{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Part søges

Kr. 600
2.036 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatVi søger en part til vores hest Lauritz, 2 gange om ugen. Lauritz er en 10-årig Oldenborger vallak på 1.81 i stg., som er ca. på LC niveau. Det er vigtigt at han bliver redet med sædet og schenkler og bliver stillet for små udfordringer/ opgaver, for at aktivere ham. Lauritz er et kæmpe nussehoved, men skal til tider vide hvem der bestemmer. Lauritz har fornylig fået konstateret gigtforandringer på begge forben, som bliver afhjulpet med ringsko. Derfor er det vigtigt, at han bliver skridtet godt varm og skridtet godt af, og ikke må springes på.
Lauritz står ude på Hadsten Ridecenter, hvor der er gode faciliteter. Der er et ridehus på 87x20 med ny fiberbund, 2 udendørs ridebaner på 20x60, en stor græs springbane, skov lige ved siden af og striglepladser.
Vi søger en part som er +18, som har sin grundridning i orden og har et positivt lederskab. Du skal være ansvarlig og til at stole på, og passe godt på vores udstyr. Da vi ikke har fuldpas på om i weekenden, skal der fjernes klatter, fyldes hø og vand op.
Lauritz står opstaldet på Hadsten Ridecenter. Parten kræver medlemskab af klubben.

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x