{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner White Welt ( Walter ) [Himmelhest] 2001

12.384 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Nørremark .
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. mar 2009


Hannoveraner White Welt ( Walter )

Fødselsår:
2001
Højde:
184 den perfekte højde for mig
Temperament
Walter er virkelig en rolig hest med det bedste temperment ! Han er så sød og rar.. Men han kan godt kigge lidt ved nye ting.
Gangarter
Alle 3 gangarter er over middel. Han skridter super godt ! Traven er simpelhen en drøm han flyver nærmest hen over jorden, super lækker trav ! Galloppen er virkelig også lækker han har jo nogle store gangarter og galloppen er også stor men rigtig dejlig.. Han er en stor hest med meget store gangarter men man sidder rigtig på ham, han er skøn at ride.. Og så er han meget elegant at ride han virker slet ikke så stor som han er !!
Stævner
Ld1 69,9 % :) Walters første stævne Lc1 67,9. Han fik en 2 plads :)
Stamtavle
F:Weltjunge FF: Weltmeyer FM: Matcho´s Girl FFF: World Cup I FFM: Anka FMF: Matcho X FMM: Prestige M: Grandessa MF: Grand Garcon MM: Wonne MFF: Geribaldi II MFM: Dorfbraut MMF: Wenzel I MMM: Veruschka
Køn
En skøn vallak :)
Bemærkninger
Walter blev min den 5 juni 2009.. Han er en dejlig stor dreng som jeg faldt for med det samme. Han har det skønneste tempermang han er så rar, jeg stoler fuld ud på ham, hans dejlige øjne kan jeg bare ikke stå for. Walter er købt som dressur hest men viser også springtalent, han elsker at løsspringe :)
Walter er min store drøm, jeg har altid drømt om at få min egen hest, og den 5 juni 2009 gik mit største ønske i opfyldelse..

Opdatering 24maj
2010 Det går bare super godt med Walter! Han startede sit første stævne den 22 maj, han red en lc1 til 67,9 og fik en anden plads.
Ja nu har jeg haft denne skønne hest i 1 år vi har været igennem meget , både godt og skidt .. Walter har fået konstanteret en skævt bækken som vi er ved at rettet op på så han får kiropraktor og massage hver tredje månede :) Der har desværre været et par skader, men han har også startet sit første stævne og vi har fået opbygget et fantastisk forhold. Han er virkelig en enmandshest, han er så morglad, han følger efter mig som en lille hund og vrinsker når han ser mig :)
28 januar 2012
Walter har fået konstanteret gigt i bækkenet, i højre side er det så fremskredet at knoglerne er vokset sammen, i venstre side er det i udbrud..han har haft det i mange år, muligvis er han faldet som ung på fold og har fået et skævt bækken og så er det ikke blevet gjort noget ved og så er det blevet gigt :( Han har tidligere i sit liv haft mange smerter, heldigvis har jeg fået at vide at de ikke tror han har haft smerter mens jeg har haft ham fordi jeg har haft kiropraktor og massør så tit til ham.. Pga han har haft ondt i bækkenet har han prøvet at afbelaste bagbenene og derfor gået mere på forparten og har derfor fået forandringer i forbenene.. Det ser så slemt ud at han aldrig kan blive ridehest igen og han kan heller ikke blive hyggehest fordi han ville gå med smerter ;'( Så min elskede basse skal have fred :'(Kommentér på:
Hannoveraner White Welt ( Walter )
 •   29. sep 2014 Åhhh mit hjerte græder... Det gør mig så ondt du har mistet din soulmate. Man kan jo bare se på hans øjne at han var godheden selv. Så smuk og rar.... Jeg har givet din smukke dreng en x-høj.
  Rest in Peace


 •   15. mar 2014 Hejsa . Tak for de smukke ord i Chicos profil! Ja det tager hårdt på en at miste sin soulmate, det er som at miste en stor del af sig selv som er væk for altid. Jeg er heller ikke blevet den samme siden jeg tog afsked med Chico, men jeg er heller ikke den samme jeg var før jeg mødte ham. Det er fantastisk at møde en der kan forme en og vise en at verden er bedre end man først gik og troede . Og dem vi elsker er jo aldrig helt væk, de lever videre i os for evigt.
  Vildt smuk hest du havde, han ser virkelig skøn ud! Kæmpe høj tilbage


 •   20. feb 2014 jeg har ikke lige muligheden for at læse jeres historie pt men vil keep it in mind for hvis der er noget der rør mig så er det det du nævner med at kæmpe til det sidste for sin soulmate! Stor respekt!

  Kender godt følelserne og tager også mig selv i at tænke at jeg snart skal ud til Rico og at jeg glæder mig... det tager et kun et split sekund og så "husker jeg" at der ikke er nogen at tage ud til eller nogen der venter på mig...
  Folk siger det går over med tiden og ja man lære at affinde sig bedre med sorgen men den forsvinder ikke!
  Men de ville ikke ønske at man græd sig i søvn hver aften men kæmpede videre og mindedes dem med glæde istedet for sorg (selv om sorgen selvfølgelig skal vær der)...
  Men de fortjener at man smiler over minderne og kampene og rejser sig for at komme videre (med dem i hjertet).


 •   15. feb 2014 MANGE tak for den meget rørende besked til Rico og blev helt varm indeni af den medfølelse. Der er ikke så mange der forstår mit savn eller ved hvor meget det arbejde betød og havde krævet eller hvilket stærkt bånd der var dannet mellem mig og ham men du virker til at forstå!
  Derfor siger jeg MANGE tak for de søde ord til mig og min smukke dreng.
  Din hyp var i sandhed også smuk! Han ser så blid ud og elsker hans farver! I klædte hinanden sindsygt godt og jeg føler også med dig!

  Varme tanker herfra!


 •   3. feb 2014 Mange tak for kommentaren og bedømmelsen!
  Du har haft dig en smuk dreng!


 •   8. maj 2013 ja nu det snart 1 år og 3 måneder siden jeg mistede dig, og du er stadig SÅ tit i mine tanker jeg er stadig tit herinde på din profil, det så skønt at se billeder af dig men stadig også utrolig svært for vækker bare så mange fantastiske minder med dig og mig minder som vi ikke laver sammen mere
  Savner virkelig at have hest og har overvejet ny men ved bare det aldrig bliver det samme igen!
  DU var jo MIN drømmehest !! du skulle have været ved min side MANGE år sådan blev det desværre ikke Men Walter basse tiden med dig var virkelig den bedste, jeg voksede sådan i tiden med dig og det kan jeg aldrig takke dig nok for du reddede mig gang på gang når alt var håbsløst og jeg ville sige stop men kæmpede videre for havde jo dig! Min store kæmpe basse du reddede et knust hjerte og en ødelagt pige!
  Det var også en drømme historie med dig og din udvikling fra da jeg købte dig det var helt vildt at følge dag for dag blev du mere og mere glad og stolede mere og mere på mennesker og jeg vandt din tillid 100 % Vi var sku noget helt specielt SAMMEN! siger det igen er glad for de næsten 3 perfekte år vi fik sammen!! intet kan tage minderne fra mig de lever videre i mit hjerte!
  Dig og mig foraltid basse


 •   1. maj 2013 Hvor jeg dog savner dig basse ! Mangler din tryghed og dit dejlige væsen! Ord kan ikke beskrive mit savn til dig, det så stort og så svært
  Du er virkelig min skyts engel!
  Elsker dig SÅ højt!!


 •   30. jan 2013 Idag er bare en af de dage, hvor alt jeg kan er at tænke på dig! Savner dig ubeskrivelig meget, savner vores lange dage sammen, bare os to, gud hvor var jeg lykkelig ved din side!
  Vores rejse sammen, den var fantatisk, og hvor kom vi langt sammen! Idag synes jeg alt er svært, og synes livet er hårdt og uretfærdigt, hvorfor skulle du tages fra mig allerede?? Jeg ville give alt for du stadig var i mit liv og jeg i dit!
  Basse du var så meget mere end min hest, du var min bedre halvdel, min bedste ven, den der altid fik smilet frem på mine læber, min drøm mit mirakel!! Du var alt for mig basse! Jeg er verdens heldigste pige at jeg netop havde dig i mit liv, i mine øjne er du verdens dejligste hest, jeg ved jeg aldrig finder en så godmodig som dig igen!
  Dage som denne er svære at komme igennem for savnet er så stort, under en månede til og så er det 1 år siden jeg sagde farvel til dig ;'(
  Min kæmpe engle basse min kærlighed til dig vil aldrig dø, du og jeg var perfekte for hinanden!


