{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Sweety N 2011

330 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine N T
Kvinde | 20 år | Oprettet: 11. aug 2013


Dansk Varmblod Sweety N

Fødselsår:
2011
Højde:
171 uden sko
173 med forsko
Temperament
Roligt, men hoppet.
Hun er en dame med sine egne meninger. Men det ved alle os med hopper jo.
Gangarter
Skridt - Over middel (Fin skridt, hvor hun går fint ind under sig selv og danner V)

Trav - Over middel (Fin trav hvor hun bær sig selv super flot)

Gallop - Over middel (Stor fin og rummelig gallop)
Stævner
Ingen endnu, men dette skal vi Self, og vi vil opdatere om stævnerne her inde. :)
Stamtavle
F: Sir Salvador
FF: Sir Oldenburg

M: Fitness N
MF: Florestan I
Køn
Hun er en super fin Hoppe.
Bemærkninger
Sweety N, i daglig tale S, er min udlåns hoppe. S har stået stille i ca 1 år da ejer var gravid og hun derfor ikke var i stand til og holde hende i gang.
S er en super rolig hoppe på 6. Hun er dejlig lærenem, og jeg er sikker på at dette eventyr nok skal ende godt. De billeder der er nu er ikke de bedste. Men når vi begynder træningen fra ryggen også vil der også blive opdateret med nye billeder.

D. 29.07-17
Idag er dagen hvor S ankommer. Ih hvor har jeg glædet mig meget til at skulle få hende hjem! Hun tog det hele meget cool, og man skulle næsten tro hun har været her før. :)

D. 10.08-17
Nu er det snart 14 dage siden jeg fik S hjem. Vi er startet stille og roligt op, med noget rundvisning på gården, lidt gå ture, og longearbejde. Samt tillidsøvelser hvor hun er fri i ridehuset. S er noget af det dejligste jeg ved, og for hver dag der går med hende bliver jeg mere og mere glad for hende. Hun har allerede vist mig SÅ meget! Hun gør bare hverdagene bedre! På lørdag kommer en sød pige ud og tager lidt billeder af hende. Dog uden mig på ryggen endnu. Jeg vil nok smide lidt nye billeder ind der også! :)

D. 26.09-17
Nu er det snart 2 mdr siden jeg fik S hjem. Og jeg kan love jer for at hun gør mig mere og mere stolt for hver dag der går! ;) Hun er simpelthen for cool! Sweety er endelig ved og falde helt til nede i stalden og vi er begyndt stille og rolig fra ryggen også.:) Hun er simpelthen den bedste! For hver dag der går, forstår jeg hvorfor jeg jeg forelskede mig i hende med det samme! Der skulle gerne komme en og tage billeder igen snart. ;) Så vi også kan få smidt nogle ridebilleder ind! :)


Kommentér på:
Dansk Varmblod Sweety N