{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Plysmand SOLGT [Tidl. hest] 1989

1.190 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rikke Helene N
VIP
Kvinde | 45 år | Oprettet: 28. mar 2009


Anden særlig race Plysmand SOLGT

Fødselsår:
1989
Højde:
155 cm
Temperament
Rolig, men ikke sløv. Elsker en god skovtur med en god strækker. Plysmand er meget medgørlig og indpasser sig. 100% trafiksikker. Elsker at springe. Når han ser et spring, tænder han og minder mere om en 5 åring end en der nærmer sig de 20 år.
Gangarter
Tja der er der desværre ikke meget at prale af. Han går som en ko på stylter. Han ved hvist ikke rigtigt, hvordan man skal bevæge sine ben, så han sætter dem vist bare som det passer ham. Men hvad gør det når man bare er en dejlig rar hest. Traven har han dog et godt svæv, og er nem at få i holdning.
Stævner
Ved det ikke. Har ikke gået stævner med mig.
Stamtavle
Traverblanding
Køn
Vallak
Bemærkninger
En skøn og rolig hest, som kan rides af alle. Han har været en rigtig hård tid i gennem de sidste par år. Med en lang sygdoms periode. Han fik en indsnævring i spiserøret pga en slem allergisk reaktion, som forårsaget en spiserørsforstoppelse. Han har desværre nået at få det 3 gange, indtil vi fandt ud af at det var Wrap han ikke kunne tåle. Han kunne ikke tage vægt på og fik oven i købet en kraftig diarré, som næsten tog livet af ham. Nu er han endeligt kommet sig og har fået sin gnist igen. Ja han er noget af en Fighter! Da jeg mistede min anden hest (se Pegasus), har jeg udlånt Plysmand.

11/12 -09 Så er Plys hjemme igen! Allerede faldet godt i spænd med Alettico

12/10-10 Så er vi gået i gang med tilkørsel af Plys. Det går godt fremad.

1.1.2011 Plys solgt til et sted i Sønderjylland.
Kommentér på:
Anden særlig race Plysmand SOLGT
x