{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Elmholts Zeus

Stem på jeres favorit :)

Shetlænder Skovvangens Jørgine

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2001
Fødselsår:
2013
Højde:
Han er en 3'er pony på 128 cm, det står der i hvert fald i hans pas.
Højde:
96 cm, og går med i standartholdet for Shetlandsponyerne.
Temperament:
Han er en rigtig god pony så snart man bare sætter sig igennem hos ham, han er en der skal vide hvem der bestemmer. Når det så er sagt så er han meget nem på fold, under ridning, på tur og i stalden, han kan både rides alene og sammen med andre og er altid klar på en gallop tur ud over en mark, om det så er med eller uden sadel. Han er også ekstremt mad glad i sådan en grad at han kom til at bide min mor i sin iver efter en gulerod. Han er også klog han fandt desværre ud af hvordan man åbner hans boks, men trods hans små skavanker så elsker jeg ham stadig og han var min bedste ven.
Temperament:
Jørgine er en shetlænder med et roligt temperament. Hun er en fantastisk første gangs pony. Jeg bruger hende som kørehest, hvor hun både går med i etspand, tospand, firespand og tandem.
Gangarter:
Hans gangearter er rigtig gode både i skridt og trav kan han gå til bidet og diverse øvelser men hans gallop skal der lige arbejdes på, der vil han hellere have fart over feltet end at have at det ser elegant ud.
Gangarter:
Hun har en lidt kort gang, men viser sig rigtig fint for vogn.
Stævner:
Jeg har ikke haft startet det store i stævner på ham da jeg ikke har haft mulighed for det men vi har vundet en 1. plads og en 6.plads samt 5 sløjfer til noget sløjfe spring og kostume et eller andet. Han er rigtig sød til stævner men nogle gange så er der nogle ting der skal kigges en del på og det er ikke lige det fedeste, men han er stadig sød, og har aldrig kastet mig af til stævne.
Stævner:
Ingen stævner endnu. Men har haft hende med til 3 plageskuer med ponyer hvor hun har fået mellem 32 - 42 point ud af 50. Så har jeg haft hende med til Landsskuet i Herning, som 2 års hvor hun fik tildelt 21 point. Hun er en fantastisk pony at have med i byen, det resultere også i at vi har vundet en del mønstringskonkurencer for junior.
Stamtavle:
Stamtavle:
Køn:
En smuk rød vallak med et flot udtryk.
Køn:
Hun er en hoppe, med farven Blue Dun. Og har endnu ikke fået nogen afkom.
Bemærkninger:
Jeg kan stadig huske den dag jeg fik ham det var solskin og jeg var 7 år. Vi var kommet ud for at se på en ny pony til den rideskole jeg gik på, men da vi havde prøvet ham, var jeg så vild med ham at jeg måtte have ham, og derfra blev det kun bedre. Jeg gik til ridning på Hodsager Rideklub, og havde gevet dem lov til at bruge ham som undervisnings pony, men han blev skør, og vi flyttede ham hjem til Aulum hvor jeg bor. Og der har jeg lært mere end ude i Hodsager. På grund af mere tid med ham og min ridelærer Ida, selv om hun kun er der omkring 14 år er hun den bedste ridelærer nogen sinde. Hun forklare mig alt så jeg forstår det og har gjort sådan at jeg stoler blindt på Zeus, og nu galopere vi på marker og rider rundt i byen og Zeus er afslappet, kigger lidt men ellers går han stille og roligt. Og til jer der læser det her håber jeg at i har en ligeså dejlig Pony/Hest som nu er jeres gode ven :-)
Bemærkninger:
PÅ to af billederne er fra da vi kørte med julemanden i Giveskud. Hun var kun tre år dengang, og var kun kører for vogn i et halvt år. Julemanden kørte selv hende ind i hallen uden problemer.