{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Snowflake

Frieser Gaya

Du skal være logget ind for at stemme. Log ind


Oprettet af:
Oprettet af:
Fødselsår:
2000
Fødselsår:
2002
Højde:
153 cm
Højde:
Gaya er ca. 1,58. Så en dejlig højde;)
Temperament:
Det sødeste temperament. Aldrig ude på ballade.
Temperament:
Styrbar men lidt af en kylling på tur. Dejlig rolig og samarbejdsvillig på banen. Hun elsker at gå rundt på fold og hygge. Vi elsker at ride dressur og lange ture, hvilket vi gør meget af:) En fantastisk smuk hest, med det dejligste sind!
Gangarter:
Skridt: Mellem og søger fint ned <3 Trav: Stor(af en lille hest at være) <3 Galop: Lille, men fin! <3
Gangarter:
Skridt = Lidt ophidset i starten, men falder hurtig. Trav = Fremgående men meget styrbar. Galop = Hendes bedste gangart! Store dejlige bevægelser, og går til bidet med det samme.
Stævner:
Med mig: 2 Hylke og omegns ridecenter (HYOR) - 18/06/16 Dressur Ld1: Mega godt program, indtil slutningen, hvor jeg glemmer banen... Ld2: Virkelig godt program! Første u-placeret (4. Plads) med 61.905% Hylke og omegns ridecenter (HYOR) - 25/09/16 Spring 30cm metode A (Hest): Virkelig god runde! 1. Plads med 57,10 sek
Stævner:
Gaya er blevet kåret ster hoppe i dansk frieserforbund, hvilket vi er meget stolte over.
Stamtavle:
Hollandsk sportpony (men uden stamtavle)
Stamtavle:
Mor: Engstruplunds Mariska
Køn:
Hoppe :)
Køn:
Hoppe
Bemærkninger:
Snow er verdens bedste hyggehest! Hun er altid frisk på en tur, men elsker også at lave noget. Jeg har haft hende i lidt over et halvt år, men stoppede dsv. pga min højde ;( Jeg har lært nærmest alt af Snow. Hun er virelig sød og tålmodig! Hun er nem at læsse, og går direkte op <3 Før i tiden har hun ikke haft det så godt, men hun begyndte ligeså stille at stole på mennesker igen, og så meget at jeg tog hende med til 2 stævner! Sammen var vi også på ridelejr i 2016 i Vestbirk! Det var 4 meget gode og lærerige dage! <3 Jeg besøger hende 1 gang om ugen, og hun har det virkelig godt! <3
Bemærkninger:
Mit næste mål med hende er at komme til at springe lidt på hende. Hun har aldrig prøvet det før, så derfor vi det være mega stort! Ellers er vores mål bare at udvikle os, og få startet nogle stævner.
Annonce