{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges

Kr. 600

500 visninger | Oprettet:


Vi ønsker en part til vores vallak som er oldenborger på 181 i stang, han er 9 år. Han blev sent tilredet da han blev ved med at vokse. Vi købte ham som næsten 6 årige. Han er en rolig dreng af sind og kræver at man rider ham godt fremad med sæde og schenkel
Vi søger en part fra januar af, som vil ride vekslende med skovture, dressur og måske lidt spring. Der kan være arbejde med klargøring af boks hvis man har en weekend dag - jeg har udmugning på i hverdage.
Vi tænker en person som er over 20 år, der har en god grund dressur på plads og som kan hjælpe med at arbejde med ham. Parten er minimum 2 gange om ugen, koster 600 kr og max.3 gange om ugen 750 kr. Der kræves medlemskab af klubben (favrskov rideklub) når man er part rytter. Med adgang til at kunne starte stævne: 550 om året, uden adgang 450 om året. Der mulighed for undervisning på stedet som man selv har udgift på. Vi har et stort ridehus, nye udendørs baner og skoven ligger tæt på. Hvis du tænker at det er lige mig så kontakt mig på mobil eller skriv herinde :-)
Hilsen Tine og Anne :-)

Kontakt


28 25 22 56
8370 Hadsten (Østjylland)
Tine
Kvinde | 27 år | Oprettet: 2. jul 2011Kommentér på:
Part søges