 •   10. jan 2013 Elsker os at tænke tilbage på tiderne med os 4:D
  Crusador vil helt sikkert os give dig en god oplevelse!! Han er så sød:i
  Santana kommer i uge 9


 •   1. jan 2013 så kom vi ind i 2013 bass.. Håber virklelig på et bedre 2013 ! 2012 har fået et hårdt år først på året mistede jeg dig og i november mistede jeg Coco
  Håber virkelig i har det godt og er et bedre sted! i er SÅ SÅ savnet! Det gør så ondt dybt i hjertet!
  I vil altid være gemt i mit hjerte!
  Love you basse


 •   23. dec 2012 10 måneder og 3 dage siden jeg sidst så dig bass det er den 23 december idag, jeg sidder her i stuen i aften og mine tanker flyver afsted tænker sådan på dig, vores tid sammen , tænker på dig fantatiske dig! Jeg kan virkelig ikke fatte jeg har været så heldig at have netop DIG i mit liv! For gud hvor var du skøn du var drømmehesten troede ikke der fandes så fantastisk en hest som dig.. Da jeg ledte efter hest havde jeg aldrig troede jeg skulle finde en som dig , det havde jeg ikke turde håbe på! DU er og bliver en ENER! Så længe siden jeg sidst hyggede mig dig, red en tur på dig, nussede dig på mulen, ikke til at forstå det så længe siden.. Men basse husker vores tid og dig som skete det hele igår, tiden med dig lyser virkelig op i mit liv! den dag i dag kan jeg heldigvis smile ved tanken om dig, selvom der stadig tit falder en tåre for savnet bor stadig i mig, selvføligelig savner jeg dig basse, du var mit lys min lykkepille! Vi har haft så mange gode stunder sammen alle de timer jeg har brugt hos dig hver dag, jeg kunne jo aldrig bare nøjes med et par timer hos dig var der altid omkring fem timer tit mere, men det var også fordi når jeg var hos dig var jeg så lykkelig!
  Hvis du ikke havde været i mit liv var jeg ikke kommet så langt som jeg er i dag, det ved jeg med sikkerhed, måske jeg slet ikke havde været her idag! du forandede virkelig mig og mit liv, du gjorde det ingen andre kunne selvom de havde prøvet..
  Min skat, min basse, min kæmpe dreng min kærlighed til dig er SÅ stor, du har den største plads i mit hjerte, som ingen andre kan tage!
  Elsker dig foraltid min guardian angel!
  Gone but NOT forgotten!


 •   15. dec 2012 Mange tak(:

 •   28. nov 2012 Det nu 1½ år siden vi sagde farvel til min hoppe - og tabet føles desværre ikke mindre. Ja det er helt utroligt at man kan føle så stærkt for sine dyr. Og jeg gruer for den dag jeg skal sige farvel til flere. Men Mirelle var en ener, jeg får aldrig sådan en hest igen.

  Men dejlig var ham her i hvert fald - Et udtryk uden lige og skønne aftegn - ja de store heste er så skønne


 •   25. nov 2012 Hvor er det bare en lækker hest du havde dig - han er lige en hest efter mit hoved. Super smuk og dejlig dreng. Høj til ham. R.I.P.

  Har selv mistet min dejlige hoppe så kender alt til den følelse du beskriver.


 •   9. nov 2012 Puha savner os min storebror og dig:'( sabrina har tænkt på om i skulle holde nytår sammen?:-)

 •   31. okt 2012 Hej smukke Anne Åh sad lige og så alle billederne af Walter. Øv, blir helt trist. Han var bare sådan en go dreng Håber du har det godt, og håber vi snart ses igen!

 •   17. okt 2012 Hej min kæmpe englebasse :')
  Savner dig sådan! Nu er det efterhånden rimlig lang tid siden jeg for sidste gang kyssede dig på mulen og sagde farvel, dagen husker jeg som var det igår , det var den sværeste dag i mit liv uden tvivl! Men selvom det var skide hårdt så synes jeg også vi havde en skøn sidste dag sammen og det hele skete meget fredfuldt det betød så meget for mig at jeg var der helt til det sidste, du skulle ikke være alene jeg ville selvf aldrig svigte dig, jeg vidste jeg ville være ved din side helt til slut, jeg har jo altid lovet dig jeg vil være ved din side, og jeg har altid lovet du skulle være ved min side til du ikke kunne mere, desværre for mig sluttede vores eventyr alt for tidligt! MEN basse vi havde de bedste år sammen! Jeg føler mig så heldig at jeg har haft dig i mit liv, uden dig ville jeg aldrig være kommet så langt som jeg er i dag, du var mit lys da alt var mørkt du var mit eget mirakel!!
  Min elskede kæmpe basse ingen kan tage vores skønne minder fra os, de vil altid være i vores hjerte!
  Elsker dig så højt! du er og bliver min drømmehest jeg er så heldig at du har været i mit liv!
  Savn knus og kram fra mig
  Hils Tash


 •   3. okt 2012 Hvor er/var han bare skøn!! Kæmpe høj er givet til din super smukke dreng.
  Hvor må det gøre ondt at miste sin soulmate! I så ud til at være et godt makkerpar i harmoni med hinanden R.I.P
  Kig forbi?


 •   29. aug 2012 Savn, savn , savn!! 6 måneder og 9 dage siden du fik dine vinger, puha det er svært min basse! Der er så mange ting der minder mig om dig, er begyndt at undervise på rind det er jeg bare superglad for men når jeg er derude bliver jeg sådan mindet om den fantastiske tid vi havde derude sammen, det var nok det sted hvor du trives bedst hold da op hvor havde du det godt der det var så skønt at se! jeg har ikke været ude at ride siden jeg mistede dig, har ikke rigtig lyst, tror det er for tidligt endnu for mig, håber lysten kommer tilbage igen en dag!
  Ville give alt for at vide hvordan du har det, men er sikker på du har det fantastisk!
  Min kærlighed til dig er så stor , det kan ikke beskrives! Du er mit stjerneskud!
  Altid gemt aldrig glemt!
  <3<3


 •   28. aug 2012 Ja, ups :O) Tastefejl

 •   27. aug 2012 Høj :9 Hvor er hun dog kær ! Rigtig gode billeder!

  Kig forbi Lurifax?


 •   25. aug 2012 Rigtig gode billeder! Det ser ud som om han var en rigtig sød og godmodig hest
  Det er virklig svært når man mister en man har kær!
  En høj er givet
  Kig gerne forbi min Dessy?


 •   18. aug 2012 Savner dig sådan basse!! Kan ikke forstå det snart er et halvt år siden jeg sagde farvel sendte dig op til tash ;( hvis du vidste hvor savnet du er hver dag! Har stadig ikke vænnet mig til jeg ikke skal ud til dig hver dag som jeg plejer , kan ikke forstå jeg ikke skal se dit godmodige hovede og give dig kram og en masse kærlighed... Du efterlader det største hul i mit hjerte som virkeligt er hårdt.. Men ved jeg gjorde det eneste.rigtige for dig, er blot glad for du nu ingen smerter har! Jeg lovede du ville være ved min side til du ikke kunne mere og det løfte holdte jeg, dagen du tog herfra er den værste dag jeg nogensinde har oplevet så svært!!! tiden går men du er stadig ved mig og det bliver nemmere men puha hvor synes jeg stadig det er svært at klare sig uden dig! Elsker dig hils tash

 •   29. jul 2012 Today was just one of those days where everything I did reminded me of you and every song I heard somehow related to you. I hate days like today, because they remind me of the one thing I dont have!

