{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Goldie [Tidl. hest] 2003

1.050 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cforcarla
Kvinde | 37 år | Oprettet: 20. sep 2011


Anden særlig race Goldie

Fødselsår:
2003
Højde:
159 cm
Temperament
Goldie er rigtig sød både i stalden og at ride, samtidigt med at hun har masser af personlighed og små særheder, især ude, så hun er en skøn og rar hest der også er lidt sjov :-)

Hun er en hest der ikke gør mere end man beder hende om, så det kræver en del arbejde både i dressur og spring, men så arbejder hun til gengæld også fint.
Gangarter
Hun er helt klar bedst i galop, men kan, hvis man arbejder rigtig meget med hende også gå fint samlet i trav.

Det var primært tanken at jeg skulle springe på hende, men jeg er også blevet glad for hende i dressur.

Jeg har ikke sprunget højere end 90 på hende, men hun har sprunget højere med andre, så hun kan sagtens :-)
Stævner
Spring: Jeg har startet sløjfespring på hende 8 gange - 6 gange fejlfrit i 50, 60 og 70, samt to alm. klasser hvor den ene gang slet ikke gik og i den anden var hun super, men jeg red fejl bane i omspringningen :-/

Dressur: Jeg har startet 2 x LC3 og 1 gang LB1 på hende, de har alle ligget mellem 55 og 60%, hun kigger meget, især udenfor, så der er noget at arbejde på. :-)
Stamtavle
Har den desværre ikke
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Goldie er en helt fantastisk sød lille hest som jeg har haft rigtig meget glæde af i lang tid. Goldie er en blandingshest med et dejligt temepament. Goldie kom til denne skønne verden i januar 2003 og ankom så til rideskolen 2010. Jeg red hende ikke i starten, men vores eventyr begyndte i 2012 og vi har haft rigtig mange gode stunder sammen.
Goldie er en meget bestemt hoppe som meget gerne vil bestemme over hele flokken, dog ender hun alligevel altid nederst i flokken. Goldie er en fantastisk springhest og hun elsker det virkelig også, dressuren er dog lidt sværere for hende, men hun kan godt, hvis man arbejder intensivt med hende.

Goldie er super sød i stalden og på staldgangen, og hun er en rigtig lille tigge prinsesse, hun kan bare kigge på en med de sødeste øjne som man bare ikke kan stå for.

Vi har haft rigtig mange gode oplevelser sammen, en masse stævner, skovture, hyggestunder og en masse god undervisning. Jeg har virkelig nydt hendes selskab i 2 fantastiske år. Goldie samlede mig op fra et stort sort hul i min ridning, og viste mig at det også kan gå godt, hun gav sig altid 100%.
Goldie blev desværre sendt tilbage til hestehandleren i april måned 2014, det var en meget hård dag for mig og jeg savner hende rigtig meget i hverdagen, men jeg ved det var det rigtige for hende og at hun får det godt der hvor hun nu er kommet hen.

Denne hest er virkelig noget helt særligt.

<3 Goldie <3
Kommentér på:
Anden særlig race Goldie
Annonce