{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Baymax (SOLGT) 2018

678 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JamillaJensen
Kvinde | 24 år | Oprettet: 5. apr 2015


Dansk Varmblod Baymax (SOLGT)

Fødselsår:
2018
Højde:
160cm (1/3-20)
Temperament
Fræk men utrolig kærlig
Gangarter
Skridt: super dejlig og rummelig allerede
Trav: super fin, dog lidt stiv grundet hans alder og vækst
Galop: allerede dejlig stor.
Hans alder taget i betragtning
Stævner
Ingen
Stamtavle
F: Belamour
FF: Belissimo

M: Morning Star
MF: Aston Martin

Mere info haves, men gad ikke skrive det hele da det virkede uoverskueligt.
Kan dog skrives hvis dette ønskes?
Køn
Hingst
Bemærkninger
Baymax er allerede nu, utrolig nem.
Han er fra d. 6/3-18
Han kan røres overalt, trækkes med, strigles, bindes op, løfter fint alle fire ben og er en rigtigt hygge-gøj!
En rigtig put-i-lommen hest, der går lige i hjertet på alle <3

Baymax flytter hjem til mig d. 17/10 og jeg glæder mig helt vildt til han kommer og vi for alvor skal begynde vores eventyr sammen!

Planen er at han skal være min fremtidige ridehest!
Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer os :-)
Baymax har prøvet at få dækken på for første gang og han var bare totalt ligeglad.. han havde mere travlt med at nappe i dækkenet <3

Yderligere opdatering følger når jeg har lært Baymax lidt bedre at kende :-)


24/10-18
Baymax har nu været hos mig i en uge!
Han har tager alt med ophøjet ro og det er dejligt.
Han er sød og nem i al omgang.. vi er begyndt at strigle og rense Hove hver dag, og så er vi også begyndt at gå nogle ture ude på ridebanen uden makker, så han kan lære at det er okay at blive trukket væk fra de andre :-)

2/12-18
Baymax bliver snart 9 måneder og jeg syntes godt nok tiden er gået stærkt!
Vi er desværre gået den ærgerlige tid i møde, som stortset alle føl lige skal igennem, med snottet tud.
Max (som vi kalder ham til dagligt) havde desværre fået begyndende bukkehov men vi fangede det umiddelbart i tide inden det nåede at gøre skade! :-)
Vi går ture med ham i ny og næ og det er sp hyggeligt! Han er umiddelbart ligeglad med diverse køretøjer, såvel som cykler, hunde og knallerter :-)
Vi skal igang med at øve og gå tur alene, for han er blevet liiiidt afhængig af de andre så han stopper bare op og nægter at gå længere.
Han er blevet skrab til at få dækken af og på, og hov rensning samt Børsting af man, hale og pandelok er heller intet problem :-)
Hans favorit klø sted er ved manen og oppe ved ørene :-)

26/12-18
Max er begyndt at komme i "jeg-skal-smage-på-alt" fasen.
Han er meget nysgerrig af sind og generelt super fed at arbejde med.
Han er et totalt nussehovede og man få kysse hele tiden. Når jeg muger hans boks står han bogstaveligt talt og ånder mig i nakken, sikke en "chef" han skal jo være sikker på at det bliver gjort ordentligt :-)
Han er begyndt selv at løfte benene når vi renser Hove og han trækker dem næsten ikke til sig, længere. Det er yderst sjældent at han gør det, men han har sine dage hvor alt bare liiiige skal friskes op :-)

16/8-19
Max er desværre blevet solgt pr 1/6-19 da der skete nogle ting i mit liv der gør, at det ikke var muligt for mig, at beholde ham.
Han har dog fået det dejligste hjem da det er staldejer der har købt ham og han er derfor blevet stående ude på gården hvor jeg stod opstaldet med ham. Han trives rigtigt godt derude og kommer ikke til at mangle noget, og det er det vigtigste for mig. :-)
Jeg skal ikke kunne afvise at jeg i fremtiden vil komme til at have med max og gøre igen.. det er ihvertfald planen at jeg skal være med når han skal igang med tilridning :-)

17/4-20
Max er så stille gået igang med at smage på livet som fremtidig ridehest. Han bliver trænet med gjord og bliver gjort bekendt med bid også.
Udover det kommer han på gåture (stadigvæk) og kommer også med i ridehus i ny og næ og han får lov at arbejde meget kort i longe og så ellers bare gå rundt og blive bekendt med omgivelserne.
Han er stadig hingst på nuværende tidspunkt men det er faktisk ikke noget vi mærker synderligt meget til lige umiddelbart.
Planen er dog at han skal kastreres, vi ved bare endnu ikke hvornår. Hvis det går efter planen så bliver det nok engang til efteråret, så han får lov at nyde sin sidste sommer som hingst. :-)

2/9-21
Baymax er nu kommet retur til mig efter at have været solgt.

12/12-21
Vi er gået igang med tilridningen og han tager det i stiv hov. Han er sød og mild og siger ikke noget til at få rytter på eller blive trukket rundt med rytter på så jeg er sikker på at der ikke går længe før vi kan ride rundt på ham selv.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Baymax (SOLGT)
Annonce