 •   21. jul 2012 Smuk hest, ked af at høre du ikke har ham lægere;( høj er givet

 •   20. jul 2012 Idag den 20 juli 2012 5 måneder siden jeg måtte sende dig afsted... Hold da op hvor er jeg bare ked af det, det så svært at forstå lige i dag synes jeg, jeg kan stadig se dig så klart for mig, dine dejlige rolige øjne dit dejlige sind!
  Savnet er så forbandet stort! tomrummet er ikke til at holde ud, du er savnet hver dag basse, tvivl aldrig på det! Intet er og bliver nogensinde det samme igen, for du gjorde noget helt specielt ved mig! Min kæmpe Walter basse du er min drømmehest er så heldig jeg har haft dig i mit liv, SÅ heldig! Vi to passede bare så perfekt sammen!
  Håber du nyder livet hvor du nu er , forhåbentlig sammen med alle dine venner og måske sammen med Natascha`?? I to var gode sammen, håber i har fundet hinanden!
  ELSKER DIG SÅ HØJT!!!!
  ALTID gemt ALDRIG glemt!!
  Du har en helt speciel plads i mit hjerte som ingen andre kan tage


 •   20. jul 2012 smuk hast !
  høj er givet!
  kig forbi roar med bedømmelse og kommentar..


 •   20. jul 2012 super smuk hest !
  høj er givet
  kig forbi Roar


 •   17. jul 2012 super smuk hest:) høj her fra


 •   16. jul 2012 Tak for din søde kommentar og sikke en flot fyr Walter har været Sender jer de bedste tanker .....stor høj:-)

 •   2. jul 2012 Hej
  Utrolig flotte billeder du har af en dejlig hest........


 •   24. jun 2012
  Min elskede Walter savner dig sådan! Det er så svært at leve uden dig, mangler noget af mig selv, og det ved jeg at jeg aldrig får igen, det stykke forsvandt den dag du fik dine vinger!<3
  Du vil altid være mit livs største gave! Du gav mig så meget, og du vil altid have den største plads i mit hjerte, og den plads kan ingen andre udfylde!
  Elsker dig SÅ højt!
  Vil savne dig foraltid!


 •   23. jun 2012 .
  skøn hest høj er givet! dejligt udtryk!

  -kig forbi bellami med en bedømmelse og en kommentar


 •   21. jun 2012 ..
  Sikke en smuk kæmpe du havde


 •   21. jun 2012 ...
  Høj til smukke Walter. Er helt vild med billederne hvor man bare ser siluetterne!

  Meget sørgelig historie om jer to, men han har det godt nu.
  Men ja. Høj til jer.


 •   20. jun 2012 ..
  Hvor er den fin (-:
  Høj er selvfølgelig givet, kig gerne forbi min hest, Chanel; http://hestegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=134865 og giv en bedømmelse (:


 •   19. jun 2012
  Ja de er bare så søde sammen


 •   19. jun 2012

  Ja det går super godt med dem, de kører bare med klatten
  Det er bare så skønt!


 •   19. jun 2012
  Okay, men det bliver da spændende at prøve
  Ja det bliver nok hårdt på gym, men skal på elite-linjen så jeg stadig kan morgentræne, og så vil min mor hjælpe med boksen og det
  Og ja havde en super god sidste skoledag, det var rigtig godt


 •   19. jun 2012 :'/
  Basse sidder her og stortuder, det gør SÅ SÅ SÅ ondt over det hele jeg savner dig sådan, det ikke til at holde ud!
  Kan jeg nogensinde komme videre uden dig ?
  er bare helt ude af den og føler det eneste der kunne hjælpe var som jeg engang plejede nemlig at komme ud og se dig, skønne væsen, du gjorde noget helt specielt ved mig, du rørte mit hjerte, min sjæl som ingen andre kan! Du var bedre end medicin du var et mirakel for mig! Du forstår vel godt at det nu falder fra hinanden uden dig?
  4 måneder uden dig , det har været et helvede!¨

  Ville sådan ønske jeg kunne se dig røre dig og nusse din store bløde mule!

  Elsker dig så højt og savner dig så ubeskriveligt meget! :'/

  ALTID gemt ALDRIG glemt! <3<3


 •   17. jun 2012
  Lyder spændende med praktik Anne, hvor skal du hen?
  Folkeskolen er nu overstået, skal på gymnasiet efter sommerferien, så har ferie nu og det er bare super skønt!


 •   16. jun 2012 ..
  Ja nu må vi se, bar hun er godt tilpas det er vigtigt! Kan godt forstå at du savner det Går det ellers godt?


 •   16. jun 2012
  ja men nu er vi godt i gang igen, skal bare lige have Sadelmager igen for det er ikke sikkert at hendes nye sadel passer hende alligevel
  Savner du at ride?


 •   14. jun 2012 ..:)
  Er også rigtig glad for at det gik rigtig godt til stævnet Træls med walter, det er klart at du tænker på ham hver dag, ellers har du jo ikke elsket ham nok!
  Skal du have en anden hest eller hvordan?
  det går ok med cati, kunne godt gå bedre, men vi skal lige igang igen


 •   13. jun 2012 Landsstævne og alt det der
  Hej Anne
  Det gik rigtig fint, lørdag gik trav og skridt helt vildt godt, det lå til 67% men vores galop ødelagde det desværre da jeg misforstod nemo..:( vi fik samlet 62,? %
  Søndag gik galop super godt, men nemo var mega træt i trav og skridt - kunne ikke få ham fremad, vi fik 63%
  Det var rigtig sjovt at prøve, og der var god plads til forbedring
  hvordan står det til??
  Knus


 •   8. jun 2012
  det er utrolig lækkert! Boksene er større end Hernings der er vidst 6 bokse Ja det tager 10 minutter at skridte til Herning, så der skal vi stadigvæk ride undervisning og selvfølgelig bruge deres hal


 •   5. jun 2012 .
  Nej lige præcis! Her kommer han ud på store græsfolde


 •   5. jun 2012
  Fordi det er gået hen og blevet alt for dyrt, så har desværre ikke råd til det mere ;:(


 •   5. jun 2012 3 år siden!
  3 år siden du blev min og du forandrede mit liv!
  Tænker på den dag for 3 år siden, ihh jeg var så glad jeg kan huske jeg var så lykkelig min største drøm var gået i opfyldelse , jeg fik min egen hest, og det var dig som viste sig at være min drømmehest!
  Vi to har været igennem så meget sammen, vi har har gået fra at være igenting uden hianden og være alt sammen! Når jeg var ved dig flyvede jeg på en sky du gjorde mig ALTID så lykkelig! Basse du var den bedste medicin, det bedste i mit liv! Det gør SÅ SÅ ondt nu uden dig, INTET er det samme, smilet på mine læber ser man ikke så tit mere og føler jeg mistede så meget af mig selv den dag jeg sendte dig til paradis Men så er jeg jo også ved dig, og ved du er ved mig også!
  ELSKER DIG SÅ HØJT OG SÅ MEGET!!
  Min drøm , mit et og alt du vil altid være det smukkeste minde i mit hjerte! Jeg ville ikke have klaret mig uden dig!
  Tak for alt min kæmpe basse!
  Tænker sådan på dig og alle vores skønne minder! <3


 •   4. jun 2012
  På en lille privat gård 10 minutter fra rideskolen


 •   1. jun 2012 høj:-)
  sikke en smuk hest du havde dig!
  RIP
  kig forbi?


 •   26. maj 2012 ....
  In life everything happens for a reason. People meet not by chance but by fate. In meeting however... who cares about reason? I'm just glad we did!!!! •   25. maj 2012 <3333333333
  You complete me. Really, you do. You can make me smile even when I'm in my worst mood. Its only in your arms that I forget all my troubles and I have complete happiness. And you're the only one who can fill that gap in my heart, the space that has come to know you... that place that knows your the only one for me, that gap that will accept no one but you

  græder sådan walter kan bare ikke sove savner dig sådan og synes det hele er så skide uretfærdigt!!! det skulle have været os to MANGE år endnu!! vi var så gode sammen!!! kom tilbage til mig skat savner dig sådan !!!


 •   23. maj 2012 </33
  Basse det så svært det hele uden dig!! Jeg føler virkelig hele mit liv er gået i stå, ingenting giver mening mere! Det der før var godt, kan jeg ikke se det gode i mere pga du ikke er her mere! Du er så savnet hver dag , hele tiden og igen!!
  Håber det på et tidspunkt bliver nemmere!!
  Elsker dig min drømmehest , mit et og alt!


