{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder musse

bare for sjov og også fordi de begge hedder musse

Shetlænder Musse

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1998
Fødselsår:
2005
Højde:
min smuke Musse er 105 cm og hun går ikke med sko.
Højde:
104 m
Temperament:
en dejlig hygge pony med masser af energi. På Banen er hun det har hun mega maget fat på og er oppe og ringe men efter noget tid falder hun ned igen. I naturen kan hun godt være rimelig hidsig og opnærksom men det er det fliste heste
Temperament:
Sød og rar, men kan dog også være fræk og stædig
Gangarter:
hun er mega smuk i sine I Gangarter skrit: i skriten er hun stille og rolig det kan man næsten aldrig få hinde op i fat så stille og rolig. trav: i trav er hun næsten en araber hun er så smuk og stille og rolig men kan også godt trave hordigt. galop: i galop er hen mega hordig næsten ikke til at strygere men det kan godt gå nogen gange.
Gangarter:
Skridt, trav og gallop
Stævner:
musse har ikke stadet nogen stævner.
Stævner:
Den 29 dec. Blåvandshuk julestævne. Maja og Musse spring 30 cm fejlfri og 40 cm med 8 fejl Den 10 dec. BDR Juleshow. Maja og Musse spring 40 cm, fejlfri runde BRK November stævne. LD1 66,94% og LD2 66,20% Ladelund springstævne den 28 oktober. Maja på Musse 30 cm spring 4 fejl, 40 cm fejlfri Varde springstævne den 19 oktober. Maja og Musse 30 og 40 cm spring, 2 fejlfri runder BRK Oktober stævne. Maja og Musse 30 og 40 cm spring, 2 fejlfri runder, LD1 65,56% og LD2 65,24% Blåbjerg ridtet distance 24 september Maja på Musse 6 km gennemført. Brk udvidet D-stævne den 6-7 maj. Maja og Musse: Spring LF 4 fejl, LE 0 fejl, LD1 65,55% Fastelavnsstævne BRK Maja blev nr 2 i LD1 med 65,27% og nr 1 i LD2 med 66,42% på Musse. Halloween stævne BRK 2015 Maja red LD1 til 63,33% og LD2 til 64,28% og blev nr 3 i klassen. I spring red hun fejlfri i LF og i LE blev hun disk. Riberidtet gennemført 6 km. Dyrskue i Ribe 23 piont.
Stamtavle:
ukendt.
Stamtavle:
Ingen.
Køn:
musse er den sødeste pony og den smukeste hoppe.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
er simpelthen en drømme pony! En pony, man kun kan elske! alle kan ride på hinde af børn og alle den det har mødt musse har kun elskede hinde. er simpelthen en drømme pony! En pony, man kun kan elske! alle kan ride på hinde musse er 20 år
Bemærkninger:
Vi har haft Musse i en del år nu. Først var det hendes storesøster der red hende. Nu er det så lillesøster Maja der har overtaget Musse. Musse bliver brugt til dressur og spring, og en gang i mellem til distance. Musse kan også div triks som hun har lært af tidliger ejer så som, smile, løft forben(spanske skridt) og spilde bold.