{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vilma 2020

129 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katrineholm
Kvinde | 26 år | Oprettet: 20. mar 2007


Anden særlig race Vilma

Fødselsår:
2020
Højde:
73 cm i stg
Temperament
Vilma elsker opmærksomhed og nus. Hun er enormt rolig, men sjov og skubber gerne til min arm, når hun synes det er tid til at blive nusset. Selvom Vilma er meget ung, så er hun fantastisk sammen med mine børn og med vores andre dyr. De kan gå rundt om benene på hende, uden hun vipper et øre. Hun er fuldstændig trafiksikker
Gangarter
Vilma har de klassiske hurtige små skridt, som man nok fornemmer med de korte ben. Hun er ikke tilredet, da hun er meget ung, så hendes gangarter er selvfølgelig utrænede. Desuden er Vilma vores lille hyggehest, så gangarter er ikke noget vi har fokus på.
Stævner
Ingen stævner, og det er heller ikke meningen, at hun skal deltage i stævner, med mindre det er noget hende og mine børn kunne synes var sjovt, men så snakker vi udelukkende børne/hygge-stævner, hvor det bare handler om samværd og glæden ved de små heste, med de lokale hesteglade børn her hvor vi bor.
Stamtavle
Vilmas stamtavle er fuldstændig ukendt. Hun er formegentlig noget mini shet eller lignende, men det kan jeg som sagt ikke vide noget om :-)
For os er hun bare en skøn lille dame!
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vilma er "min datters" hest - i daglig tale herhjemme i hvertfald. Min datter er 2,5 år og bruger meget tid på nus med Vilma. Det er dog mig der har trænet Vilma med tillidstræning og klikkertræning. Vilma er fantastisk med mine børn, og hun er helt cool i trafik og med vores andre dyr.
Vilma er en smuk hoppe med to blå øjne, flotte aftegn og lækkert hår!
Hun har løssprunget to gange (over bom), hvilket hun synes var virkelig sjovt. Men generelt bliver hun selvfølgelig mest brugt til hygge-tillidstræning og nus. Hun er stadig meget ung, og vi nyder bare at hun er her.

Da vi købte Vilma sammen med hendes bedste ven Mynte, manglede begge ponyer rigtig meget pels, havde enormt dårlige hove og var generelt ikke særlig passet. Men som man kan se på billederne, er Vilma nu passet med korrekt foder, pleje af hove mm. Og hun er bare virkelig blomstret til en smuk pony !
Kommentér på:
Anden særlig race Vilma
x