{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gratis part

Byd
218 visninger | Oprettet:      
Da jeg lige pt har lidt mange bolde i luften, og går en tid imøde med lidt ekstra, kunne jeg godt tænke mig at se om jeg kunne finde en
Part/legekammerat til mine to ponyer, så de kan få lidt ekstra opmærksomhed.

Jeg stiller ingen krav til, hvad du skal lave med dem. Det er helt op til dig, om du ønsker en gå tur, strigletur, longering , hsm, klik , tricks mv. Begge ponyer er tilredet, men jeg har endnu ingen tilpasset sadel, og de er ikke redet længe.

Begge ponyer har bokse, og du må gerne være behjælpelig med at fjerne klatter, hvis jeg ikke allerede har gjort det.

Jeg ser gerne at begge ponyer går på fold minimum 5 timer om dagen. Det kan variere med tidspunkt for ind og udlukning alt efter min arbejdstid, vind og vejr. Men ser gerne at du vil være behjælpelig med det når du er her.

Hvis du ønsker at ride ponyerne, kan jeg ikke garantere for hvor pænt de opfører sig, da de som nævnt ikke er redet længe. Er du under 18, skal jeg være hjemme under ridning, ellers skal dine forældre være med. Generelt skal jeg have dine forældres samtykke.
Al færdsel på stedet, og al omgang med hestene er på eget ansvar, er jeg hjemme vil jeg med glæde følge jer, og holde øje, og er også altid til at få fat på, hvis der opstår noget.

Hestene er generelt søde og venlige, de hverken sparker eller bidder. De er lidt små afhængige af hinanden, specielt simba. Men ikke ustyrlige eller andet. De kan godt lide lidt små-drillerier, især hvis de ved hvor du gemmer godbidder. De tigger også gerne, og må derfor gerne opdrages og sættes på plads. De er fine og rolige på fold, ingen nykker ind og ud, ingen nykker i boks.

Parten er ganske gratis, bare du vil kaste lidt kærlighed på dem, en gang eller to i ugen, eller de dage du har lyst :)-


Kontakt


53 26 65 78
6261 Bredebro (Sønderjylland)
Therese  F
VIP
Online
Kvinde | 25 år | Oprettet: 7. apr 2008Kommentér på:
Gratis part


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer