{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges til frisk, arbejdsvillighest

Kr. 1
1.899 visninger | Oprettet:      
Obs!!
Hesten står pt skadet og skal scannes d. 3. december. Derfor er det forventeligt, at der i starten vil være genoptræning/skridttur. Parten søges fra 1/1-19 (mulighed for at se ham før det nye år) og 4 gange om ugen, da jeg ligger alvorligt syg.


Ravendo er en frisk og RØD hest, der er meget arbejdsvillig og gerne vil lære. Jeg søger en rytter, der kunne have lyst til at have Ravendo 4 gange uegentligt. Gerne en der ønsker at fokusere på dressuren. Mulighed for stævner på sigt.

Du skal være rutineret, da han er en hest med tænding og meget energi. Han tester sin rytter ofte, og vil meget gerne bestemme selv. Derfor alfa og omega at du ikke har tendens til at blive utryg og bange. Det lurer han lynhurtigt. Stort nussehoved. Han elsker at arbejde og blive stillet over for nye udfordring. Han har talent inden for dressuren, og vil hurtigt kunne rides op på højere niveau med rette rytter. Meget lærenem hest. Du må meget gerne få undervisning. Kan rides alene i skoven, og siger ikke noget til biler og andre køretøjer. Hesten er først redet til som 4 års, og er derfor bagud i sin udvikling og har tendens til at være lidt hingstet. Du har derfor muligheden for at "forme" ham i dressuren og træne ham op til højere niveau. Han er springhest, og er typen der hele tiden skal aktiveres, så han ikke keder sig. Varm og opmærksom.

Hesten står i Ledøje, hvor der fra grunden er direkte adgang til Vestskoven med kilometervis af ridestier. Stor ridebane på stedet og mange ridehuse inden for få minutters skridt.

Jeg ser gerne, at du kommer 4 gange om ugen. Pris efter kvalifikationer.

Kontakt mig gerne pr. sms for spørgsmål eller interesse.

Kontakt


29 24 69 35
2765 Smørum (Storkøbenhavn)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Josefine H
VIP
Kvinde | 22 år | Oprettet: 28. maj 2013Kommentér på:
Part søges til frisk, arbejdsvillighest