 •   20. maj 2012 20 maj, 3 måneder siden du måtte forlade mig
  Så kom dagen basse månedes dagen for din afsked, jeg vil ikke mindes denne dag, men har det svært 3 måneder siden mit liv blev revet fra hianden, 3 måneder siden jeg sidst så dit dejlige hovede, mærkede din mule puffe mig i ryggen, det er ikke til at forstå min elskede dreng!! Forstår ikke at du aldrig kommer tilbage til mig din mor, men jeg vil heller ikke forstå!
  Jeg vil så gerne tro at du snart kommer tilbage, for gud hvor har jeg bare brug for dig!
  Jeg vågner hver morgen og har bare lyst til at sove dagen væk fordi du ikke er her mere, da du var her var det altid dig der fik mig op af sengen, jeg glædede mig altid til at komme ud til dig, du gjorde altid min dag god! DU var et sand mirakel for mig, du gjorde ALT det ingen andre har kunne gøre for mig, du gjorde mig hel, du gjorde mig glad, lykkelig og hver dag gjorde du mig mere og mere rask! Du er mit mirakel, min redning, hvis du ikke var kommet ind i mit liv ved jeg med sikkerhed jeg ikke havde været her denne dag idag! Du reddede mig da ingen kunne og det min skat takker jeg dig så meget for!!<3
  Jeg vil ALTID huske dig også om 10 år basse, vil altid huske vores perfekte tid sammen, og huske hvordan du ændrede mit liv! :') Tror det var meningen jeg skulle finde dig, elske dig med hele mit hjerte, og omvendt vi to reddede hinanden!
  Det er sådan en smuk histore om os to basse, det er det virkelig! Husker alt vi to har gjort sammen, husker vores store kærlighed til hinanden, folk sagde i to er noget helt særligt sammen, og de havde ret det var vi virkelig! Vi to var de bedste SAMMEN!
  Sidder og græder sådan basse, for mit savn til dig er SÅ SÅ stort og gør så fandens ondt, men prøver at tænke på alle de gode ting og ja er bare glad for du var min i næsten 3 år for vi to gjorde en stor forskel for hinanden! Tiden med dit var DEN BEDSTE! Og de skønne minder kan ingen tage fra os, de er vores og det skal vi huske på indtil vi mødes igen! Og basse jeg glæder mig sådan! I mit hovede nu høre jeg lyden at dit vrinsk og dit brummen, den lyd hørte jeg tit når du så mig, årh basse mit hjerte smeltede jeg tænkte bare stolt DET DER ER MIN SKØNNE DRENG!
  Tak for ALT min skønne kæmpe engel! du var og er stadig den bedste! Elsker dig højere end noget andet!
  Knus


 •   18. maj 2012 R.I.P
  Tak for din kommentar ved Marquis.
  Nej sorgen og smerten vil aldrig gå væk, det er 4 år siden Marquis gik bort og jeg tænker jævnlig på ham. Men nu kan jeg tænke på ham uden at græde konstant, men det sker at jeg fælder en tåre, og det er helt normalt. Jeg vil aldrig glemme ham, han vil altid være i mit hjerte.

  Han vil altid være fn ener for mig, han gav mig noget ingen andre har formået at give mig.
  Efter hans død gik jeg helt ned, der var andre grunde til det også, men hans død oveni kunne jeg slet ikke bære, så endte med et selvmordsforsøg, men det var ikke min tid, såvel som du skal huske det ikke er din tid endnu. Jeg vil leve livet for både mig og ham, og når min tid kommer håber jeg han henter mig.
  Jeg har lukket en del ned for mine følelser, blev bogstavelig talt følsekold, men det har ændret sig meget nu. Jeg har nemlig lært at leve livet, fordi jeg netop ved døden kan komme snigende, men jeg har også lært at det ikke er min fejl, jeg kunne hverken gøre til eller fra, jeg er ikke Gud, men jeg kan prøve at hjælpe.

  Så hovedet op, det tager tid, men det kommer en dag igen hvor alt bliver lyst. Jeg ligger selv og kigger på min sovende kæreste nu som er så sød at skubbe mig uden af sengen hm, men han har lært mig at jeg har følelserne gemt i mig endnu

  Alt held i fremtiden til dig


 •   17. maj 2012 snart 3 måneder siden Rest in peace my boy
  Kan ikke forstå det snart er 3 måneder siden jeg sidst så dig min skat Du er så savnet! 3 måneder hvor jeg har kæmpet en daglig kamp for at bare komme igennem dagene
  Du gjorde mig så glad, du gjorde noget helt specielt ved mig! Og det er klart jeg ikke er den samme nu uden dig, der var noget af mig der fløj med dig til himmelen, og det får jeg aldrig igen, men på den måde er jeg jo også altid ved dig, du er ikke alene, jeg vil altid være lige ved din side! Mit motto til dig har altid været ALWAYS BY YOUR SIDE og det passer stadig basse og er sikker på du også stadig er ved min side, jeg kan bare ikke se dig, men mærke dig det kan jeg!
  Glæder mig sådan til den dag jeg skal se dig igen!


 •   15. maj 2012 høj til jer
  Hvor er i dog et smukt par - R.I.P til den smukke dreng ..


 •   14. maj 2012 hej
  tak for hilsnen ved tarzan:) jeg er rigtig glad for ham og har lige vundet en førsteplads i ld spring på ham i går:)
  er ked af at læse at du måtte aflive din bedste ven, jeg har næsten lige mistet min prinsesse pony pga. gigt. man savner dem bare så utrolig meget.
  mvh melissa


 •   8. maj 2012 <33
  Min sjæleven , min skytengel , min redning , min stjerne , min basse!

  Du betyder alverden for mig har du altid gjort og vil du ALTID gøre !
  ALWAYS AND FOREVER !


 •   8. maj 2012 Kan jeg nogensinde komme videre uden dig min skat?
  Hej min store dreng så skriver jeg igen til dig, men har så mange tanker og det hjælper mig at skrive dem ned herinde..
  På torsdag bliver jeg 19, men glæder mig ikke, der er ikke rigtig noget der kan gøre mig glad mere, føler alle mine følelser forsvandt den mandag den 20 febuar Alt gik i sort da jeg kunne se du ikke længere var ved mig! Forventer ikke folk forstår mig, tror ingen kan sætte sig ind i min smerte, tror ikke rigtig folk ved præcis hvor meget du betød for mig!
  Basse du betød virkelig ALT ! På de dårlige dage vendte du altid mit humør og igen gav mig et smil på læben, du fik mig ud af sengen hver dag og jeg cyklede trofast hver dag op til 10 km ud til dig ligemeget vejret, ud til dig det skulle jeg HVER dag! Det bedste jeg vidste var at komme ud i stalden og kigge ud over marken og se dig hygge med dine venner, nød at hente dig på folden, du kom altid når jeg kaldte, nød sådan at nusse med dig, bare nyde dit nærvær!
  Dagene uden er dig er næsten umulige at komme igen, jeg ønsker egentlig bare at sove hele dagen så jeg ikke skal vågne og tænkte på du ikke er ved min side mere
  Savner sådan at være ude i stalden hvor du stod, men når jeg er der er det også svært fordi det hele minder mig SÅ meget om dig, ved ikke om jeg nogensinde vil kunne holde til at få en hest igen, for den hest ville ikke være dig og det var som om du var skabt for mig du var virkelig min DRØMMEHEST!! Du var alt jeg nogensinde havde ønsket mig kunne ikke have ønsket mig en anden, og er bare så taknemmlig for vi havde sådan nogle fantastiske år sammen, jeg fortryder INTET, hver dag med dig har været skøn! Og selvom jeg har mistet dig nu fortryder jeg ikke det var dig jeg valgte dengang jeg skulle købe hest, for selvom jeg gerne ville have haft mange flere år med dig sætter jeg blot pris på vores tid for dig var PERFEKT !! Min kærlighed til dig er så stor du fylder mit hjerte med kærlighed!
  Fysisk er du ikke ved min side, men ved du stadig er ved min side, og jeg er ved din! Det vil altid være os to basse! Du mit stjerneskyd, min skytsengel, min redning du ALT min skat!

  Sender mine tanker mod paradis hvor du nu er, tænker på hvor godt du har det! Og er sikker på du passer på mig!
  Elsker dig min basse!

  En tåre triller ned af min kind fordi jeg savner dig sådan! Det lille smil kommer frem på mine læber når jeg tænker på ALLE vores FANTATSIKE minder! Dem kan ingen tage fra os :')


 •   8. maj 2012 Wow
  Sikke en lækker profil!

  Smuk (og STOR!) hest, fantastiske billeder, og masser af tekst.. Den fortjener du helt klart en høj for.


 •   2. maj 2012 selv tak
  Du gjorde helt sikkert det rigtige og jeg synes det er meget flot og dybt proff. at du var ligeglad med forsikringen og gjorde hvad der var bedst for hesten! Det var der mange der kunne lære noget af
  Futte er meget godmodig som du skriver, der er ikke ondt, kun kluntet, skabt i ham Jeg er også bedst til de store basser, de er så milde og helt igennem fantastiske!!
  Tusinde tak for dine søde ord


 •   2. maj 2012
  Hej Anne,
  Tusinde tak for dine søde kommentarer til min kæmpe, de varmede. Josefine er super dygtig, jeg er så glad for de billeder hun har taget, hun kommer helt sikkert til at tage flere! Det er også nogle meget smukke billeder hun har taget af din flotte røde basse (har en forkærlighed for røde heste ;)).
  Det er en meget rørende historie Walter og dig har i bagagen, der trillede en lille tåre igennem din tekst.
  Det er dejligt at læse at der stadig er nogen der er på hestens side, hestens advokat. Du gjorde det absolut bedste for Walter og jeg er sikker på at han har været dig evigt taknemmelig!
  Jeg håber det bedste for dig Anne, der er en ny hest der fortjener dit venskab! Walter ville se roligt, taknemmeligt og forstående til oppe fra himmelen
  Alt det bedste!
  -Christina


 •   25. apr 2012 høj
  høj er givet til din smukke dreng - RIP smukke vallak


 •   24. apr 2012
  It's time to let you go. It's time to say good-bye. No more excuses, no more tears to cry. There's been so many changes. I've been so confused. All along you were the one. All the time I never knew. I want you to be happy. You're my best friend. But it's so hard to let you go now, with all that could have been. I'll always have the memories. '. Fate has a way of changing just when you don't want it to. Throw away the chains. Let love fly away. Till love comes again...I'll be okay


 •   24. apr 2012 <3
  I don't need eyes to see the love you bring to me
  No matter where I go
  And I know that you'll be there, forevermore a part of me,
  you're everywhere
  I'll always care!


 •   20. apr 2012 Kæmpe høj.
  Til din smukke Walter, sørgeligt at han måtte herfra, det så us til i havde et fantastisk venskab, du må savne ham ekstremt meget. Dejligt man har minder og smukke billeder så man kan mindes den tid man havde. Hvil i fred


 •   20. apr 2012 Min engel
  If tears could build a stairway and memories a lane, I'd walk right up to heaven and bring you home again !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Sidder oppe i nat idag fordi jeg er nervøs for operetionen imorgen og fordi det er præcis 2 måneder siden jeg sendte dig til paradis, sidder og tænker på dig og kan ikke holde tårene tilbage Sidder og tænker på hvor meget du gav mig, forstår ikke dem hvor heste bare er ens sport og man går op i at vinde stævner... Du betød så meget mere for mig , du var den eneste der altid kunne gøre mig glad, den eneste der HVER dag kunne få mig op af sengen selv på de mørkeste dage, du var det lys jeg så INDERLIGT havde brug for!! DU var MIT MIRAKEL!!! Du gjorde det INGEN andre kunne du gjorde jeg blev bedre hver dag, mere og mere rask hver dag!
  Walterbasse du gav mig alt det jeg nogensinde har drømt om, glæde,lykke, kærlighed, omsorg, tryghed, støtte, jeg vidste så længe du var ved min side skulle det hele nok gå! Men nu er du her ikke mere, men du er ved min side ved du våger over mig skat, men jeg kan ikke komme ud til dig hver dag mere og det SÅ svært , jeg føler ikke jeg kan trække vejret føler jeg bliver kvalt i dette liv uden dig Basse tror du nogensinde jeg kommer mig over tabet af dig? bliver denne frygtelige smerte og sorg nogensinde mindre?? Jeg håber virkelig for ellers ved ikke om jeg kan holde til det Jeg glemmer dig ALDRIG min engel, du har den største plads i mit hjerte og det vil du ALTID ALTID have!!
  5 juni 2009 - 20 febuar 2012 det vil altid være de bedste år af mit liv , du vil altid lyse mit liv op , minderne har jeg tilbage og føler stadig du tæt ved mig , vil du altid være mindreng!

  Hvis jeg engang i fremtiden får en hest igen, så ved jeg godt jeg ikke får en som dig , jeg tror på der kun findes en hest på denne jord med så fantastisk sind som dig og jeg er så heldig du var min! Men du bliver aldrig glemt, og den næste hest jeg får vil aldrig få den plads i mit hjerte du har, der vil altid kun være 1 hest i mit liv og det er dig!

  2 måneder siden jeg så dig sidst , siden jeg kyssede dig på din store bløde mule, årh det tager livet af mig savner dig sådan basse! Men når jeg tænker tilbage på din sidste dag, så tænker jeg at jeg er glad for vi havde nogle hyggelige timer sammen inden dyrlægen kom og ja er så glad for det hele skete så fredfuldt, det var ikke en grim oplevelse slet ikke! Du var klar til at tage afsted, men tror ikke du ville forlade mig derfor du kæmpede lidt imod, men basse jeg ville heller ikke du forlod mig , men blev nødt til at give slip på dig og sende dig til paradis hvor du kunne få det fantastisk, men basse det er det sværeste jeg NOGENSINDE har måtte gøre men er ikke et sekund itvivl om det var det rigtige! Men basse jeg tror virkelig på du min skytsengel, tror på du passer på mig og holder øje med fra oppe fra ! Sådan vil jeg vælge at tro så jeg kan få ro i hjertet! <3

  MIT ALT , MIN BASSE MIN ELSKEDE HEST WALTER VI SES IGEN EN DAG OG DEREFTER SKAL VI ALDRIG SKILLES IGEN! ELSKER DIG HØJERE END ORD KAN BESKRIVE, DU VIL ALTIID VÆRE DET SMUKKESTE MINDE I MIT HJERTE! TAK FOR ALT WALTER !


 •   19. apr 2012 :')
  er også glad for at vide, crusador nu ved hvor Walter er i stedet for at han går rundt i uvished :,) men ja syntes det er lang tid han har gået rundt med det indeni, det beviser bare at de ikke bare er nogle dumme dyr!!!

  Hvil i fred Walter og beskyt min lille Crusador !! :-*


 •   16. apr 2012
  Tusind tak for den fantastiske besked!! der faldt en lille tåre:')
  Det er så dejligt og vide der er andre med samme holdning, og som virkelig elsker sin hest!

  TUSIND TAK!!<3


 •   15. apr 2012 høj
  Rigtig køn hest!!<33
  utrolig gode billeder!!
  I ser ud til og have nydt hinanden:')
  R.i.p.

  kig gerne forbi?


 •   12. apr 2012 Hej..
  Hvor ser han da dejlig ud..
  Og hvor han ligner min Baron..
  Men hvor trist at han ik er her mere..
  Men rigtig stort af dig og give ham fred og sige nej til forsikringspengene..
  Jeg ville ha gjort det samme..


 •   10. apr 2012 <333
  Walterbasse hvis ord kunne beskrive hvor meget jeg savner dig, men det kan ord ikke! Føler mit hjerte er revet ud og trampet på, føler det hele er anderledes føler det lys der var da du var her er slukket! Det håb jeg havde for fremtiden er nu væk, basse ALT forandrede sig den 20 febuar da du fik dine vinger! Ved jeg gjorde det bedste og eneste rigtige for dig, men puha det bare så fandens svært at være her uden dig, mangler sådan din kærlighed, du fik mig ALTID i godt humør ligemeget hvor langt nede jeg var, du fik mig altid på andre tanker, nu uden dig er der meget mørkt
  Heldigvis har jeg en masse skønne billeder af dig og dig og mig sammen, de betyder alt for mig, ikke fordi jeg nogensinde glemmer dit skønne hovede og dig men det rart at se på dig og billederne af os sammen, det stråler ud af os at vi to passede sammen! Tror det var meningen jeg skulle finde dig, meningen jeg skulle give dig alt min kærlighed, ved du jo engang i dit liv ikke var blevet behandlet godt, det var meningen jeg skulle give dig kærlighed og du skulle give mig kærlighed, du viste mig vejen tilbage til livet igen, kan med sikkerhed sige jeg ikke var på denne jord hvis det ikke havde været for dig, hvis jeg ikke havde haft dig var jeg også i himmelen nu! Så ked af at opdage du havde din lidelse men glad for jeg kunne gøre det bedste for dig nemlig sende dig til paradis, er blot glad for at vide jeg har gjort alt det rigtige for dig í de næsten 3 år jeg havde dig, glad for at vide du ikke havde ondt fordi jeg gik meget op i du skulle have kiropraktor og motioneres anderledes

  Walter min kæmpe dreng tak for du reddede mig, jeg vil altid huske dig, du vil altid lyse i mit hjerte! Min kærlighed til dig vil altid være der! Du skabt for mig, jeg har været den heldige pige som har haft den bedste ven i mit liv nemlig dig elsker dig!


 •   7. apr 2012
  You ever wake up from a really good dream, try to get back to sleep? Or you got the flu, and you promise yourself that you'll appreciate normal so much more if you could just get back to it? That's the way I feel. I just want things to go back to the way they were!!
  Miss you!!


 •   3. apr 2012 R.I.P
  Søød hyp, gode billeder:D
  - Kig gerne forbi:D


 •   1. apr 2012 Tusind tak!
  Hej Anne.

  Tusind tak for den meget flotte kommentar til Bambine. Det varmer altid at få ros for sin hest:-)

  Men må da nok også sige at din walter også ser/så ret lækker ud. Ærgeligt han ikke er hos dig mere...


 •   1. apr 2012 Min øjesten!!
  Hej basse, hvordan har du det i paradis?? har en masse tanker om hvad du laver og hvordan du har det! forestiller mig dig og dine gode hestevenner leger på en kæmpe græsmark, blandt skyer og så forestiller jeg dig med Natascha i rider og springer uden sadel , er så glad for hun ventede på dig da du kom i paradis, hun er en skøn pige som altid har holdt meget af dig og det er så godt du nu kan gøre hende glad og passe på hende og omvendt! ved du er i trygge hænder, MEN ville hellere du var hos mig, vi gav hinanden SÅ meget kærlighed, det strålede ud af os at vi to passede perfekt sammen og elskede hinanden himmelhøjt! Du har ændret mig FORALTID og det er jeg så evig takkenmlig for! du har givet mig livet tilbage med din kærlighed! Men basse har det meget svært for tiden uden dig! på de dårlige dage var det kun dig er kunne få mig i godt humør og det betyder også nu at jeg mangler dig SÅ meget MIn basse , ja det kaldte jeg dig altid, jeg ville ikke have ændret en eneste ting, fortryder ikke at jeg købte dig selvom du havde din skade dengang uden jeg vidste det, fortryder intet for hvis jeg havde haft en anden hest havde jeg måske haft den nu men er sikker på den ikke ville have haft et sind for dig for har ALDRIG mødt en hest med så godt et sind som dig! Det som om du skabt for mig!!
  Min basseskat - glem aldrig at din mor elsker dig SÅ højt jeg har altid elsket dig og det vil jeg FORALTID gøre! skal snart have lavet en tattovering som minde for dig for at mindes de bedste 3 år af mit liv! du har givet mig alt basse ved jeg også har givet dig meget og gav du fred og lod dig komme i paradis som var det bedste for dig!
  Alt jeg har gjort har jeg gjort for dig basse - forevigt og altid DIG & MIG!! ALWAYS BY YOUR SIDE!!!

  Knus din Anne


 •   27. mar 2012
  Dejligt at vi kunne blive venner her inde også
  Skønne billeder af dig og Walter, håber at han har det godt hvor han er nu R.I.P Walter!!
  Fantastisk, at du har været så god ved ham og passet ham perfekt, i stedet for ved en anden
  Ved det er svært for dig, men jeg må nu sige, jeg synes godt nok at du er en sej tøs Anne

  I får en kæmpe x- høj fra os af
  Knus Camilla


 •   27. mar 2012 Walter !!<3
  Skønne skønne mand!! Crusador savner den tryghed du gav ham, den følelse af at der var en som passede på ham!!:'( crusador er nødt til at være den store nu fordi du var nødt til at tage afsted!!:( vi savner dig alle sammen dejlige walter!!!


 •   21. mar 2012 Min elskede basse!
  Hej min dejlige basse!
  I mandags var det 4 uger siden jeg måtte give slip på dig og lade dig komme i paradis Det er så svært basse hvis du vidste hvor meget jeg savner dig og mangler dig Du er i mine tanker hele tiden, tænker på alle vores fantastiske minder og stunder sammen, og ville sammen ønske vi havde mange flere men
  At miste dig er det sværeste der er sket i mit liv, det gør så ondt, savner dit dejlige væsen , savner et puf i siden!
  Men skattebasse ved du er helt uden smerter nu, er sikker på du leger i paradis og er sikker på du hygger med Natascha også! Hils Chivas fra mig, Chivas mistede jeg for 3 år siden er sikker på i hygger sammen nu!
  Basse jeg ELSKER DIG HIMMELHØJT og vil jeg ALTID gøre!
  Sammen rørte vi stjernene!!
  Min skat hyg dig indtil vi igen skal være sammen!
  Knus kys krammere fra mor Anne <3


 •   18. mar 2012 Høj!
  Tusinde tak for velkomsten! Jeg håber, at du vil følge beaty...

  Høj til din smukke, smukke hest! R.I.P.


 •   7. mar 2012 RIP
  Hej Anne. Jeg synes virkelig det er synd for dig, det med Walter. Ved hvordan du har det, og jeg synes virkelig det er trist
  Håber du er okay!
  Knus Marie


 •   21. feb 2012 R.I.P
  din skønne hest!! det er så hårdt at tænkte på at du er væk walter, har kendt dig i så mange år. du elskede at gøre rytter og ejer glad og stolt! du bliver et savn i hverdagen dejlige baby elefant!! •   20. feb 2012
  R.I.P dejlige Walter


 •   14. feb 2012
  Hvor er det bare nogle dejlige billeder Anne, det lyser ud af både Walter og dig, at I bare elsker hinanden, - især det sidste er super godt!
  Vær glad og stolt af at han har haft det så godt ved dig....


 •   14. feb 2012
  Hej Anne.
  Er ked af at høre det med Walter ;-((
  Det er godt nok trist!
  Men hvor er det nogle fine billeder i har fået taget, de der bare gode. Du kunne få lavet en collage med ham, som du kan se på hver dag..:-)
  Håber det ellers går godt.
  Knus


 •   2. feb 2012 ...
  Du vil altid ha en plads i mit hjerte smukke store dreng!!!
  Din lillebror vil savne dig, når du tager afsted på din rejse!!!


 •   28. jan 2012 x-høj..
  Helt fantastisk smuk hest.. hvor ser i dejlige ud sammen!
  Det gør mig ondt at læse hans historie


 •   19. jan 2012
  Eeej er han? det er så træls når de bliver skadet! Jeg håber han bliver hurtig klar igen!
  - Vil du ikk lige hilse Bimse fra mig?? :]<3


 •   15. jan 2012 .
  Hej søde Anne! Det er jeg rigtig glad for at høre! - Jeg savner ham helt vildt
  Min nye har desværre lige haft en mindre skade, så han skulle stå stille i 14 dage, men vi er igang igen nu! hvordan går det med store søde walter? :))
  - ps. Jeg savner jer på rideskolen... :-((


 •   8. jan 2012
  SÅ lidt super han ser super dejlig ud.. så helt velfortjent.
  og jeg takker os for dine fine ord og bedømmelsen.


