{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Melissa R.I.P.

Stem på jeres favorit :)

Anden særlig race Black Beauty

Fordi min hest er ny og fordi hun er Black Beauty
Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
1997
Fødselsår:
2010
Højde:
Hun var en lille en på ca. 85 cm i stang.
Højde:
160 ca
Temperament:
Hun var stille og rolig men hun kunne også vise sin mening.
Temperament:
Rolig/ men lidt opmærksom går lige op i trailer
Gangarter:
Skridt: stille og rolige små skridt. Trav: Stille og trissende, svært at lave ned sidning. Galop: Meget hurtigt i forhold til hendes lille størrelse.
Gangarter:
Skridt, trav, Galop
Stævner:
Jeg har været til mange stævner med hende, men det har oftest bare været sløjfestævner, hvor man bare skulle over små spring, gennem slalom og sidde af gå på fem små spande og så sidde op igen.
Stævner:
Ja på lc niveau
Stamtavle:
Hun var uden hestepas så jeg har aldrig vidst det.
Stamtavle:
Nej
Køn:
En fin lille hoppe.
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Jeg fik Melissa da jeg var 3 og selvom hun var lidt en bølle nogle gange så elskede jeg hende alligevel. Vi har oplevet rigtig mange ting sammen, et af de bedste var da jeg skulle til undervisning og min bedste veninde og jeg var de eneste der dukkede op. Vi red tur og legede mange forskellige lege, som "Tiger efter zebra" et andet navn for fangeleg og når man blev fanget byttede vi hest. Det var vildt hyggeligt. Vi har også været til mange stævner, som jeg har skrevet oppe under stævner og selvom det ikke var seriøst så har hun virkelig gjort meget i forhold til min ridning og jeg kan kun være taknemmelig over at have haft hende til at lære mig min grundridning. Der har også været knap så gode tider og det var da jeg skulle lære at galopere. Det der sker er at jeg sidder på hende(SURPRICE) og min ride lærer Janne løb ved hendes hoved og min mor ved mig, men så sker det, Janne taber tøjlen og Melissa træder i den og får den viklet om benet mens hun laver buk spring for at prøve at få den af, hvor jeg istedet ryger af. Jeg kan ikke selv huske så meget af det men små episoder og så har min mor efterfølgende fortalt mig det.
Bemærkninger:
Hun er en dejlig nysgerrig hest men rimelig rolig , elsker godbidder og at blive nusset/ gnubbet hun elsker at være i hænder. Knytter sig meget til mennesker. Hun er oldenborg/ frieser af blanding hun er min nye hest fik hende den 31 oktober 2017 jeg skal bruge hende til ridehest og dressur/ skovturshest hun er let trafikvant.