{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Konkurrencerytter søger lånehest Købes

Kr. 1
1.075 visninger | Oprettet:      
Konkurrencedygtig rytter søger part/lånehest.
Jeg er 19 år gammel og har redet siden jeg var 6 år gammel. Jeg er kun 163cm høj, så hesten/ponyen skal være mindst 139cm i stang for at jeg kan ride den. Min nuværende hest er 176cm i stang, så store heste er intet problem.

Jeg er springrytter, men min dressur er godt på plads, da jeg har fået dressur undervisning v. Stine Lyngsø de sidste mange år. Jeg rider pt. 120 på C-plan for heste og red 110 på C-plan for ponyer.

Jeg har pt. en stor springhest som jeg konkurrere på, men da jeg gerne vil have en masse erfaring, søger jeg en hest mere.

Jeg har redet hver dag med undervisning 2x ugentligt siden jeg var 12 år gammel. Jeg er specielt god til friske og drilske heste/ponyer, men de rolige og ordentlige er heller intet problem. Jeg er trænet i at oplære heste/ponyer i at ride konkurrence, og jeg godtager ikke et stop i springning. Jeg er meget tålmodig i min ridning, og jeg tager altid træningen i hestens tempo. Jeg går efter 0-runder, og er derfor meget forsigtig i hvilken højde og klasse jeg tilmelder den enkelte hest i.

Hvis jeg er hvad din hest søger, så smid mig endelig en sms eller en besked herinde.

Kontakt


Vis telefonnummer
3140 Ålsgårde (Nordsjælland)
Mathilde H
VIP
Kvinde | 19 år | Oprettet: 12. jan 2017


Andre annoncer fra samme bruger

Kommentér på:
Konkurrencerytter søger lånehest


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer