{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges til frisk, arbejdsvillighest

Kr. 1
2.952 visninger | Oprettet:      
Obs!!
Hesten står pt med betændelse i bagknæet og nå kun skridte til marts, hvorefter genoptræning startes. Søger en part til 4 gange om ugen, da jeg ligger alvorligt syg. Enten en det savner duften af hest, der har lyst til at strigle og nusse om ham og gå tur med ham eller skridte på ham - evt. HMS/jordarbejde/bomarbejde, når han er rengående eller en rytter der er rutineret, som er klar på at genoptræne ham.

Ravendo er en frisk og RØD hest, der er meget arbejdsvillig og gerne vil lære. Jeg søger en rytter, der kunne have lyst til at have Ravendo 4 gange uegentligt. Gerne en der ønsker at fokusere på dressuren. Mulighed for stævner på sigt.

Du skal være rutineret, da han er en hest med tænding og meget energi. Han tester sin rytter ofte, og vil meget gerne bestemme selv. Derfor alfa og omega at du ikke har tendens til at blive utryg og bange. Det lurer han lynhurtigt. Stort nussehoved. Han elsker at arbejde og blive stillet over for nye udfordring. Han har talent inden for dressuren, og vil hurtigt kunne rides op på højere niveau med rette rytter. Meget lærenem hest. Du må meget gerne få undervisning. Kan rides alene i skoven, og siger ikke noget til biler og andre køretøjer. Hesten er først redet til som 4 års, og er derfor bagud i sin udvikling og har tendens til at være lidt hingstet. Du har derfor muligheden for at "forme" ham i dressuren og træne ham op til højere niveau. Han er springhest, og er typen der hele tiden skal aktiveres, så han ikke keder sig. Varm og opmærksom.

Hesten står i Ledøje, hvor der fra grunden er direkte adgang til Vestskoven med kilometervis af ridestier. Stor ridebane på stedet og mange ridehuse inden for få minutters skridt.

Jeg ser gerne, at du kommer 4 gange om ugen. Pris efter kvalifikationer.

Kontakt mig gerne pr. sms for spørgsmål eller interesse.

Kontakt


Vis telefonnummer
2765 Smørum (Storkøbenhavn)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Josefine H
VIP
Kvinde | 22 år | Oprettet: 28. maj 2013


Andre annoncer fra samme bruger

Kommentér på:
Part søges til frisk, arbejdsvillighest