{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Rioja

Stem på min hest! Ja de er de saamme heste ;)

Dansk Varmblod Rioja

Stem på min hest :D Ja de er de samme :U
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1999
Fødselsår:
1999
Højde:
Ca.167 Cm.
Højde:
167 cm
Temperament:
Hun er en super rolig hest, med et godt sind.
Temperament:
Opmærksom. Kan sagtens blive forskrækket over at et blad lige pludselig bevæger sig eller vejen, vi rider på, lige pludselig for en anden farve. :-)
Gangarter:
Hun elsker dressur så det er vist meget dressur gangart i hende.
Gangarter:
Skridt og trav til et 8 tal. Galop til et 7 tal.
Stævner:
Startet nongle små stævner, men det var ikke mig der red på hende der.
Stævner:
Har gået op til MB, er dog ved at være et stykke tid siden.
Stamtavle:
Yes med det hele :-) Mor:Ibi-li BBH Far:Schwadrenoer Farve: Mørke brun med en stjerne :-) O.S.V. orker ikke og skrive dem alle :-)
Stamtavle:
Far: Schwadroneur Mor: Ibi-li BBH
Køn:
Super hoppe :-D
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Ingen ting, hun er som en engel. MEN dog på folden er hun den der vil besteme, men i stalden er hun sød til at stå stille og høre efter EN gang imellem :-)
Bemærkninger:
En hest jeg selv har avlet :-) Er meget glad for hende, kender alle hende luner og vaner :-) Hun er klart til dressur (falder over den mindste sten vi møder på vejen ;-)), løsspringer gerne og en tur i skoven er også skønt. Da jeg har haft hende fra fødslen er det næsten ikke til at huske det hele. Da hun blev født, var hendes mor ikke meget for at lade hende die, de første par gange. Efter et stykke tid, gik det dog fint. Rioja er lidt mistænksom over for nye mennesker, de for ikke lige lov til at klappe hende, hvis ikke det passer hende. Når vi skal ud at ride, er hun altid i godt humør. Bla. når vi øver changementer, synes hun bare at hun er for god, så hun changere uden at blive bedt om :-)) Tilgængæld har hun ikke meget tålmodighed til at stå på staldgangen og i traileren, det synes hun simplethen er tidspilde, nok ligesom hende rytter ;-)