{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Bucklands Donna 2009

12.100 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Bucklands Donna

Fødselsår:
2009
Højde:
Donna er målt til at være ca. 168cm :-)
Temperament
Hun har et helt unikt temperament som jeg sjældent har oplevet hos så ung en hest! Hun tager det meste i stiv arm og undersøger alt hvad hun kan komme til :). Under ridning gør hun sit bedste og er altid sød, men hun har sine meninger og tror ind i mellem at hun er en prinsesse som skal have sin vilje ;).
Gangarter
Hendes gangarter kommer alle tre til at ligge over middel! :).
Hun besidder tre meget taktfaste og rummelige gangarter og har et super lækkert svæve moment! Kanon hase aktion og dejligt afskub :).
Stævner
Det var planen at hun skulle have været kåret, men avler fravalgte det da vi sagde ja tak til at købe hende.


D. 16 juni 2013 var Donna afsted til sit første stævne! Vi startede en LC2 ved d-stævne i Algestrup Sportsrideklub :-). Til trods for en bane fyldt med vand, så var hun en stjerne og med rosende kommentarer fra dommeren red vi til 65,87% og fik en 3.plads ud af 12 startende :D.

D. 4 juli 2013 startede Donna sit andet stævne, denne gang ved D4 HorseShow i Odsherred Rideklub! Hun var intet mindre end fantastisk og tog det hele fuldstændig cool :-). Det blev til et super godt LC2 program som vi blev belønnet med hele 74,35%!! Samlet vandt vores hold Scandirideudstyr hold Cup 2013 :-D.

D. 14 juli 2013 red vi en LC2 til klubstævne i Horns Herred Rideklub. Det blæse en hel del, men Donna var super sød! Hun gjorde det rigtig fint og vi fik hele 74,7% og vandt klassen ud af 20 ryttere :-). Fantastiske hest <3

D. 10 november 2013 red vi Vindinge mesterskab, holdcup, sammen med nogle søde piger. Donna var super sød, til trods for meget våde udendørs opvarmnings faciliteter. Vi red en LC2 til 74,7 % og vores hold fik en 3.plads ud af 20 hold :-).


D. 2 februar 2014 tog vi til Odsherreds Rideklub for at ride årets første stævne! Donna er blevet voksen og må nu starte LB klasser :D. Vi red 1. kvalifikation af D4 Cup som gik i en LB2. Selvom vi var noget uheldige, da den ene bøjle knækkede under opvarmningen og vi derfor ikke fik opvarmet optimalt, så fik vi redet et super fint program til 71,67%, der gav en 1.plads ud af 20 starter :D. Stjernehest!!

D. 22 februar startede vi Burgercup med 3 søde piger :-). Donna gjorde det super fint og selv med en stor fejl i galop programmet, blev vores program belønnet med hele 69,8%! Vores holds samlede score rakte desværre ikke til en placering, men vi havde en fantastisk hyggelig dag med hinanden! :-)

D. 22 marts 2014 startede vi klubstævne i Ringsted Sports Rideklub. Vi red 2.kvalifikation af D4 cup som går i en LB2. Donna var en smule frisk, men hun gjorde det nu rigtig fint alligevel og vi vandt klassen med hele 74,8%! :-) <3.

D. 25 maj debuterede Donna ved distrikt stævne i Horns Herreds Rideklub i sin første LA1 :-). Vi havde alt i alt en rigtig fin tur, desværre faldt hun i trav i kontra en enkel gang som kostede os 4. pladsen, men hun var nu en stjerne og vi fik 67,6% svarende til nummer 5 ud af 13! <3

D. 14 juni tog vi til 5 års ungheste championat i Midtsjællands Rideklub for at prøve formen af :-). Jeg kan uden tvivl sige at det var den bedste tur vi nogensinde har haft! Donna lå helt fantastisk for mig hele vejen rundt og blev bedømt således: Trav - 7,8 Skridt - 7,8 Galop - 7,2 Ridelighed - 8,0 og Kapacitet 7,5. Det blev samlet til 7,6 og vi placerede os fint i midten af klassen :-).

