{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Vigdís fra Skarholt 2007

490 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

S&V
Online
S&V
Kvinde | 16 år | Oprettet: 2. dec 2017


Islænder Vigdís fra Skarholt

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 135 cm
Temperament
Vigdís er en utrolig dejlig og rolig hest, hvis sind bestemt ikke fejler noget. Hun er rigtig rolig at omgås på folden og i stalden, og det samme er hun på tur, kan dog blive forskrækket, hvis et rådyr lige pludselig springer frem, men ellers er hun ikke bange for noget.
Gangarter
Skridt: Lidt træg i det i starten, så jeg skal holde hende i gang der, men når vi er på vej hjem, er der mere fremdrift i skridten, fordi hun ved, at maden venter på hende derhjemme :D

Trav: Når man slår fra skridt og over i trav, grissepasser hun først, før hun slår over i trav, og hvis hun ikke holdes i gang, slår hun over i grissepas igen.

Galop: De første meter galopere hun rent, men hvis man ikke holder hende i gang, slår hun over i grissepas, (og ofte selv om man holder hende i gang, slår hun bare automatisk over i grissepas alligevel) hvorefter man så skal i trav igen for så atter at slå over i galop.

Tölt: Er der, men hun kan ikke "finde" den, så den skal trænes frem.

Pas: Er der, men hun kan kun finde ud af grissepas, så den skal evt. trænes frem, men vil hellere fokusere på tölten end passen.
Stævner
Ingen - vi rider kun hyggeridning
Stamtavle
F: Oddi frá Árbakka
FF: Órækja frá Árbakka
FM: Hemja frá Stokkhólma

M: Ellisif fra Skarholt
MF: Burkni fra Skarholt
MM: Rösk frá Stokkalæk
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Vigdís på den absolutte perfekte måde for os begge to: Jeg havde først halvpart på hende i et år, hvorefter vi så købte hende, derfor vidste jeg lige præcis, hvad jeg gik ind til, fordi jeg havde kendt hende i et år i forvejen. Nu har jeg så kendt hende i godt 2½ år, og vi har haft mange gode oplevelser sammen, og det vil vi helt sikkert også få mange flere af fremadrettet - elsker hende af hele mit hjerte <3


Kommentér på:
Islænder Vigdís fra Skarholt