{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges til ansvarsbevidst rytter! Købes

Byd
189 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatHejsa, står du med en hest som mangler en rytter engang imellem? En hest der er god i hovedet og "kan sine ting"? Og står den i eller omkring Haderslev? Så læs endelig videre!

Mit navn er Jasmine Zacho og jeg bliver 20 år i august. Min egen hest er desværre gået hen og er blevet syg/skadet og det er endnu uvidst hvornår hun bliver klar igen eller om hun bliver klar. Selvom jeg bruger mange timer hos hende og hygger om hende, så mangler jeg alligevel at komme ud og ride.

Jeg har haft med heste at gøre siden jeg helt lille. Jeg rider på LC, da jeg ikke altid har haft så mange muligheder for at blive bedre. Jeg vil ikke kalde mig selv en nervøs rytter, men jeg er generelt typen der lige ser ting an inden jeg bare springer ud i alt muligt. Jeg er ansvarsbevidst og vil gerne hjælpe til i stalden når jeg er der. Jeg har selv bil, men ønsker ikke at køre længere end 30 min pr vej.

Krav til part
- Minimum 165 cm høj, da jeg selv er 176
- God i hovedet
- Trafiksikker
- IKKE en tung type, men lidt fylde er okay
- Undervisning + stævne skal være en mulighed
- Evt en hest man kan lære af og som kan nogle ting
- Dressurhest

Jeg er åben for det meste, men den skal gerne kunne gå under nogle af mine krav (gerne de fleste). SÅ hvis du står med hesten, så kontakt mig her på HG eller på 42 37 36 81

Med venlig hilsen

Jasmine

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x