{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Melissa R.I.P.

Stem på jeres favorit :)

Shetlænder Hasselhus Tika

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2010
Højde:
Hun var en lille en på ca. 85 cm i stang.
Højde:
85 ca, hun er ikke målt.
Temperament:
Hun var stille og rolig men hun kunne også vise sin mening.
Temperament:
Meget afbalanceret og rolig
Gangarter:
Skridt: stille og rolige små skridt. Trav: Stille og trissende, svært at lave ned sidning. Galop: Meget hurtigt i forhold til hendes lille størrelse.
Gangarter:
Meget fine. Hun er ikke bedømt/været til kåring, så kan ikke sætte så meget ind her :)
Stævner:
Jeg har været til mange stævner med hende, men det har oftest bare været sløjfestævner, hvor man bare skulle over små spring, gennem slalom og sidde af gå på fem små spande og så sidde op igen.
Stævner:
Ingen stævner endnu
Stamtavle:
Hun var uden hestepas så jeg har aldrig vidst det.
Stamtavle:
Køn:
En fin lille hoppe.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Jeg fik Melissa da jeg var 3 og selvom hun var lidt en bølle nogle gange så elskede jeg hende alligevel. Vi har oplevet rigtig mange ting sammen, et af de bedste var da jeg skulle til undervisning og min bedste veninde og jeg var de eneste der dukkede op. Vi red tur og legede mange forskellige lege, som "Tiger efter zebra" et andet navn for fangeleg og når man blev fanget byttede vi hest. Det var vildt hyggeligt. Vi har også været til mange stævner, som jeg har skrevet oppe under stævner og selvom det ikke var seriøst så har hun virkelig gjort meget i forhold til min ridning og jeg kan kun være taknemmelig over at have haft hende til at lære mig min grundridning. Der har også været knap så gode tider og det var da jeg skulle lære at galopere. Det der sker er at jeg sidder på hende(SURPRICE) og min ride lærer Janne løb ved hendes hoved og min mor ved mig, men så sker det, Janne taber tøjlen og Melissa træder i den og får den viklet om benet mens hun laver buk spring for at prøve at få den af, hvor jeg istedet ryger af. Jeg kan ikke selv huske så meget af det men små episoder og så har min mor efterfølgende fortalt mig det.
Bemærkninger:
Tika er en frisk lille hoppe, der altid er klar på eventyr. Da jeg skulle hente hende, og hun så transporteren hun skulle med, der var hun bare på med det samme. Og da hun kom hjem til det sted hun skulle være, hilste hun på de andre heste og så var hun ellers bare "Nåh, så er vi her" Hun har sådan et fedt sind, og en fed måde at være på, så jeg glæder mig til at lære hende at kende! Planerne med hende er at hun skal være kammerat til Pippi, være hyggepony og så går jeg og leger lidt med tankerne om at få hende kåret på et tidspunkt :D Hendes far, er som der står i stamtavlen, Taco v.d Achterdijk, han er Mushroom/sølvtonet, og hendes mor er Palomino, så det kunne være lidt spændende at se hvad hun gemmer på af farver. Jeg har fået at vide at hun skulle bære Mushroom genet og kunne lave den farve xDD Mere info kommer hen af vejen!