 •   3. jan 2012 hej
  utrolig smuk hest, en høj er lagt
  - kig gerne forbi Jonas


 •   3. jan 2012 Hvor er han bare smuk:)
  Han ser bare rigtig dejlig ud- og hold da op en høj herre:) Min Ronaldo ligner ham lidt, bare i miniformat:) Håber dog ikke han vokser sig til den størrelse- til mine egne 160cm:) Men dejlig dejlig hest du har dig, skønne og perfekte aftegn:)


 •   2. jan 2012
  Dejlig dreng. Tror jeg har været forbi ham før. Han har sådan et dejligt udtryk i øjnene der bare udstråler ro og varme.


 •   26. dec 2011 warruw
  Sikke en UDSTRÅLING han har..
  er helt vild med ham, og så han er så stor som han er.
  Han ser ALT for skøn ud. blev godt nok lige nødt til at give en ekstra høj.

  kig forbi


 •   22. dec 2011 det var en ordenlig dreng du har dig.
  Og SMUK er han. En stor høj her fra.


 •   18. dec 2011
  Det er godt nok en dejlig dreng du har dig der!


 •   3. dec 2011 hov
  Jeg mente nu også Rind, sad bare lige og tænkte på Sonja da jeg skrev, så kom til ar skrive Egely


 •   3. dec 2011 caia
  Ja det går super med Caia, hun udvikler sig så hurtigt, at det er helt ufatteligt!
  Hvorfor flytter i fra Egely?


 •   3. dec 2011 ...
  Ja det gør vi Det er et super fint sted


 •   2. dec 2011 ...
  Han er altså bare helt vild flot
  Stor xhøj til den store dreng


 •   2. dec 2011
  Godmorgen Anne.
  Vi står ude ved Vibeke, i Kibæk
  Fantastisk sted!
  Hvad med jer? -hvor har i fået jer forvildet hen?
  Knus Karina.


 •   10. nov 2011 ..
  Han har det fint, vi håber han er klar til sommer ellers går han bare og hygger


 •   31. okt 2011
  tusind tak Anne! Du er virkelig bare en fantastisk sød person at du ved det! Du er der altid for en... deeejlige Walter! Håber han har det rigtig godt! :o))) vi savner jer på HER. :-(((


 •   28. okt 2011 Hold kæft ...
  Hold nu, hvor er han6 bare SÅ smuk!!! For satan da


 •   22. okt 2011 .
  Smukke smukke Walter!!!


 •   13. okt 2011 ;D
  Ja det er heller ikke helt lovligt
  meeen jeg er mega crime rider
  Jeg tror Imbert er rigtig glad for dig og dine gulerødder


 •   12. okt 2011 Tihihihihhihi IIiiiiii
  Jeg er da i skole Landbrugsskole.


 •   11. okt 2011 Høj
  Hej mange tak for jeres høj!
  i får også lige en høj


 •   10. okt 2011
  Hej Anne og Walter
  Hvor er det skønt at I er herinde!
  Og dejligt at I er flyttet ud til os på Rind.
  Det er rigtig hyggeligt med nogle nye i stalden!
  Stor høj til Walter, I er skønne!


 •   8. okt 2011 HEJ
  Der var du! Walter og dig er bare super skønne - smukt par i to!!
  xhøj til skønhederne


 •   28. aug 2011 Hej Anne og Walter
  Super gode ridebilleder.
  I passer simpelthen bare SÅ godt sammen, i er et utrolig smukt par


 •   4. aug 2011 ...
  han er så fin Anne:D
  hilsen Christina


 •   13. jun 2011
  Mange tak.
  Det skal din store dreng da også!! ;)))


 •   13. jun 2011 ..
  tak for din kommentar til Cassino:)

  høj er self også sendt til din fiine "kæmpe"


 •   9. jun 2011 Hvor smukt
  Tak søde, hvor er det smukt at du har sat et billed ind af Tash på Walter


 •   24. maj 2011 ..
  kæmpe høj han er sq lækker og STOR :O!
  .. kik forbi mine : )


 •   7. maj 2011 ...
  Han tager det fint nok:-) men vil gerne snart ha sin storebror:-D


 •   6. maj 2011
  glæder mig også som et lille barn skat!! crusador savner os hans storebror nu har han også gået alene i over en uge:-(


 •   21. mar 2011 Ja har startet på herning mange gange
  Har står opstaldet der i 5 år. men vi købte ejendom og flyttede.


 •   20. mar 2011 Høøj.!
  Har set ham flere gange på Herning. !
  Han er bare så skide lækker. er virkelig bare væk i ham, og nice højde.

  Kig forbi mine
  -Ann Pedersen


 •   16. mar 2011 ...
  Nåå for søren det har jeg slet ikke set Men jeg siger også mange tak så
  Det begynder at gå fremad med ham han er pt. under genoptræning, men vi håber da det begynder at gå den rigtige vej nu.


 •   15. mar 2011 Høj
  Hej Jeg har smidt en høj til Walter, kig gerne forbi Flint med en bedømmelse.


 •   15. mar 2011 ej...
  hol da op det liner min gamlehest (Yes Mann) i en yngrer udgave! rigtig meget falktisk :')


 •   1. mar 2011 Ja det kan jo være :')

 •   28. feb 2011 Mange tak :')
  nå okay, men han ligner godt nok den jeg var ude at se, ligeså smuk! :o)


 •   27. feb 2011 Lækker hest! - stor høj til jer :o)
  - hvor har du købt ham? han ligner utrolig meget en jeg også har været ude at kigge på nemlig


 •   23. feb 2011 ..
  super fin hest!
  kan virkelig godt li hans aftegninger, sådan ser min drømmehest ud
  en kæmpe høj er lagt, kig evt forbi


 •   16. feb 2011 Høj..
  Dejlig og lækker hest...
  Vildt gode billeder:O
  Kig gerne forbi med en bedømelse:D


 •   8. feb 2011 x-høj
  hey Anne sikke nogle fine billider x-høj er givet<3<3<3


 •   6. feb 2011 ..
  Hold da op.
  Sikke en lækker gigant hest - han er virkelig smuk!!!
  Rigtig lækker hest - det må jeg sige! En høj er givet!:)


 •   4. feb 2011 ..
  fin hest, dejligt hoved!
  stor høj er lagt


  kig gerne forbi kalahari


 •   27. jan 2011 Smuk.
  Smuk hest høj er givet kig forbi min I Wish..


 •   2. dec 2010 Hold da op en SKØN hest! Han er virkelig lækker elsker hans farve Han er bare DRØMMEHESTEN! Ej hvor er han Smuk, kan ikke sige andet Ville ønske han var min og måske et par 20, 30 cm mindre tihi men alt i alt er han en super lækker hest. Mange hilsner fra mig

  ps læg gerne en bedsked til Valle


 •   1. dec 2010 :O)
  ihh, dejlig hest du har :o)
  Men hold da op en stor basse, 184, det er noget af en højde, men rigtig dejlig og køn også
  Så stor høj til jer (o;


 •   22. nov 2010 iiiih..
  Misunder så meget, ham ville jeg ikke have noget mod at eje!! :0)


 •   22. nov 2010 .
  mange tak :O)


 •   22. nov 2010 .
  tak
  nej vi ved desværre ik så meget endnu, vi skal snart der ned igen til dyrlægen og så får vi at se hva de siger.


 •   22. nov 2010 høj
  mums han er lækker
  høj er givet
  kigofrbi Montana :O)


 •   7. nov 2010 O:
  Gart den er høj!
  men flot!:D
  han for en høj!


 •   2. nov 2010 Ekstra Høj!
  Hvor er han dog bare for hot!
  Elsker bare hans bygning, hans aftegn, hans farve, hans navn! Det er forståeligt at du faldt for ham! EN ekstra høj til ham! (;

  Jeg så ham under 'part' ¨på Heste-nettet, og det var næsten helt perfekt! (: Jeg er selv 184 cm, dressur rytter og han ser bare lækker ud. Det var sgu bare det at det lå ikke lå i Østjylland, og at jeg ikke rider la niveau, men lc/lb.. Men held og lykke emd at finde en god part til ham!


