{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP TL butterfly kiss 2012

950 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah G
Kvinde | 22 år | Oprettet: 20. aug 2016


DSP TL butterfly kiss

Fødselsår:
2012
Højde:
Hun er en max 1’er pony på 148cm.
Temperament
Hun har et helt fantastisk temperament. Hun er meget sød og kærlig. Hun har et godt hoved, men hun er meget sensitiv, og der er ikke ret mange der må ride hende da hun bliver forvirret. Hun kam godt blive nervøs når rider skovtur alene eller når hun er et nyt sted, men hun er nem at få styr på. Hun bukker næsten aldrig og hun springerheller ikke å meget til siden.
Gangarter
Hun har gangarter over middel.
Og en hel fantastisk galop.
Stævner
Hun har startet LC klasser, men er i gang med at blive reddet op til LB. Hun kan alle pony øvelser til og med LA1 i dressur.
Stamtavle
Hendes mor er Låddenhøjs Gipsy og hendes far er Holkjærs BlackJack.
Køn
Hun er en hel fantastisk hoppe.
Bemærkninger
Da jeg købte Butterfly havde hun kun været reddet i en måned og før det havde hun stået stille i et halvt år. Før hun stod stille i det halve år havde hun været reddet forkert så hun var begyndt at gøre noget med hovedet, men det gør hun ikke længere. Da vi købte hende var hun lidt doven og hun var lidt for tynd. Nu er hun meget energisk og et kæmpe muskelbundt. Hun har en smuk gylden farve og hun skinner rigtig meget. Hun en meget sød pony og hun lytter en del til rytteren. Vi købte hende 27.3.18. Hun elsker også at springe og hun er rigtig godt til det.
Kommentér på:
DSP TL butterfly kiss
Annonce