{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Bådsgårds Bolero (Lero) [Tidl. part] 2016

978 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Amalie Faurgaard
Kvinde | 23 år | Oprettet: 9. nov 2011


Shetlænder Bådsgårds Bolero (Lero)

Fødselsår:
2016
Højde:
101 cm
Temperament
Bolero er så godmodig og rolig som dagen er lang. Han er uden sammenligning den dejligste tre års jeg nogensinde har haft i hænderne. Han har tendens til at putte sig hos hans handler, hvis han bliver usikker - han reagerer mere indad, end han reagerer udad, hvilket vi synes er et positivt træk. Lero er enormt kærlig og en rigtig nussetrold, som uden tvivl ville kravle op på skødet af folk, hvis han kunne.

Når det så er sagt, så er han også en tre års, som sagtens kan lave ballade og drengestreger - men det skal der også være plads til.
Gangarter
Jeg er desværre ikke i besiddelse af nogen beskrivelser af Boleros gangarter.
Han har en god skridt med god fremdrift, desværre har han tendens til at putte sig ved handler, men det arbejder vi på. Hans trav er heller ikke at kimse ad, og vi glæder os til, at han får lidt mere tiltro til sig selv, så han rigtig kan få lov til at vise den frem i ringen.
Stævner
2019
- Gørlev Hesteskue (her måtte vi desværre trække os grundet et svært tilfælde af kolik)

2018
- Unghesteskue i Skive

- Spot on M&M show i Skive. Bolero fik 38 point og en 2. plads i holdet med følgende karakteristik:
~ Type: 8
~ Bygning: 8
~ Lemmer: 8
~ Skridt: 7
~ Trav: 7

- Føl- og plagskue i Hurup (Bolero fik 41 point og blev bedste vallak)

2016
- Hesten i Fokus (følskue)
Stamtavle
Far:
Bakkegaardens jackson
Farfar:
Clothie baron
Farfars far:
Leo of wilverley
Farfars mor:
Clothie quern
Farmor:
Josefine af fjordglimt
Farmors far:
Raptus af nørvang
Farmors mor:
Juniper of waukmill
Mor:
Benedikte bomlund
Morfar:
Gillinto of drakelaw
Morfars far:
Minto of drakelaw
Morfars mor:
Ginette of drakelaw
Mormor:
Bernadine bomlund
Mormors far:
Kirkbride natal
Mormors mor:
Bernadine v.d. beverkoog


Køn
Vallak
Bemærkninger
Bolero er ejet af Stine Lytgens Buhl. Jeg har ham sammen med Stine, ligesom vi også deler Bådsgårds Baronesse. Stine er hjertepatient, hvilket sætter visse begrænsninger for hendes kunnen med dyrene. Derfor har jeg glæden ved at hjælpe hende med træningen af hendes to vidunderlige heste, og det er også mig, som fremviser dem til diverse skuer, shows og stævner.

Bolero var faktisk ikke til salg, men Stine forelskede sig helt tosset i ham, og efter lang tids joken om, at hendes navn stod skrevet på den pony, gav Mette, Bolero og Baronesses avler, samt Stines gode veninde, efter og lod Stine købe ham. Vi er enormt beærede og dybt taknemmelige over den mulighed det er, at få lov at eje Bolero, for han er på alle måder en særlig pony.

Stine hentede Bolero hjem fra Skive d. 16/6 2019, så vi har ikke haft ham synderligt længe. Jeg mødte først Bolero d. 23/6, da jeg lige skulle have landet studenterhuen først. Siden da har vi fået trænet en god del, og jeg nyder virkelig at arbejde med ham. Han er sød og kærlig, og en rigtig drengerøv.
D. 7/7 tog vi afsted til Gørlev for at deltage i hesteskuet dér. Bolero tog turen helt fint, men kort tid inden vores klasse gik i gang, stod han med tydelige koliksymptomer. Vi trak ham fra klassen, og pladsens dyrlæge hjalp os med at skylle Bolero igennem med vand og olie. Det tog han også umådeligt pænt, og da han vågnede fra bedøvelsen, kørte vi ham hjem. Om aftenen fik han lidt symptomer igen, og han fik smertestillende af vagthavende dyrlæge. Mandag og tirsdag gik uden problemer, men onsdag var han igen syg. Han fik vand, olie, elektrolytter og epsomsalt både onsdag, torsdag og fredag, og vi vandrede kilometervis med ham uden nogen fremskridt. Vi har været ualmindeligt bekymrede, for det har været en virkelig hård omgang for lillehesten, og vi har et par gange været bange for, at vi ikke kunne få ham igennem det. Heldigvis gik der hul på forstoppelsen om aftenen d. 12/7, og siden da har han kun været i bedring. Nu glæder vi os blot til, at han kommer helt ovenpå igen <3

Bolero skal med tiden uddannes inden for kørslen og være Stines og min kørepony. Ydermere vil vi gerne stille ham til så mange skuer og shows, som vi har mulighed for. Jeg glæder mig meget til at deltage i hans uddannelse og til at lære ham bedre at kende. Allerede nu er vi kommet ret tæt på hinanden, da jeg har passet ham i døgndrift en god del af hans sygdomsforløb, så vi har fået en del tid til at lære hinanden at kende i, om end det var under nogle ret træls omstændigheder.
Kommentér på:
Shetlænder Bådsgårds Bolero (Lero)
Annonce