{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

horsemanship part og hestepasser søges til sød hoppe

Byd

104 visninger | Oprettet:


Susser er min dejlige hoppe jeg har haft siden januar sidste år. Hun er købt imens hun var i gang med genoptræning med ryggen da hun har været låst i ryggen. vi er nu nået en del længere, men stadig med en god bid vej igen da hun har svært ved at slappe af. Derfor søger jeg i første omgang en Hestepasser som kan noget horsemanship og longering uden hjælpemidler da hun har meget svært ved at slappe af med dette og behøver en ekstra indsats. Ridning på ryggen af hende er ikke på tale i første omgang, da jeg er virkelig øm omkring dette.
så nyder du at hygge med hesten og arbejde fra jorden og gå ture i skoven så tror jeg bestemt Susser er en super partner.

Hun står i Værløse i en selvpasser stald, og er på sommerfold fra maj til ca oktober. der går en bus tæt på som dog ikke køre så ofte, ellers stopper 500s ca 10-15 væk. vi ligger med egen indgang til Hareskoven og med stald König i nærheden hvor det skulle være muligt at få ridehuskort til. dog bruger jeg ikke dette selv. vi har selv en mindre ridebane og flere pensionære gør det i proprio træning. vi står selv for mugning og klargøring af foder til morgen og aften samt wrap/frøgræs i boksen. ind og udluk foregår efter turnus blandt ejere. om sommeren er der intet andet end hyggen med hesten. der er 2-4 arbejdsdage om året som vi alle deltager i, da vi står for alt selv, men det plejer at blive fordelt efter evne og muligheder. vi har toilet på stedet og aflåst saddelrum.

Lidt om Susser.
Hun er en traver fra 08, 160 cm, men det dejligste væsen jeg længe har mødt. hun er frisk på tur, men også det største nussehovede og mega madglad. Hun vil gøre alt for en godbid. hun er stadig ved at vende sig til de mange ting verden har at byde på, da der var meget roligt det andet sted vi stod. dog vil jeg ikke mene hun er nervøs, men bare meget opmærksom. hun knytter sig meget til en når man har vist hende at hun kan stole på dig.

af private årsager kan det være at hun flytter tilbage på den anden gård som ligge i Lynge. her vil det kun være mugning og hygge der skal til, da gårdejer står for det andet. her går der også en bus til døren hver halve time det meste af hverdagene, og hver time i weekenderne.

hvad jeg mest har brug for i en part er at du primært kan tage hverdage, da jeg har to børn på 3 & 5 år. du vil have hende som din egen de dage du har hende, så hun skal behandles med den dybeste respekt og masser af kærlig. det har krævet blod, sved, tåre og en masse tålmodighed at komme her til hvor vi er nu. Du skal have styr på din omgang med heste, min 16 år og fuld forældre opbakning. Du skal være til at stole på, både med dage og pasningen af mit guld. du må meget gerne modtage undervisning, men hvis det ikke er en jeg kender vil jeg godt have lov til at tjekke personen ud først ☺️

Jeg håber at der findes det perfekte match til min dejlige pige, og selvom du ikke opfylder alle "krav" så hold dig ikke tilbage med at skrive. det kan jo være at det lige er dig jeg mangler 😊

parten koster som udgangspunkt kun alt din kærlighed, men hvis smeden vurdere at hun skal gå med sko fast, vil prisen blive 300,- pr måned, så vi deler den stigning der bliver på hendes smederegning.

skriv en besked ved interesse eller spørgsmål 😊 og tjek gerne hendes profil for mere info om hende

Kontakt


42 21 34 26
3500 Værløse (Nordsjælland)
Line R
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. apr 2009Kommentér på:
horsemanship part og hestepasser søges til sød hoppe