{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Englykke´s Hero 2011

538 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Estrid M
Kvinde | 18 år | Oprettet: 12. jun 2017


DSP Englykke´s Hero

Fødselsår:
2011
Højde:
Ca.155 cm
Temperament
Han kan godt nogle gange være en hest, som gerne vil bestemme hvordan det hele skal foregå. Men hvis jeg siger nej til en gang, så forstår han det godt, og stopper hurtigt det han har gang i. I starten da jeg fik ham, var han en lidt urolig hest, som ikke var så meget for nye ting, men nu er det blevet meget bedre, stadig kan han godt være opmærksom, men ikke så høj grad mere.
Hero er alt i alt en rigtig sød og dejlig hest, som dog nogle gange skal have at vide hvem der bestemmer.
Gangarter
Skridt- over middel
Trav- over middel
Galop- over middel
Stævner
Tur klubstævne: 1. gang: Ld2- 63,??
2. gang: Ld2- 63,??

DIS programridning: 1. gang: Lc2- 64,??
2. gang: Lc2- 64,??
Stamtavle
Far: Toftegaard’s Hurricane
Farfar: Tai Calido

Mor: Adinda Du Bois
Morfar: Hamrik’s Martell
Køn
Vallak
Bemærkninger
Mig selv: Jeg er 16 år, og bliver snart 17 år. Jeg har redet siden jeg var 7 år. Da jeg var 12 år, fik jeg min helt egen pony, Happy. Jeg havde Happy i 4 år. Desværre i sommeren 2016, blev jeg nødtil at aflive ham, fordi at han havde en sygdom igennem længere tid, som resulterede i at han blev mere og mere træt.

D. 5/5-2016: Var en af de bedste dage i mit liv, for der ankom min nye hest Englykke´s Hero.
I de første måneder så gik det virkelig ikke særlig godt med ham, for jeg havde svært ved at styre ham. Fx. løb han alle mulige veje i ridehuset med ham. Det var ikke så slemt for han, løb dog aldrig afsted med mig. Til sidst havde jeg bare så svært ved, at styre ham rundt så det resulterede til sidst i at min ridelærer blev nødtil at ride ham et par gange om ugen, for at få ham til at høre efter igen.
Heldigvis hjalp det meget at min ridelærer kom op på ham, så han kunne finde ud af at det ikke var ham der skulle tage styringen.
Med tiden fik jeg mere og mere styr på ham, og jeg kom faktisk ind i nogle rigtig gode perioder. Men såvel som der kan være gode perioder, så kan der i den grad også komme bump på vejen. Siden at jeg har fået ham, og i takt med at jeg har fået mere erfaring, så har jeg også fået højere forventninger om mig selv. Det vil sige at jeg tror jeg har haft for meget fokus, på de gode perioder, istedet for også at fortælle mig selv at jeg også VIL komme ind i nogle mindre gode perioder. Især en gange sidste år, og to gange i år, har jeg virkelig haft nogle rigtig svære perioder, hvor jeg bare har følt at jeg ikke har udviklet mig overhoved, nærmere har jeg følt at det er gået tilbage, og det har bare gjort mig så frustreret, og faktisk også ked af det når det har været værst. Især nu her i år hvor jeg går på efterskole, har det været svært for mig. Samtidig med at jeg har haft de dårlige perioder, så har jeg også følt mig presset af de ridelærer jeg har haft her i år. Jeg har bare virkelig generelt haft svært ved at tackle det, specielt i år, hvor det også har resulteret i at, jeg har haft stemmer i mit hoved, som har fortalt mig at alle rundt omkring mig sikkert synes at jeg er en dårlig rytter. Så da det var ved at blive alt for meget for mig, så tog jeg en snak med mine ridelærer, og fortalte dem hvordan jeg havde det, og siden da har jeg bare fået en fornyet energi og tro på tingene. Nu giver jeg mig selv lov til at tænke, at der vil og nærmest skal komme dårlige perioder, hvis jeg skal udvikle, for lige præcis det er en del af min udvikling hvis jeg vil blive bedre.
Nu har jeg det faktisk rigtig godt med mig selv, og jeg er blevet mere afslappet når jeg sidder på Hero, og ladet vær med at tænke for meget på de negative ting, og mere fokusere på hvad og hvordan jeg kan gøre bedre.
Hero er virkelig også en hest, som skal have de helt rigtige signaler fra mig som rytter, hvis det skal gå godt, og det har virkelig hjulpet mig til at have en bedre tålmodighed. Tålmodigheden har jeg dog først rigtig fået nu, fordi jeg som sagt først nu har det bedre med mig selv, når jeg rider rundt. (Jeg ved det er meget information, men nogle af jer havde bedt om det, og derfor synes jeg også at I gerne må vide hvem jeg har været som rytter, og hvem jeg er nu. Det jeg har beskrevet er det sikkert også nogle af jer der har prøvet.)
Btw: I fremtiden har jeg ikke så mange mål, andet end at udvikle mig ydeligere, og måske starte et par stævner hist og her. Men om nogle år, kunne jeg godt tænke mig at komme op og ride i La-klasserne.
Kommentér på:
DSP Englykke´s Hero
x