{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Hokus Pokus 2 1995

747 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mathilde T
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. mar 2019


Anden særlig race Hokus Pokus 2

Fødselsår:
1995
Højde:
148
Temperament
Rolig og kærlighedsfuld, dog kan man godt fornemme der er araber i ham
Gangarter
Skridt, trav og galop som de fleste, dog kan man godt fornemme hans alder
Stævner
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Hugo er verdens mest børnevenlige pony som altid kommer én i møde når man træder ind i stalden. Utroligt skønt og kærligt sind som har gjort ham til børnenes favorit, der hvor han står.

Hugo går lige nu som elevpony på en rideskole, da tiden og pengene bare ikke var til at han skulle være opstaldet eller stå der hjemme. Han er blot lånt ud, for han får både motion og kærlighed. Jeg regner med at ham og Smilla om et års tid skal på pension af en eller anden art på en græsmark eller i en løsdrift hvor de kan boltre sig på deres sidste dage.

Hugo er springpony og har altid elsket et hop, dog er jeg dressurrytter, så desværre er den lyst blevet undertrykt. (Han blev købt til mig i gave af min far da jeg var yngre, og han havde ikke så meget forstand på heste)

Hokus har det udmærket som elevhest, jeg ville dog ønske jeg kunne give ham et mere værdigt liv på sine ældre år, eventuelt en lille pige på 6 år som kunne kysse og kramme ham hver dag så han følte sig mere elsket.

Opdatering siden ovenstående - 11.01.2022
Hokus er siden livet som elevhest, blevet flyttet tilbage til min barndomsklub, Fristrup Rideklub, hvor nogle søde piger rider ham af og til. Hokus trives og ser flot ud, trods han er 28 somre lige straks. Min drøm om, at Smilla og Hokus kunne komme på pension sammen, gik desværre i vasken, da jeg jo tog Smilla til Fristrup men lod Hokus blive nær Fjerritslev som elevhest lidt længere. Smilla kom da videre til Aalborg inden Hokus kom til Fristrup, og siden da er Smilla aflivet.

Hokus har det godt, og han har masser af liv i sig endnu! Jeg drømmer lidt om, at tage ham med til Aalborg på en vandrefold hvor han kan blive mere aktiv og jeg kan have ham tættere på og hygge med ham som en lille trick-pony eller til gåture. Når jeg besøger ham i Fristrup, har jeg de seneste gange taget ham på gåtur ud af vejene og på markvejene, og han nyder det. Han snuser i jorden som en hund, og græsser på markvejene :)

Han døjer mere og mere med sine øjne om sommeren, med at de løber i vand og bliver betændte når han klør sig, og hvis ikke vi umiddelbart finder på en bedre løsning til sommeren 2022, synes vi ikke det er værdigt for ham at han skal leve med dén irritation i 4 måneder årligt. Vi får se.
Kommentér på:
Anden særlig race Hokus Pokus 2
Annonce