{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Roach 2005

1.170 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lærke R
Kvinde | 33 år | Oprettet: 10. jul 2017


Traver Roach

Fødselsår:
2005
Højde:
1.63
Temperament
Opmærksom, men rolig. Stort set altid glad.
Gangarter
Dejlig lang og fremadgående skridt.
Lækker trav, kan både rolig og kontrolleret, men kan også komme i ekstrem høj fart.
Gallop, behagelog og kort.
Stævner
Ikke hvad jeg ved. Planer om at starte langdistance til sommer 2019.
Stamtavle
Efter Dragon Flamingo
Køn
Vallak
Bemærkninger
Tidligere travløbshest (Pas: Noodles).

Købt d. 7/4-18, efter at have været kastet lidt mellem hjem. Nervøs da han ankom, men viser allerede store forbedringer. Meget mere afslappet og pelsen er begyndt at skinne flot igen.
Eneste bemærkning fra dyrlægen var at han var lidt tynd og manglede muskler.

2/5-18
Har taget på og begyndt at bygge muskler. Faldet godt til ro og har en fest på marken sammen med de andre. Startet ridning og det går fremragende. Lækker trav.

6/5-18
Første tur i skoven og ved trafikkeret vej.
Begge dele gik rigtig godt. Fantastisk at mærke hvor meget han gerne ville være i naturen. Både trav og galop, forholdsvis nem at styre, men var meget ivrig på tilbageturen. Det skal der helt klart arbejdes med.

20/5-18
Sikken en forandring! Roach har ændret sig meget og står ny pænt og stillle i staldgangen, kommer når jeg kalder (har han nu altid gjort) og er så dejlig at ride på, specielt på banen.
Vi arbejder med gangarter og nu slår han pænt i gallop når jeg ber ham om det.
På tur er han meget frisk og det er bedst at være flere afsted. Er han alene bliver han meget ivrig, næsten så meget at jeg ikke kan holde ham.
Der er sket kæmpe forandringer og han er blevet langt mere rolig og afslappet. Nu søger vi efter en træner der kan lærer os at tale bedre sammen.

15/6-18
Vi har fundet en træner og nu tar tingene fart. Roach er blevet en helt anden hest. Meget glad for træning fra jorden og vi rider også uden de store problemer nu. Det er fantastisk. Træningen har været uundværlig da jeg har lært at tale med ham.
Han udvikler sig med lynets fart og fortsætter helt sikkert.

17/7-18
Roach er en hel anden hest, kommer hver da på folden, elsker at blive nusset og viser store fremskridt på træning fra jorden. Han er flyttet tættere på mig hvilken giver mulighed for langt mere tid sammen og det ser ud til at have en effekt.
Vi rider lange ture +10 km i skoven, hvor han virkelig får lov til at strække sig, både i trav og gallop, men også pasgang og tölt får en tur.

21/12-18
Roach er blevet en veltipas, rolig og glad hest. Vi elsker vores ture i skoven, men udfordringer som spring og dressur er også på toppen over vores favorit ting at lave.
Han er blevet dygtig til at lave tricks fra jorden og virker til fortsat at sætte pris på træning fra jorden.
Roach er en højt elsket hest og er blevet en fast del af vores familie, som jeg håber han vil være i mange år frem.

September 2019
Vi rider nu bidløs og lange ture i skoven. Roach er en stærk, afslappet og livsglad hest. Han kommer altid når vi kalder, går med løftet hale når vi rider og udstråler ro og overskud. Jeg er meget stolt af min Roach.
Kommentér på:
Traver Roach
Annonce