadig ejer gården og residerer ovre i det store stuehus, men planen er, at Anders om nogle år skal overtage gården selv.

Vi driver gården, som er på sammenlagt 60 hektar og dermed et ret lille landbrug, 100% økologisk uden nogen former for tilført gødning, dels med dyrkning af kvalitetsbrødkorn af mange forskellige spændende kornsorter (i 2016 havde vi 37 forskellige sorter) til godt mel, dels med skov og dels med aroniaplantage, og lige om straks får vi også eget mølleri, ligesom det på sigt er planen, at vi også skal have en gårdbutik samt blive langt mere selvforsynende med bl.a. sortbrogede grise, flere høns, måske lidt ænder og evt. en ko eller to; alt sammen gamle danske racer, naturligvis. :-)

Albummet vil blive opdateret løbende. :-)

Louise Lindbøg H
VIP
Kvinde | 35 år | Oprettet: 21. aug 2007


Kommentér på:
Mit hjem og min hverdag