{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ledige bokse på Annexgården

Kr. 1.800
288 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatLedige bokse på Annexgården, Kirke Værløse

Der er ledige bokse i det nye staldafsnit.

Annexgården ligger i en lille hyggelig, gammel landsby Kirke Værløse. 15 minut-ters skridt til Ganløse Ore skov, 30 minutters skridt til Hareskoven og 10 minutters skridt til Værløse flyvestation. Alle steder med gode og mange ridespor. Derudover er der mange små hyggelige turmuligheder i nærområdet. Vi har en blandet flok på 7 heste – primært ældre heste.

Det er et krav til nye opstaldere, at heste skal være omgængelige og indgå i vores flok uden problemer. Der vil være en prøveperiode på en måned. Hvis hesten ikke kan falde til i flokken, bliver man nødt til at finde et andet sted. Hingste opstaldes ikke.

Stalden er en selvpasserstald. Du muger og giver hø selv. Foder bliver sat frem i bøtter til henholdsvis morgen og aften. Ind- og udluksvagter bliver fordelt ud på pensionærerne (omkring 5-7 vagter pr. hest om måneden – afhængig af antal heste i stalden). Hø ad libitum og træpiller/halm er inkluderet i prisen.

Faciliteter: Udendørs oplyst ridebane, springmaterialer, aflåst sadelrum, foder-rum og opvarmet rytterrum.

Transport: S-tog til Værløse og bus til Kirke Værløse (5 min.) 25 min. i bil fra Kø-benhavn.

Folde: Jordfold om vinteren, græsfold om sommeren, døgnfold i sommerperioden (men lang indgræsningsperiode). Sygefold er muligt ved skader eller lign. i be-grænsede perioder.

Vi forventer af dig som hesteejer, at du deltager i gårdens staldmøder og vedligeholdelsesdage og skriver under på en opstaldningsaftale ved indflytning. Vi er alle gode til at hjælpe hinanden ved ferie og sygdom, rider ofte ture sammen og har sociale arrangementer.

Kontakt gerne gårdens ejer og få en uforpligtende snak og fremvisning på adressen:

Annexgårdsvej 11, 3500 Værløse.

Annexgårdens ejer: Lene Kjerri, mobil nr. 40867636

Priser:
Staldleje uden foder men inkl. hø/halm/træpiller: kr. 1.800/måneden
Depositum: 1 måneds staldleje ved indflytning. Tilbagebetales ved fraflytning.Du kan ikke kommentere på denne annonce.