{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges til frisk, arbejdsvillighest

Kr. 1
1.750 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatRavendo er en frisk og RØD hest, der er meget arbejdsvillig og gerne vil lære. Jeg søger en rytter, der kunne have lyst til at have Ravendo 4 gange uegentligt. Gerne en der ønsker at springe og starte stævner i spring og ligesåvel dressur.

Du skal være rutineret, da han er en hest med tænding og meget energi. Han tester sin rytter ofte, og vil meget gerne bestemme selv. Derfor alfa og omega at du ikke har tendens til at blive utryg og bange. Det lurer han lynhurtigt. Stort nussehoved. Han elsker at arbejde og blive stillet over for nye udfordring. Han har talent inden for dressuren, og vil hurtigt kunne rides op på højere niveau med rette rytter. Meget lærenem hest. Du må meget gerne få undervisning. Kan rides alene i skoven, og siger ikke noget til biler og andre køretøjer. Hesten er først redet til som 4 års, og er derfor bagud i sin udvikling og har tendens til at være lidt hingstet. Du har derfor muligheden for at "forme" ham i dressuren og træne ham op til højere niveau. Han er springhest, og er typen der hele tiden skal aktiveres, så han ikke keder sig. Varm og opmærksom.

Hesten står i Ledøje, hvor der fra grunden er direkte adgang til Vestskoven med kilometervis af ridestier. Stor ridebane på stedet og mange ridehuse inden for få minutters skridt.

Jeg ser gerne, at du kommer 4 gange om ugen. Pris efter kvalifikationer.

Kontakt mig gerne pr. sms for spørgsmål eller interesse.


Du kan ikke kommentere på denne annonce.