{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Moveos Chopin [Himmelhest] 1999

4.057 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Moveo .
Kvinde | 35 år | Oprettet: 16. feb 2007


Hollandsk Varmblod Moveos Chopin

Fødselsår:
1999
Højde:
165
Temperament
helt unik. Han er virkelig bare en skøn hest. Han er helt nede på jorden.
Gangarter
Skridt - god
Trav - lækker
Galop - god
Stævner
Søndertoft -
(første stævne)
LD1 dressur - 68,70%. 3 plads.
Stamtavle
Han er brandmærket.
Stamtavle skal hentes hjem fra holland
Køn
Vallak
Bemærkninger
Chopin ankom til vores stald den 16/09-10
Han har haft en svær tid i hans liv der gør at han af og til kan blive utryk når der kommer rytter på ham. Det vil vi arb på ligeså langsomt, og i hans tempo.
Han er en hest der selv siger fra hvis han blir presset for meget. Han er bare helt igennem vidunderlig.
Dagen efter han var kommet, kom han på stald gang, og blev striglet, og det nød han bare, Han kom på fold med de andre, men de var en del usikker på ham.
men på dag nr to (altså i dag den 18/09-10) begyndte de at søge hen til ham på folden. Han kom med en tur op og fik vist ridebanen, og det tog han bare helt fint,. Han blev longret i 5 minutter rundt i trav, også stoppede vi, for han tog det bare så flot.
Der vil gå noget tid før der kommer ridebilleder med ham, da vi ligeså stille skal have tillid til hinanden. Lige nu vil vi lave en masse jord arb sammen, gå en masse ture, og arb i longe. Håber i vil følge mig og Chopin's udvilkning sammen, og se hvordan det kommer til at gå os i fremtiden.

Nyt - (skrevet) den 15/11-2010
Mig og Chopper er kommet godt igang med vores ridning, og det går over al forventninger. Han er super sød, og nem at ride. Han er bare en drøm. Han har hans dage hvor der går noget tid før jeg kan komme op på ham, men det kan trækkes væk. Vi håber på vi kan blive klar til et lille stævne i Dec, hvor vi bare starter en enkel klasse, bare for at se hvordan han tager det, og for at prøve det sammen.
Han er bare stalden's største kælepot, og alle der kommer i stalden kan li ham, fordi han bare er så mild af sit væsen.
Han er helt forgabt i min søster, og han blir bare helt stille når hun skal trække ham, så tager han musse skridt så hun kan følge med, det ser bare såå sødt ud.
Chopper er bare den bedste !
Ingen er som ham, og ingen kan blive som ham.

Nyt skrevet den 11/03-11
Det går bare super med chopper. Han blir kun bedre og bedre for hver dag. han er blevet en del med smidig nu. Vores stævne vi gerne ville have været til i Dec, blec desværre ikke til noget. Så nu stræber vi efter at nå stævner pladserne til sommer. Jeg nyder virkelig al min tid sammen med chopper, og han er en fornøjelse at ride på

HAR KUN ET ØJE ! !
Som nogen nok allerede har set, og kommenteret så har chopper mand kun et øje, det andet har han fået fjernet, pga knude i øjet.
I kan læse hele chopins historie om hans øje, og om hans uheldige rytter, under Lyngdals profil

C - Charmede
O - opmunterede
P - populær
I - Imødekommende
N - Nydelig

Opdat.
Det går fremad med Chopin, han blir bedre og bedre for hver dag. Han er min bedste ven, han gør en dårlig dag til en god dag. Chopin hjælper mig i min ridning, som jeg også hjælper ham. Vi blir bedre og bedre sammen. Chopin acceptere dog stadig ingen ny rytter på ryggen af ham. Vi har fået et helt specielt bånd til hinanden. Han har giver mig så meget i min hver dag. Et er helt sikkert, jeg har ikke fortrudt købet af ham, og vil jeg hellere aldrig, han opfylder alle mine behov som jeg har ved en ridehest. Han er helt igennem vidunderlig. Han er den bedste.
Vi var ude og starte stævne på en rideskole der ikke ligger langt fra hvor vi bor, jeg var meget spændt på hvordan han tog det. Jeg viste godt at jeg selv skulle sørge for at bevare roen. På selve dagen havde jeg dog svært ved at holde mine nerver nede, så var spændt på hvordan min lille dreng ville tag det hele, han var bare helt igennem utrolig, han tog det hele med ophøjet ro, han kiggede lidt da vi kom ned til stævnepladsen, men så trak min kæreste ham lige lidt mens jeg sad på ham. på opvarmning kiggede han lidt. Da vi kom om til banen, og skulle ind og ride programmet, blev jeg meget nervøs. men da chopin satte sin hov på banen var det ligesom om han godt viste hvad han skulle nu, han samlede sig og han gik helt igennem vidunderligt. Jeg var så stolt af ham, så det ikke kan beskrives. Vi ser nu frem til vores næste stævne, som er til hodsager fire dags stævne. Det starter den 7/7-2011. Vi skal kun starte dressur, da det er det vi går mest op i, og der vi ligger vores kræfter :)
som jeg har sagt før, så vil chopin altid blive hos mig, han vil aldrig komme herfra. Jo så vil han blive himmelhest.

