{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpferd Chanel af Kashede 2015

372 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tanja B
Kvinde | 44 år | Oprettet: 21. apr 2017


Barockpferd Chanel af Kashede

Fødselsår:
2015
Højde:
152. Skulle gerne ende omkring de 160.
Temperament
Omgængelig. Nussehoved. Elsker opmærksomhed. Madøre. Nysgerrig. Lidt varm og rastløs. Ingen stald unoder. God som dagen er lang. Venlig overfor alle andre heste.
Gangarter
Gangmaskine. God skridt med stor overtrædning. Stor galop. Fremragende trav.
Stævner
Ingen. Er endnu ikke tilredet. Jeg regner heller ikke med, at det bliver til det i fremtiden, selvom jeg var meget i gang på springbanerne i mine unge dage.
Stamtavle
Mor: Hinke van de Herrlijkheid

Far: Alcatraz de finca Barroco
https://www.hestegalleri.dk/galleri/118422-barockpinto_alcatraz_avlshingst
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Fik hende april 2017. Hun bliver 3 år om 3 måneder, og hun er godt tilvænnet til bid og sadel uden nogen reaktion på noget af det. Trafik er hun ikke glad for, men jeg håber, det bliver bedre med tiden. Havde selvfølgelig ikke mobilen med i lommen, men jeg fik hende ud på ridebanen i al udstyr. Første gang med stigbøjlerne nede og regnede med et par buk, da hun begyndte at løbe rundt derinde, men der var intet. Hvis hun så kunne overføre den ro og styrke til andre ting, så ville det være så rart. Hun har desværre udviklet en slem separations angst på hendes vinter opstaldningssted. Jeg får hjem her om en måned til døgnfold hos én, der bor tæt på, hvor hun startede med at være. Der var en helt anderledes ro på hende. Jeg håber, det kan vende tilbage, så arbejdet med hende vil gå lidt nemmere.

Jeg satser på, at få hende tilredet i år. Jeg vil gerne finde en, der gør det ud fra horsemanship principper fremfor en klassisk berider. Hun mangler selvtillid og er nervøs anlagt. Det hele skal helst tages med baby steps og i det tempo, hun kan håndtere.


Kommentér på:
Barockpferd Chanel af Kashede