{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Wander Van De Beekenpieper 1995

2.374 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Henriette & Valle <3
Kvinde | 18 år | Oprettet: 11. dec 2011


Haflinger Wander Van De Beekenpieper

Fødselsår:
1995
Højde:
Ca. 144
Temperament
Meget rolig og har hovedet det helt rette sted
Gangarter
Meget dejlige og galoppen er ubeskrivelig dejlig! Alle gangarter ar lette at sidde i :D
Stævner
Ikke nogle.
Stamtavle
Kommer senere
Køn
Verdens dejliste vallak
Bemærkninger
Den 12 Januar 2014 tog jeg ud for at prøve en 18 årig vallak det startede med at jeg striglede ham, han blev sadlet op og så red vi hen i ridehuset, det gik rigtig godt og Valle var MEGA flink men jeg skal i hvert fald træne i at drive. Bagefter tog vi på skovtur og det gik helt vildt godt, han var ligeglad med alt + han selv kan finde hjem :D Efter det tog vi i stalden og blev enige om at vi skulle tænke over det (eller mine forældre skulle tænke over det jeg var 100% sikker på han var den rigtige) Hele vejen hjem sad jeg og snakkede om hvor fantastisk og sød ham var. Senere på dagen skrev vi en SMS med at vi gere ville have ham, efter beskeden var sendt var jeg OVERLYKKELIG!!!


Den 19 Januar 2014 BLEV HAN MIN!!! Det var den bedste dag i mit liv :D og nu efter ca. 3 dage er vi næsten blevet bedste venner og jeg bliver altid mødt med et vrinsk og han stoler nu på mig :DValle som han til dagligt kaldes er den mest godmodige og roligste pony jeg nogensinde har mødt. Han er ALTID glad :D

På stald er han super nem og står stille ;)

På fold er Valle også super nem og kommer med det samme man kalder: "Valle,, og står glad med ørene helt fremme.

På tur er han MEGA rolig og total ligeglad med alt!


DAGBOG:
22/1-2014
I dag var Valle og jeg ude at gå en lille tur for første gang først ville han vende om men efter et lille minut var der INTET :D Vi trænede start og stop fra jorden (selvom han sagtens kan, vi skal bare lige kende hindanden) ;)

30-03-2014
I dag red Valle og jeg dressur og det gik rigtig godt! + At det var første gang han var afsted uden nogle af de andre ponyer (STOLT) <3

16-4-2014
I dag har Valle fødselsdag (Blev 19 år) og det fejrede vi med at starte dagen ud med at springe (Det var ingen succes for Valle var mega doven og kiggede efter Pippi hele tiden og jeg kunne bare ikke finde ud af at ride). Senere lavede lillesøster og jeg en kage (Græs, mælkebøtter, æbler og tørret rugbrød) Som han virkelig var helt vild med! Bagefter flettede jeg mælkebøtte blomster ind i hans hår og så gik vi vi ned til far for at visse ham dit nye pandehår. Da vi kom hjem gik du bare rundt i vores lille indhegning med mig på ryggen (se billeder fra hans fødselsdag), og du fandt dig i ALT jeg gjorde selvom jeg lige skulle prøve at ligge hen af dig og du var helt rolig. Så gik vi lidt hen af vejen og tilbage. Og så kom du ud på folden og skal bare slappe af resten af dagen og self. komme ind i aften ;)
- ELSKER DIG VALLE!<3

DER KOMMER MANGE FLERE BILLEDER NÅR JEG HAR TAGET FLERE BILLEDER AF HAM :D


Kommentér på:
Haflinger Wander Van De Beekenpieper