{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Hamilton 1994

8.339 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Hamilton

Fødselsår:
1994
Højde:
Tidligere ejer har sagt han er 136 cm.
Temperament
Hamilton har et fint temperament, men han ved godt at han har mange kræfter og ved hvornår han kan komme af sted med det. Men når det er sagt er Hille sådan en pony som er den blideste, mest børnevenlige pony, da min bror var 4 år skridtede han rundt, lå omkring benene af ham og Hille kiggede bare på ham.
Gangarter
Alle Hilles gangarter er lidt små i det, men de er super fine. Hans skridt og trav er god, og er ikke noget vi har arbejdet så meget med. Derimod har vi arbejdet rigtig meget med galoppen, bl.a. fordi han hele tiden ville i højre galop, men det er ved at være godt på plads. Vi har trænet en masse bomtræning, som har hjulpet rigtig meget.
Stævner
Vi har ikke redet nogle stævner, men jeg har planer om at tilmelde Hille til lidt intershowhorse klasser. Det kunne også være enormt spændende at tage til nogle DHE træf og måske afprøve noget agility mm.
Stamtavle
Ingen, men ud fra udseendet er han en fjordhest.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Hamilton var jeg ude at prøve d. 17. juni 2010 sammen med mine bedsteforældre, kusine og lille bror. Hille var sød, jeg husker at vi stod og nussede om ham mens mine bedsteforældre og nogle fra gården stod og snakkede om ham. D. 20. juni 2010 om eftermiddagen kom Hille hjem, han gik stille ud af den lille transporter han var med og jeg husker jeg gik rundt med ham på folden. Han var sød og blid.

I sommerferien 2010 brugte vi ekstremt meget tid på at ride ned til stranden og soppe, vi sprang en lille smule og hyggede os rigtig meget.

I 2014 bestemte jeg mig for at vi skulle prøve noget anderledes, vi skulle primært være bidløse. Efter en depression som gjorde at jeg ikke havde overskuddet til hestene bestemte jeg mig for at gøre det der lå naturligt for mig, at træne hestene i akademisk, jordtræning, bid ridning som bidløs, det der faldt mig ind og ikke mindst bruge den tid jeg hidtil ikke havde brugt på hestene, skulle nu bruges på hestene.

Hamilton er speciel. Han er dejlig og han ved hvordan skabet skal stå. Han har svagheder som ikke at kunne modstå det hvide hegn, bukker gerne for at få fri og ved generelt han har mange kræfter. Men det har vel også sin charme. Hille og jeg begyndte i efteråret 2014 at være mere seriøse på hyggeplan. Jeg begyndte at værdsætte den tid jeg var ude ved hestene og bruge den til noget og det har jeg fået en hel anden hest ud af.

Fødselsdag: 12/02-1994
Prøvning: 17. juni 2010
Hentet: 20. juni 2010


Kommentér på:
Fjordhest Hamilton