D. 15 juni red vi finale i D4 Cup i Algestrup Rideklub :-). Donna var eksemplarisk og gik sin første LB3 til hele 75%! Vi vandt dermed D4 Cup 2014 <3

D. 6 juli startede vi LA1 og LA2 ved D4HorseShow i Odsherreds Rideklub. Det var første gang at Donna gik to klasser og også første start i LA2 :-). I begge klasser havde vi to super gode turer hvilke blev belønnet med hele 70,5% og to 3.plads hhv. ud af 23 og 28 starter! Så stolt af min stjerne hest :D <3

D. 9 august tog vi i regn og blæst til Ertebjerggaard Sportsrideklub for at starte vores anden LA2 ved deres c-stævne. Donna var en smule oppe at kører grundet det lidt voldsomme vejr, dog viste hun en rigtig fin form på opvarmningen. Desværre kiggede hun og bakkede rigtig meget af, da vi kom ind på banen og var meget utryg. De farlige omgivelser gjorde det lidt svært at komme rundt, men i gennem programmet kom vi. Med en del fejl og uenigheder blev det til point lige fra 2 - 8 taller og vi måtte se os til nøje med 63% :-). Selvom det langt fra var tilfredsstillende er der self ikke noget at gøre ved det og Donna er stadig min stjerne hest :-) Vi kommer stærkt igen næste gang! ;-)

D. 14 september tog vi til Nyskovens Rideklub for at starte en hold cup med nogle søde piger :-). Donna var en stjerne uden lige og leverede en LA1 til 77,2%! Som er vores personlige rekord :D. Individuelt red vi den bedste procent ud af 23 starter delt på forskellige klasser og samlet endte vores hold på en 3.plads! :-).

D. 27 September stod den på Klubmesterskab i Odsherreds Rideklub. Donna var en stjerne og gik 69,9% i LA2 :D. Det resulterede i en 1.plads og dermed Klubmestrer 2014! <3

STÆVNEKALENDER 2014:Stamtavle
Der er ingen tvivl om at Donna har både sit temperament og udseende fra sin far, og hun har generelt en meget fin række heste bag sig :).

Far - Blue Hors Doolittle
På hendes fars side :
Farfar - Blue Hors Don Schufro
FM - Lady
Farfars far - Donnerhall


Mor - Bucklands Tana
Morfar - Blue Hors Armano
MM - Søndermarkens Ronja
Mormors far - Schwadroneur
Køn
Hun er en meget smuk hoppe ! ;).
Bemærkninger
Donna er en skøn hest som har et hjerte af guld!
Hun er sort/brun men mest lig sort og har tre korte sokker på henholdsvis venstre forben og begge bagben. Og så har hun den sødeste kysseplet på mulen ;)

Da vi prøvede hende første gang var jeg overhovedt ikke i tvivl! Jeg følte mig 100% tryg ved hende og jeg blev lynhurtigt forelsket i sådan en sort stjerne :-*

Jeg blev så lykkelig da hun onsdag d. 13/6-2012 gik rent igennem handelsundersøgelsen og røntgen billeder og vi meget lettet kunne køre den halv lange vej hjem til Hellegaarden fra midtfyn af! :D

Hun har været på små skridte ture både i skoven og ad grusveje hvilket man skulle tro hun altid har gjort! Det er sjældent at hun synes der er noget som er farligt og den eneste reaktion på farlige sten og lignende jeg har oplevet er at hun vipper med øret og holder et øje med den "farlige" ting og fortsætter ellers som om intet var hændt!

Vi hygger ind imellem i ridehuset med jordtræning og når jeg slipper hende følger hun direkte efter mig, selv hvis jeg begynder at løbe<3
Hun er allerede ved at have lært at få skyllet ben og vi træner på at hun skal kunne blive skyllet over hele kroppen nede på vaskepladsen :)


Kommentér på:
Dansk Varmblod Bucklands Donna