{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Hoppe 165 cm. 2008

Byd

1.222 visninger | Oprettet:

Navn:
Dianca
Farve:
Rød
Spring:
LC
Dressur:
LC
Terræn:
Terrænvant
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Opmærksom
Temperament:
Opmærksom

Der sker desværre en helt masse ting med mit arbejde som gør det svært for mig at være der, og min baby fortjener det bedste og da jeg er soldat og har en øvelse i efteråret på næsten halvanden måned og måske skal udsendes næste år må jeg tænke på min hest og ikke mig.

derfor søger jeg en som vil alt det jeg vil med min hest, det er grund dressur her skal der arbejdes meget med galoppen og fortsætte mit arbejde med at hun skal bruge kroppen korrekt. spring, jeg har trænet noget tærrenspring med hende som hun er så cool med, så i forbindelse med galoptræning i dressuren skal det førers over til springbanen. og massere af skovture

man er velkommen til at ride en masse stævner på hende eller jagter, hvor jeg vil være til stede
jeg vil også have fuld rettighed til at besøge hende så tit jeg vil og efter aftale med låner ride hende i ny og næ når jeg er hjemme, vi snakker måske 2-4 gange maks om måneden, det er derved også sådan jeg vil sikre mig hun bliver behandlet mindst lige så godt som jeg selv vil gøre det.
ser gerne man har rig mulighed for trailertræning da hun har haft en dårlig oplevelse. Kan jeg forklare bedre hvis man har interesse.

Hun er passet med alt fra ormekur til sko på alle 4. Låner står for alle udgifter, dog betaler jeg for foder da hun får noget jeg køber i Holland

ser helst hun er udlånt til nogen i Jylland dog er Sjælland også en mulighed da jeg vil være begge steder.

pt står hun i Holstebro

Kontakt


53 34 99 51
7500 Holstebro (Midt/Vestjylland)
Josephine A
VIP
Kvinde | 22 år | Oprettet: 3. feb 2009


Andre annoncer fra samme bruger

Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Hoppe 165 cm. 2008