{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
bodymods
 •   6. nov Isabel oh kondolere det jeg ked af det med din far. Min blomster tus er også en til minde om mine bedste forældre ?

 •   6. nov Jeg elsker også piercinger og tattoos.
  Indtil videre har jeg 13 piercinger heraf 1 madonna og 1 labre. Og så har jeg 4 tattoos men venter på min tatovør får tegnet min nye færdig som er en minde om min far der døde af kræft ?? Jeg kan desværre ikke ligge billeder ind. Nok fordi jeg er på fra Mobil.


 •   6. nov årh hvor fint! Har også døjet en del med betændelse og bump- det var dog min næse piercing og har løst det med tea tree olie. Min orkidé er lavet af Anali del Laney fra San Diego som var gæst ved Beauty and The beast i Herning. kan klart anbefale hende når hun kommer igen! sygt dygtigt. Du kan finde hende på Instagram også.

 •   6. nov Har selv haft en del øreringe, og stretch i begge, men uanset hvilket jeg brugte fik jeg altid betændelse, så nu har jeg intet.
  Jeg har en tattoo på underarm, hvor der står carpe diem.
  En tekst imellem skulderblade '' you have to do something, to be someone''
  En lille hawaii blomst på anklen, med mit stjernetegn.
  Min næste, er som din, en smuk orkidé, min skal så dække hele min underarm, da jeg har noget grimt at skjule specielt kan jeg godt lide din, fordi den har klare farver, det er jeg ret vild med