 •   24. okt 2010 hej:)
  vi snakkede sammen omkring ridning af din stor vallak:) ville bare lige se det store dyr Han ser dejlig ud.
  Vh kirstine.


 •   4. sep 2010 .
  og en høj til den høje hehe


 •   4. sep 2010
  mange tak, kan kun sige det samme om din! Sikken en farve og blis den har, wauw! også en stor høj til den


 •   28. aug 2010 ...
  Rigtig smuk og flot hest du har dig !
  I passer perfekt sammen !
  Høj er givet !

  Kig meget gerne forbi mine !


 •   28. aug 2010 Høj
  Der er sendt en høj af sted til en smuk vallak Kig gerne forbi Cassiopeia.


 •   13. aug 2010 hej Anne.
  Jeg håber det går bedre med Vick. Hun står lige nu kun i boks på egely og har ikke stået på sommergræs fordi hun alligevel kun ville løbe og det kan hendes scene ikke tåle så hun har bare stået inde (: Jeg regner med jeg kommer til bage.
  Knus marie


 •   27. jul 2010 Dejlig hest:)

  Høj!:)

  Kig forbi Gizmo!:)
  med bedømmelse og evt. kommentar!:)


 •   10. jul 2010 Høj.
  Flot hest - rigtig gode billeder.
  Smukt udtryk & udstråling!
  Har smidt en høj, kig endelig
  forbi Eldur!


 •   9. jul 2010 hihi
  også en stor høj til ham


 •   7. jul 2010 høj
  tak for kommentar ved Delores :')
  - Han er super flot!! mums!
  høj til ham


 •   25. jun 2010 ..
  Du får lige en retur til ham den flotte (og høje) (:


 •   23. jun 2010
  Tak for kommentaren hos Ambrozius
  Din hest ser godt nok også dejlig ud, han har virkelig et kært hoved!
  Smed lige en høj på vejen


 •   8. jun 2010 haha
  jeg sagde jo ikke at jeg ville bruge en eller 100 skamler for at komme op på ham XD


 •   7. jun 2010 ;-()
  ja man kan jo bare lige svinge benet op over ham og så sider man på ham XD


 •   7. jun 2010 S.V:
  mange gange tak anne, det er miinii dov også han er bare så mega lille og sød


 •   3. jun 2010 Høj
  Til den store skønne dreng
  Lige nu står han og nyder solen og livet
  Kram


 •   30. maj 2010 mange tak.
  Coco var en utrolig speciale og unik med en helt speciel personlighed og sind.
  Hun betød alt for os, og er stadig i vores hjerter!


 •   25. maj 2010 ....
  Hov, fik sendt den lidt for tideligt.... ;o)

  Men ihvertfald håber jeg også at det går godt for dig og Walter.

  Knus


 •   25. maj 2010 :o)
  Hej Anne :o)

  Dejligt at høre fra dig, - har indimellem været inde og kigge lidt på dig og Walter, og kan nu se at han er startet til stævne, og med et rigtig flot resultat! Tillykke :o)

  Det går rimelig godt her, jeg er begyndt at ride igen, og har rigtig nydt det, lige indtil for nogle uger siden, da der var noget der ikke helt fungerede ved Thaison, han gik ikke så godt. Han har så haft kiropraktor, og er blevet rettet op, og vi skal nu igang igen, og håber at alt går vel fremad


 •   22. maj 2010 ....

  Er du så færdig en flot hest!
  Stor stor høj! Er hel forelsket i hans flotte farve og hans aftegn! Ej en flot hest !
  Endnu engang - STOR høj!


 •   19. maj 2010
  Hej Anne og Walter
  glæder mig RIGTIG meget til at komme op og se jer på lørdag..
  Det blir spændende at se hvordan Walter tager sådan noget stævne-halløj

  vi ses snart


 •   19. maj 2010
  sikke en fin hest! meget velproporsioneret selvom han er så stor!!!! ;D haha ... og lækre aftegn


 •   13. maj 2010 ..
  Mange tak for det (: Uh.. Hvis jeg boede tættere på ville jeg sørme gerne hjælpe dig med din lækre vallak.. Er vildt forelsket


 •   13. maj 2010 ...
  Vildt lækker


 •   8. maj 2010
  nøøøøj en lækker musse
  hvor er du heldig!

  Høj fra ponyerne


 •   1. maj 2010 *HØJ<3*
  Hvor er han dog kær
  Når men self. også høøøj<3
  I er et rigtig flot makkerpar
  Rigtig gode billeder :]

  kig evt. forbi Laban med en kommentar+ evt. en bedømmelse

  Knussssss Mikala&Laban


 •   24. apr 2010 Hejsa
  Tak for din søde kommentar:)

  Sikke en dejlig stor flot og dejlig dreng du har dig. - Virkelig lækre aftegn:)

  - Louise:)


 •   15. apr 2010
  Rigtig, rigtigt smuk fyr. Er helt vild med den! :o)


 •   14. apr 2010 ..
  tak for kommentaren og den høje ved Roxi.. Det varmer !


 •   12. apr 2010 Ekstra høj
  Utroligt smuk hest. Har flere gange set hans profil herinde og kan huske ham fra de andre gange jeg har set profilen. Så det må jo betyde at han er en ekstra høj værd, siden jeg har lagt mærke til ham Han virker som en dejlig hest.


 •   5. apr 2010 tusind tak

 •   5. apr 2010 skøn hest du har dig! er vild emd dens blis :o)
  høj til jer!

  -kig gerne forbi


 •   5. apr 2010 ..
  Rigtig skøn dreng!
  Høj til ham!

  Kig forbi? med en kommentar??


 •   5. apr 2010 OMG!!!
  Hold da op!! o;
  Hans farve og hans blis og sokker Ö
  Woow!! Virkelig lækker dreng!!
  STOR! høj til ham
  kik forbi

  -Har også stemt i hans udfordringer
  hvis du vil kigge fobi mine ville det være dejligt!


 •   4. apr 2010 ,
  tak for bedømmelse )

  VILDT lækker hest du har!! er helt solgt! (=

  -har stem i hans udf.


 •   2. apr 2010 ..
  Sikke en smuk hest. Hans aftegn i hovedet er godt nok bare wauw. Hold da op han er stor. (: Men det er jo oftest de store der er de godmodigste.. Kig gerne forbi min lille ishyp Frekja hvis du ahr lyst.


 •   1. apr 2010 din
  er godt nok oss lækker !!..
  flotte afteng ;D..høøj
  MEN .. det erstadig ikke sjovt og få smækket sådan nogle kommentare op i hovdet =),.


 •   31. mar 2010
  Tak for de fine kommentarer til mine heste. Ham her ser også rigtig dejlig ud.
  Anne


 •   31. mar 2010 .
  jep nemlig
  & det kan hun


 •   31. mar 2010 .
  jep nemlig
  & det kan hun


 •   31. mar 2010 ..
  han er altså os kæmpe
  og det helt i orden' hun ligner en pony (: hun er heller ik så stor


 •   31. mar 2010 ..
  haha det er bare i orden
  jeg får tit kommentaren "pony" til hende
  men hun ligner jo osse en


 •   31. mar 2010 ..
  tak for kommentaren ved maluta
  men hun er nu hest :*


 •   31. mar 2010 -..
  virkelig smuk hest du har , men gal hvor er han stor
  dejlig bred blis
  han skal have en stor høj-
  gik gerne forbi mine


 •   26. mar 2010 tihi hehe
  hvad så mini XD


 •   25. mar 2010 ..
  Så har han da vist heller ikk noget at brokke sig over hehe ;D


 •   25. mar 2010
  Jamen jeg bruger ham faktisk til begge dele.
  Mest dressur, men vi får nu spring undervisning en gang om ugen og vi starter da også nogle springstævner.
  Det er nu mest bare for at variere hans træning, for han kommer let til at kede sig i dressuren


 •   25. mar 2010 Høj til jer
  Dejlig stor dreng du har, høj til jer

  Lizet


 •      Michelle
  Michelle Tilmeldt:
  jul 2007

  Følger: 119