{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rafiki 2006

265 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Michelle Jacobsen *
VIP
Kvinde | 20 år | Oprettet: 13. dec 2010


Anden særlig race Rafiki

Fødselsår:
2006
Højde:
Ca. 160 cm
går med forsko
Temperament
Under rytter er han meget tændt.
Fra jorden er han det sødeste væsen.
Gangarter
Middel
Stævner
I dressur har vi starter nogle LB1ér

Spring

D. 04.06.16
50 cm, B0 fejlfri

D. 05.06.16
50 cm, B0 fejlfri
60 cm, Bo fejlfri

D. 30.10.16
70 cm, B0 fejlfri
LE 80 cm, B3 fejlfri. Første uplaceret 3 sek, fra første pladsen

D. 11.12.16
LE 80 cm, B3 fejlfri 1. plads
LD 90 cm, B3 4 fejl. Første uplaceretStamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg fik æren af at låne Fikki, i sommeren 2016. da min daværende lånehest skulle hjem.

Da jeg skulle af med Mivs, blev jeg lovede en ny lånehest. men den kom aldrig. Der hvor jeg står opstaldet var der lige kommet en hest hjem som en anden pige skulle låne. men hun hoppede fra, så jeg blev spurgt om jeg kunne have interesse i at låne ham.
Så vi gik ud til den fold han stod på, for lige at se ham. og han var jo alt det jeg ikke ville have. Han var lille, han var rød og så viste jeg ingenting om hvor han var ride mæssigt. Jeg søgte jo en spring hest.

Det skal sige at få år forinden, havde Fikki stået opstaldet på stedet før. En pige købte ham og hans bror rå, det siges at de bare har gået på en mark og passet lidt sig selv. Så disse to drenge var skøre, vilde og ubrugelig. og blev de skilt ad gik de amok især Fikki han var afhængig af sin bror.
Da de ikke vil gå i trailer og efter mange kampe og bestemt ikke søde metoder stadig ikke ville læsses skulle de bare hjemme slagtes. Blev der truget med. Så hende der eger stedet overtog dem, Fikki´s bror blev tilredet og senere solgt. Fikki var en lidt anden opgave så han røg til berider. Der var han så i halv andet, 2 års tid.

Men jeg sagde ja, til at låne denne skønne dreng.
Og det er jeg så taknemlig for at jeg gjorde, for Fikki er fantastisk.
Ride mæssigt, var der rigtig meget at arbejde med og det har været en hård kamp. I dressur kunne han det grundlægende skridt og trav var okay, han løb dog meget i trav og blev nemt rigtig stærk. Galop Ja, det var total forfra. Men da vi begynde at få styr på alt dette var det tid til at få prøvet noget springning af, jeg fandt ud af han havde prøvet at løsspringe og så havde han vare sprunget en lille bitte smule med rytter, hvor meget og hvor højt anede jeg ikke.
men på spring banen det gik, og hold nu op hvor gik det stærk. Fikki jernede afsted. vi startede småt ud, og det var svært for 5-7 meter inden springene satte han sige på røven, kastede sig op af og fløj af sted mod springet, jeg havde ingen kontrol kunne bare følge med. og afstande fattede han ingen ting af satte af når det passede ham som for det meste var alt for tidligt. Det var et helvede og har mange gange ville opgive, men gjorde det ikke. og jeg er glad for jeg ikke gjorde for på trods af at det har været en lang og hård kamp har vi også haft nogle fantastiske opture og det var dem der gjorde at jeg aldrig gav op. og se hvor vi er i dag, vi har stadig lidt problemer med tempoet men det er blevet så meget bedre, og jeg har fundet en fantastisk spring partner, for på trods af vi stadig ikke altid er enig om tempoet så har jeg en hest der nok skal hoppe og kæmpe for at vi kommer over hver gang.


Kommentér på:
Anden særlig race Rafiki