{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Belgier Stenholmsgårds Vitus 2011

293 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Jette N (",)*
Kvinde | 44 år | Oprettet: 15. nov 2006


Belgier Stenholmsgårds Vitus

Fødselsår:
2011
Højde:
175 cm
Temperament
Han er en dejlig rolig basse, der dog har sine egne meninger. Han elsker at blive nusset, men lige så snart at hovedtøjet er kommet på, gider han ikke stå stille mere og fotos, hvor han skal stå stille, har han ikke meget tålmodighed til, så det gælder om, at få taget billederne inden tålmodigheden er brugt op.
Gangarter
Vist fine for en belgier
Stævner
Roskilde dyrskue 2011
Gørlev føl- og plagskue: 23 p og ærespræmie
Store Hestedag
Stamtavle
Far: Blakkur Van Boershof
Mor: Henriette
Køn
Lækker vallak
Bemærkninger
Vitus er en dejlig stor belgier, som jeg er så heldig at have part på. Vi rider på små ture sammen uden sadel og han er som en drøm at sidde på. Han har indimellem sine egne meninger feks 2. gang jeg red ham, der var vi på tur nede i skoven, der smed han mig af i galoppen. Men det holdt ikke mig tilbage og efter en uges tid med hygge og små skridtture, fandt vi stille og roligt hinanden og nu nyder vi at komme på tur sammen uden problemer.

Han har lidt wauw-faktor, så han har også deltaget i photoshoots med sin ejer, hvor de har stillet op til fri fotografering for fotografer, der gerne ville have lidt modeller at tage billeder af. Jeg håber, jeg også får mulighed for at tage lidt billeder af ham og hans ejer. De fotos, hvor jeg ikke selv er med på, er nogle jeg selv har taget :)

Håber, I har lyst til at byde ham velkommen - Ellers må I gerne lige skrive, hvad det mere præcist er, I synes der mangler :)
Kommentér på:
Belgier Stenholmsgårds Vitus
x