{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ridning og tilridning tilbydes af M-dressurrytter med over 40 års erfaring

Kr. 3.000
1.367 visninger | Oprettet:      
Ridning og videreuddannelse tilbydes af erfaren dressurrytter på M niveau med mere end 40 års erfaring med tilridning og videreuddannelse af heste. Erfaringen er opnået igennem tilridning og ridning for diverse stutterier af både DV, oldenborgere, trakehnere, fuldblods mv. Erfaring med træning af hingste, følsomme og sensible heste mv.

Tilridning og ridning foregår altid på hestens præmisser. Der lægges vægt på god grundridning med at styrke hesten igennem lang og dyb ridning, så ryggen kommer op og bagbenene ind under hesten. Der rides med sæde og ben og du vil således få en hest som kan rides udelukkende for sædet med en let støtte på tøjlen.

Rytter har uddannet adskillige ungheste til LA-M niveau og har på tidligere heste redet alle GP dressur øvelser. Hestene får "leget" øvelserne ind i sig på en skånsom måde, når de er klar til det.

Hesten opstaldes på privat ridecenter i randers med top faciliteter. Hestene står i store bokse med masser af foldtid, wrap/hø på folden og der kan medbringes eget foder. Hestene går i små flokke eller kønsopdelt.

Der kan fremsendes video af ridning ved seriøs interesse.

Pris for opstaldning og ridning varierer alt efter om det er pony eller hest, fodermængde mv, men ialt ca 3000-3300 kr i alt.

Der kan uddannes både kat 2 og kat 1 ponyer samt store heste. Rytter vejer nemlig kun 55 kilo og er 165 cm høj.

Der tages ikke problemheste. Tilridning kun efter nøje aftale hvor hesten har lært almen håndtering som at blive striglet, trukket med, at løfte ben mv.
Spørg for pris på tilridning.

Ønskes hesten redet frem mod salg er dette også en mulighed. Ved salg betales kommisionsgebyr på 10 procent af salgsprisen.

Ring på 20769301, Charlotte. For yderligere info.

Kontakt


Vis telefonnummer
8900 Randers C (Østjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Connemare
VIP
Kvinde | 33 år | Oprettet: 28. maj 2009


Andre annoncer fra samme bruger
Kommentér på:
Ridning og tilridning tilbydes af M-dressurrytter med over 40 års erfaring
x