{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Polsk Varmblod Boston [Tidl. part] 2001

410 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebecca A
Kvinde | 14 år | Oprettet: 4. mar 2017


Polsk Varmblod Boston

Fødselsår:
2001
Højde:
Boston er en meget lille hest på 153,5 cm. Jeg er selv pony rytter og er derfor rigtig glad for at Boston er en lille hest. Han har en rigtig fin højde. Han har sko på alle 4 hove så uden sko vil han cirka være 152,5-153.
Temperament
Boston er generelt en meget rolig hest. Men det er meget forskelligt i forhold til om vi er på tur eller på banen.

Banen: På banen er han meget rolig men kan være lidt stædig men det ikke så tit. Han er mest frisk på banen hvis vi springer, da han meget bedre kan lide at springe end at ride dressur.

Tur: på tur elsker han en god galoptur. Han er næsten altid frisk på tur. Han er aldrig stædig på tur.
Gangarter
Boston har 3 fine gangarter

skridt: Han skridt virker lidt sløv men han kan godt gå frem.

trav: Han trav er meget flydene og nem at sidde i. PÅ banen er hans trav også lidt sløv men på tur går det godt fremad.

Galop: Hans galop er meget flydene og mega nem at sidde i. Han tager ret store skridt når han galoppere. Så går det selvfølgelig an på om man har nemt ved at sidde på en hest der tager store skridt eller om man har svært ved det.
Stævner
Lige pt bruger jeg ikke Boston til stævne. Men havde planer om at vi skal til nogen stævner når vi er klar. Mit mål med stævner på ham er nok at kunne komme til 1 dressur stævne og 1 springstævner. hvis ikke mere.
Stamtavle
Jeg kender ikke til hans stamtavle.
Køn
Boston er en mega flot Vallak.
Bemærkninger
Boston er en fantastisk polsk varmblod på 17 år. Han er tidligere i sit liv blevet brugt til ringridning men lige pt bliver han brugt til spring, dressur og tur. Han er en hest med en helt fantastisk personlighed.

B: Betryggende
O: omsorgsfuld
S: Sød
T: Tillid
O: Omhyggelig
N: Nuttet

i stalden: i stalden er han meget rolig. Han er en hest som altid kan gøre en glad. Han har en meget sjov personlighed. Når Han står i sin boks bruger han mest tid på at sove.

på folden: På folden er en en lille livlig hest. Han elsker at galopere rundt. Men så snart han ser nogen godt græs så løber han ikke mere.

under ridning: Han er for det meste en rolig hest. Han er dog mere frisk i spring og på tur end hvad han er i dressur. Han er sommetider en lidt stædig hest men hvis man bare kender ham ordenligt ved man godt hvad man skal gøre når han begynder at blive lidt stædig. Hvis man ikke kender ham ordenligt og han begynder at være stædig kan han godt finde på at sparke ud eller stejle. Det gør han kun hvis han ikke stoler på den person som rider ham. Han er en meget følsom hest så det er ikke nødvendigt med pisk. Jeg rider dog med spore for ellers går han alt for langsomt. I munden er han meget blid så behøver ikke stærkt bid. Lige pt rider jeg med hackamore fordi han blev operaret er i efterårs:( I starten troede de det var en kræft knude men det var det heldigvis ikke. Jeg har ikke fået ad vide hvad det er. Men der går min. Et halvt år før han kan få bid i munden igen.

spring: Han elsker spring mere end noget andet ridning. Jeg bruger ham også til spring, vi springer ikke så højt endnu da vi næsten først lige er gået i gang. Under springning bliver han ret så frisk så når jeg springer på ham skal jeg tænke meget på at holde ham tilbage så han ikke bare sætter i fuld galop inden springet.

Dressur: Han er meget rolig i dressur. Han kan dog være en lille smule stædig fordi han synes det er kedeligt at ride dressur. Men han er god til det og han kan også godt gå nogen dressur klasser hvis han bare selv gider. Jeg kan godt selv kæmpe lidt med ham i dressur fordi han ikke altid gider. Men jeg stopper ikke før han gør som jeg vil. Som i nok ved hvis man bare stoppe bliver de ved med at gøre det. Han skal lige lære det. Han har også stået stille uden at blive redet i et helt år.

Uden sadel: Han elsker når vi rider uden sadel. Han er så ikke helt nem at styre uden sadel da han er lidt stædig og der hvor han vil hen er der vi skal hen. Jeg rider ham tit uden sadel fordi han skal lære det.

Tur: Boston kan nok bedst lide at ride tur. På tur kan han bedst lide at ride i fuld galop. Han er en lidt nervøs hest nogen steder på tur. Han kan fx ikke lide at ride forbi: andre heste, sommerfugle, helt grønne områder, fugle når de flyver imod ham). Han kan blive virkelig bange hvis han ikke kan høre sine egne hove, så han vil helst ride på asfalt (skridter kun på asfalt så han ikke slider sine hove)

Farve: Boston har en meget flot rød farve (ifølge mig). Han har også både rød man, hale og pandelok. Han har 2 hvide sokker på hans bagben. han har en hvid bliz og nogen hvide detalger rundt omkring.

foder: Om morgen får Boston: Lucerne, Müsli, vitaminer, gulerrøder og hø. Når han bliver lukket ind får han det samme igen, og klokken 22:00 får han det samme men ikke hø. I løbet af dagen får han også en kop mash.

Kommentér på:
Polsk Varmblod Boston
x