{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Damgårdens Felix [Tidl. part] 2008

657 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Oldenborg Damgårdens Felix

Udfordringer
Fødselsår:
2008
Højde:
En høj bred herre på 170+ da jeg ikke ved præcis hvor høj han er.
Temperament
Han har et ganske roligt sind, når man lære ham at kende. Han er meget opmærksom generelt, men mærker meget rytterens signaler og vurderer derefter situationen. Dog kan han til tider være varm.
Gangarter
Skridt - Frisk og fremadgående, så omkring en middel.
Trav - Lækker lækker trav, over middel.
Galop - Hans galop er meget dårlig, han er ikke trænet i dette, og galoperer derfor sjældent behageligt og ordenligt.
Stævner
Ingen og er heller ikke hensigten.
Stamtavle
Far:
Effekt
Farfar:
Epos
Farmor:
Gertrud h 5761
Farmors far:
Elkan
Farmors mor:
Goldmädel
Mor:
Lykkesejes fallon
Morfar:
Pallex af ulstrup
Morfars far:
Pele lille evagård
Morfars mor:
Allexina dalegaard
Mormor:
Vestergårds flicka
Mormors far:
Landau
Mormors mor:
Vestergårds black lady


Køn
Vallak
Bemærkninger
Felix fik jeg part på præcis d. 2/8 - 2018, da jeg overførte første betaling der, for at have ham fast som part. Kender ham ikke helt endnu, men glæder mig til mange gode ture på ham fremover.
Han er en lækker herre, jeg faktisk har haft øjne på, siden jeg først kom ud på gården, for nogle måneder tilbage, hvor jeg prøvede Thyra og fik hende som part. Måtte også i mig selv, konstant minde mig selv om, jeg ikke skulle falde for ham, da han desværre stod i situationen og var til salg. Derfor ville jeg helst ikke så meget i hans nærvær, for at skåne mig selv lidt.
Hver gang jeg dog kom ud og skulle ride Thyra, kunne jeg ikke lade være med at snakke om ham, og ønskede inderligt at prøve ham, og ride ham fast i stedet. Jeg fik dog overtalt ejeren efter laaaaang tid, om at få ham prøvet af, og jeg begyndte så småt at ride ham. Derefter blev han nu hesten jeg fast kom til at ride 1 gang om ugen.
Han er en hest, som ikke bare kan rides af alle, da der er rigtig mange der generelt ikke har turde at ride ham, fordi han har haft rejst sig nogle gange med folk, og forsøgt at stikke af, og derfor også smidt af. Dog er jeg sikker på, med de rigtige rytter han er en kanon god hest, hvilket jeg slet ikke er i tvivl om. Han har ingenting "endnu" lavet med mig, på trods af jeg efterhånden har redet ham en del. Han er den mest arbejdsglade hest, jeg længe har haft i hænderne, da han virkelig ønsker at tilfredstille rytter på bedste vis, hvilket også gør ham til en lidt mere sensitiv hest. Han er derfor også følsom for benene, og hvordan rytter placerer sig, hvilket kan være grundene til, han med andre muligvis har sagt fra.
Jeg rider ham både på tur og i dressur, da han elsker begge dele. Han har utrolig meget kapacitet til at nå langt i dressuren med den rigtige rytter, og ligger pt på et LC niveau. Han har dog kæmpe problemer med sin galop, hvilket er lidt trist, da jeg elsker en god galop. Men fordi han er så lækker ellers, kan jeg godt springe galoppen over.
Glæder mig til flere fornøjelser på ham.
Kommentér på:
Oldenborg Damgårdens Felix
Annonce