{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Brogaards Bailey 1995

11.997 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Christina Q
Kvinde | 33 år | Oprettet: 2. aug 2004


Anden særlig race Brogaards Bailey

Fødselsår:
1995
Højde:
Han er de 158 cm - bette fis.
Temperament
Vågen og opmærksom.
Gangarter
Rummelig.
Stævner
Klubstævner - LA4-6
Distriktsstævner - LA3-6.
Stamtavle
Ukendt.
Der ingen der ved hvem han er efter og hvilken race.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Ja, hvad kan man sige (der er så meget at fortælle).
Bailey er bare en "dejlig" hest, som jeg evig altid vil elske mere end alt andet xD

Jeg fik Bailey som min konfirmations gave af min far d.16 feb. 2003.
Bailey var nr.2 hest jeg var ude og kigge på, og jeg faldt bare pladask for ham ved første blik da jeg kom ind i stalden og han stod der på staldgangen.

Bailey blev sent tilredet, da han har været lidt af en problem hest i sine unge dage.
Efter to år på rideskole ponyer, blev det noget helt andet med egen hest, og jeg begyndte med springundervisning ved berider som gik godt. Efter to måneder havde vi kun sprunget babyjump og en enkelt ld. Men efter god træning prøvede vi en lc i Bramming hvor der blev afholdt klubmesterskab. Vi red nul runde i ld’en og vandt klassen. Så kom klassen som var 100 cm, og jeg kan tydelig huske hvor nervøs jeg var. Som en stor chok red vi nul i hoved og omspringning og vandt klassen, samt vi blev klubmester i spring 2003. Og det blev til flere sejre i spring klasserne.

Men efter mange gode nul runder og sejre i springklasserne, begyndte han er stoppe 2 meter før springet. Jeg holdte en pause med, og begyndte at få dressur undervisning af en tidligere ridelære på Bramming, nemlig Anne Ussing. Som hurtigt fik os på rette vej i dressuren. År 2004 kom og klubmesterskabet i Bramming kom også. Vi prøvede at starte en spring klasse efter mange måneders pause, og det over alt forventning, vi kom i omspringning men desværre med en bom, men vi blev nr.2 i klubmesterskab klassen og jeg var stolt over den forandring vi havde taget fra han begyndte at stoppe. Så kom dressur klassen, og jeg tog det ikke så stort. Men med rette procent vi fik 67,64% og vandt klubmesterskabet i dressur 2004.

Og efter det stævne i bramming begyndte jeg at starte dressur stævner på ham, og det er jeg utrolig glad for i dag. Vi er nået rigtig langt igennem alle de år ;P Og jeg kunne ikke ønske mig en bedre team makker end Bailey :D
---------------------------------------------------------------
* D. 24 januar 2010 *
Ved godt der ikke har været så meget opdate herfra vedr. billeder og tekst såvel som stævnestarter. Men eftersom Bailey er blevet dømt allergi hest, og ikke kan tåle halm, hø, støv og birketræer, og medfører at der er ca. 50 % chance for at han kan blive ridehest igen, men også 50 % chance for han ikke gør :(

Fra d. 8 juli 2009 stoppede jeg med at ride Bailey, da han var begyndt at hoste? Vi undrede os meget da det var sommertid og den tidspunkt på året havde den hest aldrig hostet? D. 14 juli kørte jeg ham på Ansager for at finde ud af hvad han fejlede. Men intet kunne de finde ud af? Han trak godt nok vejret dobbelt så hurtigt som en normal hest skulle!? Vi fik taget blodprøve og ventede på svar i en uge. Da prøverne ankom, var der intet at se? De fortalte at jeg ikke skulle ride ham i godt og vel 4 uger. D. 13 august måtte Bailey igen på Ansager da hosten ikke var blevet spor bedre! Anden gang tog de en allergi test på ham, og prøverne vidste at han var blevet allergisk over for nogle græstyper og mere til. Det hentyde til at han skulle gå ude hele døgnet og måtte ikke komme ind på stald. Jeg valgte derfor at flytte ham tilbage til Roust ved Tanja Hundebøl, hvor han kunne få ro og fred til at blive rask. Efter bare en uge hostede han ikke mere, og var blevet noget mere frisk. Efter godt og vel 4 måneders pause prøvede jeg at sætte mig op på ham igen, men desværre fik han stadig nogle hoste anfald. Så jeg lod ham stå yderligere 2 måneder mere. Så nu fra d. 1 januar har Bailey stået i et halvt års pause uden ridning, MEN stået i boks fra november af, uden hoste. Og jeg har redet ham fra d. 1 januar i ridehal snart i en måned uden hoste, så det er en stor sejr for mig.
Nu rides der kondition genoptræning med ham, hvor han skal have pulsen op og så slut. Vi startede med lige knap 10 min i starten med masser af skridt og trav, og er nu på 20 min ridning med trav og galop :) Selvfølgelig er der stadig en risiko for at han kan få et tilbagefald, hvis allergien bliver påvirket. Men jeg håber bare det bedste og tager meget hensyn til ham.

D.8/02 2010
Det går den rette vej med Bailey. Han har endtil videre kun hostet en enkelte gang efter to omgange i trav og det var kun den ene gang  Så nu kan han rides i 20 min trav og galop, hvis ikke mere. Han har ikke vidst underlig vejrtrækning eller hoste. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for at kunne ride min dejlige dreng igen efter et halvt år. Der er self. Lang vej endnu med hensyn til stævner og undervisning. Men der er ingen ting der haster mere end det gør. Så vi tager det stille og roligt med godt humør og forhåbelige sund helbred.

D.7/03 2010
Huhej det går med Bailey. Vi er begyndt at træne lidt mere seriøst og samling til den grad hvor han kan holde balancen og smidigheden bedst. Han 7-9-13 ikke hostet endnu i den tid vi har trænet, så jeg er bare såå glad.

* D. 18 Juli 2010 * NYT
Tiden er gået stærkt siden sidst jeg skrev, men nu er det vidst på tide med lidt nyt stof. Vil kort starte med at sige at det går allertiders med Bailey og hans allergi. Lige siden han er blevet flyttet til Grindsted d.1 Juni har han ikke hostet eller vist tegn på allergi. Så træning og stævnerne er der selvfølgelig blevet mere af. Vi har fået startet stævner og bliver forhåbelig ved med det.
Kommentér på:
Anden særlig race Brogaards Bailey