{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gratis ledmobilisering til din hest

Kr. 1
594 visninger | Oprettet:      
OBS. Hesten skal have fri 48 timer (2 dage) efter jeg har været derude fra rytter og hårdt arbejde fra jorden og jeg anbefaler at man ikke får mig ud tæt på (cirka 7 dage før) et stævne eller lignende hvor man ønsker optimal præstation.

Jeg arbejder ikke på syge, skadede eller medicinerede heste. Ligeledes mobiliserer jeg ikke på heste under 3 år.

Mit navn er Andrea Lønborg, og er jeg under uddannelse som fysiurgisk hesteterapeut. Derfor leder jeg efter øveheste der vil ligge krop til ledmobilisering.

Ledmobilisering er en blid teknik indenfor hestens egen elastisitet med det formål at optimere bevægelse i og omkring et led.
Inkluderet i ledmobiliseringen er også massage og KST for at løsne blødvævet.

Det er vigtigt at du som ejer, er til stede når jeg kommer ud og ledmobiliserer.

Hvis du oplever at din hest har udfordringer i ridningen, har ændret adfærd eller du blot synes du gerne vil have den tjekket igennem, så tøv ikke med at skrive.

Fordi jeg er under uddannelse har jeg bestemte teknikker jeg skal øve mig på fra kursus til kursus og det er primært det, jeg har fokus på når jeg er ude. Hesten vil naturligvis stadig få noget ud af det.
Alle mine teknikker er meget blide og kan ikke lave skade. Jeg er ansvarsforsikret via min uddannelse.

Jeg kører primært i Storkøbenhavn samt områderne ud mod Stenløse, Farum, Lyngby og så fremdeles.
Besøg længere væk kan aftales og ellers henviser jeg til en medstuderende.

Jeg tager 2 kr/km fra min adresse i Herlev. Jeg tager op til fra 2 til 4 heste per besøg i en stald, og kørslen fordeles ud over antallet af heste.
Jeg er ikke interesseret i at besøge steder hvor der ikke er mindst to heste til mobilisering, da jeg så bruger mere tid på transport end på at have heste i hænderne :)

Hvis du har en hest andre steder i landet der ønsker massage er du stadig velkommen til at kontakte mig. Hvis det er for langt for mig, har jeg muligvis en medstuderende der gerne kommer ud til dig og din hest.

Hvis jeg har fanget din interesse, så send mig en privat besked.

Jeg tager naturligvis mine forholdsregler i forhold til herpes smitten når jeg er omkring i staldene, også selvom de er frikendte for smitte.

Kontakt


Vis telefonnummer
2730 Herlev (Storkøbenhavn)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
Andre annoncer fra samme bruger

Kommentér på:
Gratis ledmobilisering til din hest