{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Melody

:))

New Forest Mankehøjs Kaval

Sej pony part 2
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2003
Fødselsår:
1997
Højde:
Melody er en stor kat. 3 pony. Jeg vil tro hun er omkring 128 :-) Hun bruger str pony i grime, underlag, gamacher osv.
Højde:
136 cm i stangmål
Temperament:
På staldgangen: Hun er rigtig sød på staldgangen. Hun bider ikke eller noget som helst, og står bare så sødt <3 I ridehuset: Melody kan være rigtig fræk når man rider hvis rytteren ikke viser hvem der bestemmer. Hvis en nybegynder rider hende, begynder hun at bukke og så bliver rytteren "bange" for hende og så skal hun intet lave. Hun er rigtig dejlig når jeg rider hende! Hun går ikke til bidet eller kan de helt "store dressur øvelser", men hun er en rigtig dejlig pony, og hun er rigtig frisk <3 Trækning til og fra fold: Det går altid rigtig nemt. Hun laver ingen unoder og er bare super. Når man følges med andre derned kan hun dog godt sakke lidt bagud fordi hun tar mindre skridt. Hun kan til tider godt blive lidt prinsesse sur når jeg hiver i hende hvis hun prøver at græsse. Så går hun bare med ørene tilbage. På folden: Hun ligger nok nederst på hestenes "rangliste". Hvis en af de andre heste kommer og vil have den plet hun græsser på, så gider hun ikke at slåse med de andre, og går bare. Til springning: Hun er mega frisk og elsker at springe. Jeg tror vores springrekord er omkring 90 cm ;-) Til Ponygames: Hun ELSKER pony games og er også super god til det!! Hun løber mega stærkt og ved lige hvad hun skal gøre! På skovtur: Er hun rigtig rolig. Hun elsker at ride skovtur! På udebanen: Der er hun helt fantastisk!!!!
Temperament:
Stille og rolig. Kunne aldrig finde på at gøre rytteren fortræd med vilje
Gangarter:
Hun har generelt nogle rigtig behagelige gangarter. Skridt: Kan til tider være lidt langsom men alligevel rigtig behagelig. MIDDEL Trav: Rigtig behagelig! Nem at sidde i nedsidning i. Mega behagelig uden sadel. Dejlig fremadgående! MEGET OVER MIDDEL Galop: Dejlig. . . Super dejlig gangart! Hun kan nogle gange løbe lidt stærkt og ikke komme så godt ud i hjørnerne, men meget behagelig og nem! Vi er begyndt at arbejde mere i galoppen, og det går meget bedre! OVER MIDDEL
Gangarter:
Skridt: Han går langsomt og roligt men kan godt gå energisk hvis man beder ham om det. Middel Trav: Han kan godt være doven og lidt døv for schenklerne. Men han bliver bedre og bedre for hver træning. Han mangler stadig muskler til at kunne gå stabilt. Lidt under middel Galop: Der øver vi meget at han kommer frem i tempo og får brugt ryggen og bagparten rigtig. Han mangler også muskler til at søge frem og ned og gå stabilt. Under middel.
Stævner:
Træningsstævne 8/11 14: Vi red Lc1 til 67,20%. Vi fik en rød roset med hjem (vi var de eneste part ryttere). Men hvis vi havde redet mod privat heste havde vi fået en tredje plads. Hun er rigtig nem til stævne.
Stævner:
Lc1 68,2% - 3. plads Lc1 66% - uplaceret Lc3 71% - uplaceret LC3 62,2% - programridning for dommer LC3 65% - programridning for dommer LC3 60,2% LC3 67,800% Mit mål med ham er at få startet en LB1. :)
Stamtavle:
Melodys far er sportspony, og hendes mor er ukendt. Men hvad skal jeg med en stamtavle når hun er så sød? Det er ikke stamtavlen jeg skal nusse med...
Stamtavle:
Ukendt
Køn:
Melody er en hoppe. Man kan til tider mærke lidt hoppe surhed, men næsten aldrig!
Køn:
Ja en meget køn vallak ;)
Bemærkninger:
Melody er verdens sødeste pony! Hun gør ingen fortræd bider eller sparker ikke efter andre heste eller mennesker. Jeg er ved at lære Melo nogle forskellige tricks. Hun kan allerede tricket neje som hun er blevet super god til. Hun er ved at lære tricket "kysse" som hun er super til ;-) Hun er virkelig lærenem. Som sagt er det kun i ordbogen at sucess kommer før træning :-) Melo er ikke verdens største dressur stjerne, men hun er mega dejlig alligevel. Hun elsker springning og Ponygames! Hun elsker at blive nusset. Man kan stå og nusse hende i LAAANG tid. Og så har hun en mega bløøød pels <3 Melody kan sagtens bukke hvis hun føler at rytteren ikke bestemmer. Men hun bukker aldrig med mig mere og det er jo vildt dejligt. Men jeg har godt nok også oplevet mange bukke spring! Hun står opstaldet på AAR rideskole, og så har jeg hende hver anden weekend + 1-3 dage i hverdagene :-) Melodys er farven rød. Hun har to hvide sokker på bagbenene og hun har to koder på forbenene. Hun har en stjerne i panden og en snip som går lidt op af mulen. Hun reagere rigtig godt på stemmen også når man rider. Man kan også "presse" til hende med benene som hun også reagere rigtig fint på. Dog kan hun vgodt blive lidt fornærmet og gå og vifte med halen. Derfor bruger jeg meget stemmen. Melo kan ikke lide vandspiltovet. Jeg ved ikke om hun har haft en dårlig oplevelse med det, men hun vil ihvertfald ikke derind. Jeg har redet Melody mindst engang om ugen siden den første mandag i 2014 så jeg kender hende rigtig godt. Vi har snart 1 års dag. Jeg er faldet af Melo en enkelt gang. Det var da jeg red uden sadel og ville i galop. Så lavede hun er serie bukkespring mens hun drejede rundt, og så gled jeg ned på siden. Jeg har redet med chambon på Melo en gang. Det var hun godt nok ikke tilfreds med! Men hun søgte ned :-) Mine kælenavne til Melody: Melo, ponymus, ponyprut, mus, Melodien, Ildtop, ponydyr og mange flere ;-) Desværre er Melody nu blevet solgt. Rideskolen kunne ikke bruge hende da hun smed alle de små ryttere af. Jeg er så ked af det! Jeg kommer virkelig til at savne hende, men det er vist også meget godt at hun kommer væk fra at gå rideskole <3 Jeg vil altid huske den pony.
Bemærkninger:
Dressur: Han er ustabil, men det går fremad. Han mangler stadig muskler til at kunne gå stabilt, men vi arbejder på det. Spring: Han er en rigtig god springpony, og det er klart han bedste side. Ponygames: Han finder hurtigt ud af at det skal gå stærkt! Så han er hurtig og vender på en 25'øre. Bliver tændt men kan ligeså nemt stoppes og slukkes igen. Skovtur: Han er super sød og glad. Er altid frisk og klar på en travetur. Skridtet stille og rolig med ørene peget glad fremad Fold: Han er rolig og løber ikke derned. Han er nem og dejlig Kaval er en super sød og rolig pony. Elsker at blive nusset og hygget om. Han falder hurtig til i flokken. Er både en god begynder pony og øvet pony. Knytter sig nemt til rytteren. Jeg elsker Kaval over alt på jorden!<3 Vi har begge lært meget af hinanden og vi har stadig begge meget at lære. Jeg glæder mig til endnu flere minder med min yndlings pony<3