{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest | Tarzan- Stjerneponyen <3 2004

8.856 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette Jepsen
Kvinde | 21 år | Oprettet: 15. mar 2011


Fjordhest | Tarzan- Stjerneponyen <3

Fødselsår:
2004
Højde:
Tarzan er målt til 140 cm:)

Temperament
I stalden er han rigtig rolig. Han står rigtig fint og stille, når man sadler op/strigler. Mig og Tarzan ride meget ture, så det er godt min stil også er til naturen. Tarzan eeeelsker tur! Og går rigtig godt frem af på turene! han er utrolig dejlig og glad! Kigger på alt det der er spændene ting rundt omkring ham!. og når vi rider tur så er han ihvertfald friskere, og har ørene fremme. Man kan sagtens ride ture på ham alene. Det siger han ikke noget til. Tilliden mellem mig og Tarzan er også vokset meget siden vi red vores første tur selv og han er ikke bange for biler, traktor eller lastbiler når det køre forbi.
Så han er både en vågen, godmodig og i det hele taget fantastisk pony.<3. Dog kan hans tålmodighed være lidt dum engang imellem. Men han er ikke den hest der bliver sur over noget, bider, sparker eller andet.

Han er simpelthen så rolig, han finder sig i alt :D
Han er også et rigtig nussehoved når man strigler.
Gangarter
Fine men lidt klomset noglegange
Skridt: Middel
Trav: Middel
Galop: Middel
Stævner
lide på en rideskole og Grindsted landbrugsskole.

Han har også været til en psykeprøve/test det klarede han bare så godt. Bolde der trillede igenmmen hans ben, paraplyer der bliv puffet op, gå over plastik og over paller og meget mere. Pigen der havde ham til Grindsted landbrugsskole var hende der gik med ham, hun var lidt nevøs da de ikke trænede det:-) Han fik 9 ude af 12 og der var mange heste. Så han kan lidt af være:-)
Stamtavle
Ikke angivet.
Køn
Ja en (s)køn, vallak.
Bemærkninger
Hmm Beskrive Tarzan….. Ja hvor skal jeg begynde:)
Jeg kan ikke andet end at sige at han er verdens bedste hest:)
Da jeg fik Tarzan i starten af 2008, var han virkelig svær, helt umulig at styre, og der var ikke nogle der troede han skulle blive til noget.
Jeg troede heller ikke på at jeg nogensinde skulle komme til at stole på ham. Med alle de nedturer vi har fået de sidste par år har kun gjort os stærkere, det er jeg sikker på.
Han kan give mig et smil på læben selv på den dag det ser allermest trist ud.. Tarzan er virkelig ikke bare en hest for mig, han er så meget mere! Han er hele min verden:) Jeg vil gøre ALT for den hest! Han er mit et og alt!
Jeg har tit fået af vide at jeg skulle sælge Tarzan og så få en ny hest, jeg kunne stole på og var en der ikke var umulig, men jeg KAN ikke sælge ham, da jeg ikke ville give op inden jeg har nået det jeg ville:) Og nu har vi opnået det ville og han kan nu styres uden problemer:)

Vores historie:)

Tarzan blev min i slutningen/starten af 2007/2008, eller han var min lillesøsters i et halv år, men min søster kunne ikke lig at ride ham da han var lidt voldsom, Da han ikke var blevet tilredet ordenligt især ikke i galopen var ikke trænet :-) og jeg fik ham så i 2008. I 2008 var han hjemme i lidt tid, og så kom han ind på Grindsted landbrugsskole:-) Der var en pige som lånte ham da hun ingen hest havde, Mine forældre tænkte også at hun kunne hjælpe at træne ham. På Grindsted landbrugsskole var han over et år og han var begyndt at blive bedre at ride efter den træning han havde fået, bare ikke så meget i galoppen:-) Men inde han skulle hjem var han ved at dø der inde da han var ved at hænge sig selv der inde:-( Men han nåde at blive redet:-) I 2009 var han så på min rideskole efter han uheld for at blive genoptrænet og der begynde jeg at ride ham mere. På min rideskole var han i et halv år og så kom han hjem:-) Hjemme blev vores venskab større:) I 2010 prøvede vi at ride bidløst og det gik ikke så godt da vi engang red tur og han blev bange for noget og stak af med mig, Efter det red vi kun bidløst på folden og ikke i det fri:-) I 2011 var hans ridning så mere på plads og han var ikke så voldsom mere og en dag red min søster på ham igen og hun syntes at han var meget sød:-) I 2011 trænet vi at han blev ridet bidløst. I 2012 bliv vi bidløse den 30 maj:-) Er meget glad for jeg tog den beslutning og han er bare skøn og FANTASTISK:-)

I 2010 var han med mig i skole til kæledyrsdag og vi lavede de tricks og jordtrænede vi kunne og med mere. Vi red også lidt dressur på en boldbane og han var super, mange elever kom og kiggede og klappede af os og sagde at mig og Tarzan var et godt match:-) Altid dejligt:-)


Kommentér på:
Fjordhest | Tarzan- Stjerneponyen <3