{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Victoria Lynn - SOLGT - [Tidl. hest] 1998

4.341 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Davidson Arabians
Kvinde | 49 år | Oprettet: 26. maj 2006


Arabisk fuldblod (OX) Victoria Lynn - SOLGT -

Fødselsår:
1998
Højde:
154 cm. i stang
Temperament
he he, som regel rigtig sød og rolig, men når det lige tager hende, kan hun blive lidt bitchy. Hun er en bestemmer i flokken og opfører sig af og til som en hingst når hun hyler og slår ud med et forben. Hun er dame med stort D :-)
Gangarter
Super gode, når hun ellers gider vise dem...
Stævner
Har ikke været til ridestævner da hun primært er avlshoppe, men hun har været til show og har fået flere guldmedaljer og også været junior hoppe champion som 2 års og res. senior hoppe champion som 8 års
Stamtavle
ja, hun er efter Esteem sønnen Zalim, der har blev kåret som bedst dansk avlede hest i 2000 og nu er solgt til Norge hvor han fungere som avlshingst og dressur hest.
Moderen er den smukke sorte Wanissa der også er guldvinder og champion i showringen.
For yderligere info kik ind på www.davidson-arabians.dk/hopper.htm
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Victoira Lynn som til daglig aldrig hedder andet end Vicky er vores første avlshoppe. Vi købte hende da hun var et år gammel og da hun var 2 blev hun champion i showringen - hvilket var en helt fantastisk oplevelse for mig.
Hun fungerer primært som avlshoppe, men er også tilredet og har været redet en del når hun ikke har gået med føl..

VICKY ER TIL SALG..

Vicky har fået 3 skønne føl som faktisk alle er oprettet herinde, og pt er hun i fol igen og skal fole her først i april 2009. Dette føl er et føl vi selv ønsker at beholde, og derfor har vi valgt at sætte Victoria til salg.

Det er en tung beslutning men hun har givet os et par gode afkom og det sammen med at vi er ved at lægge vores avl om gør at vi har taget beslutningen om at findet et nyt godt hjem til hende.

Så leder du efter en totalt ukompliceret hoppe at omgås i det daglige, og som har bevist sit værd både som avlshoppe og som showhest så har du her muligheden for at erhverve dig en enestående af slagsen.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Victoria Lynn - SOLGT -
x