Som mange af jer nok kan læse i mine kommentar, så har chopin haft det svært i en tid i sit liv. Han har på et tidspunkt haft mange skiftede rytter. Jeg kan også stadig mærke den dag i dag, at han engang er blevet presset for meget, da han godt kan mokke og blive lidt usikker hvis man kommer til at presse ham for meget. Jeg kan virkelig blive så sur og ked af det hver gang jeg tænker på det chopin har været igennem, for hvordan kan man gøre det ved sådan en god hest som ham, han er jo god som dagen er lang.

TIL ALLE JER DER HAR HAFT NOGET MED CHOPIN AT GØRE VED V.
Vil jeg sætte pris på at i stopper med at skrive, at i også har reddet ham osv. For jeg blir ked af det hver gang en af jer skriver. for det giver mig endnu en påmindelse om det han har været igennem. Jeg ved godt jeg ikke glemmer det, da det altid vil ligge i Chopin, men jeg gider bare ikke høre på alle dem der har reddet ham ved V. Det er ikke jer der har reddet ham ved hende som jeg hader, men V.
Jeg håber i vil kunne forstå mig i det her. Det er kun fordi jeg elsker Chopin så højt, at jeg frabeder mig alle de kommentar om det der er sket tidligere i hans liv.

OG til jer som skulle være i tvivl så giver jeg lyngdal ret og er enig i alle hendes udtalelser omkring chop, da det er hende der kender ham bedst af alle jer som skriver.
Hun ved hvordan han skal foders, rides osv.

Så kom den værste dag i mit liv.-
Min elskede dreng har forladt mig .

Chop var igennem en meget svær og hård kamp mod livet her til sidst, og den vandt desværre over ham.
Han blev syg i sommers med drejet tarm, som han ikke kunne komme ovenpå igen, og hans tarm havde vist taget skade af det mener dyrlægen.
I morgens den 6/2 2012, kom jeg ud i stalden for at fodre, Chop havde ikke rejset sig, og jeg sagde "chopper rejs dig op, du skal ikke sove mere, din syvsover" jeg hørte så et højt stønnen indenfra ham og kiggede ind til ham, og der lå han og kunne ikke komme op. Hans øje var slået helt til blods, så han kunne intet se, han var rolig når han hørte min stemme. vi gjorde alt for at få ham op, men han havde givet op selv og kunne ikke mere, jeg begyndte at græde da jeg godt viste hva klokken var slået, og der gav han det sidste han havde i sig, men det hjalp ikke :'(


Min dreng, jeg elsker dig, jeg ved du har det bedre nu, hvor du er taget til de evige grønne græs marker, Du løber rundt nu og har det godt. Jeg håber du vil stå ved porten og tage imod mig når det blir min tur, så kan vi løbe og lege ud over græs marker .. Du er noget helt spcielt for mig, og betyder såå meget for mig at det ikke kan beskrives, ingen kan erstatte dig . Du vil altid være min baby.
Jeg ved vi nok skal blive forenet igen <3
Ha' det godt baby til vi ses igen ..
Du er mit et og alt <3

8/2 2012
Chop, jeg savner dig så meget, det er helt ubeskriveligt.
Stalden er slet ikke det samme sted mere uden dig..
Jeg savner vores morgen mysser, og godnat krammerne.
Jeg er så taknemlig for vores tid sammen, det er bare så svært at komme videre, for jeg ved jeg aldrig finder en som dig igen.. Vi to var et team.. Vi kendte hinandens svagheder, og de stærke sidder, vi hjalp hinanden til at blive bedre ...
Du har et hjerte af guld min dreng, du var unik ! Der findes kun en som dig ! Jeg savner dig, og tænker på dig dag og nat..
Ønkser bare det hele er en stor elendig drøm, som jeg skal vågne fra, ogs var du tilbage igen .. Men det sker ikke :'(
Kæft jeg savner dig, og det vil jeg altid gøre !
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Moveos Chopin
Annonce