{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Undervisning tilbydes

Kr. 150
191 visninger | Oprettet:      
Jeg tilbyder undervisning i dressur.

Hvem er jeg:
Jeg hedder Kristina, bor i Saltum med min datter, vores hund og 3 katte. Jeg har stort set altid redet eller været sammen med heste. Lige fra jeg startede på den lokale rideskole som 7 års har jeg været bidt af en gal hest. Dog valgte jeg at sælge min egen hest for 2 år siden da jeg fik min datter, men lad os være ærlige, os med heste i DNA’et kan jo aldrig slippe det helt.
Jeg har primært redet dressur op til M-niveau, har sprunget lidt for afveksling, og ellers nyder jeg også at træne mine heste fra jorden.

Hvad kan du forvente af mig:
Jeg går meget op i at hesten er tilpas med de udfordringer vi stiller den, ingen hest skal føle sig stresset, presset eller forvirret på en ridetur. Derudover ligger jeg stor vægt på rytterens opstilling, hjælpere og måde at træne hesten på. Jeg vil gerne at mine elever, ikke kun lærer at ride øvelser som travers og changementer, men også får en grundlæggende viden om, hvordan træner jeg bedst øvelserne ind i min hest, hvordan bevarer jeg en glad og arbejdsvillig hest, og hvordan griber jeg det an når der opstår problemer.
Jeg ligger stor vægt på grundridningen. Det gør de fleste undervisere, men hvad betyder egentlig? Og hvad mener jeg egentlig helt konkret når jeg siger det?
Jeg mener at rytteren skal være bevidst om hvilke hjælpere han/hun har og hvordan de bruges bedst. Derigennem skal hesten lære at forstå hjælperne, den skal kunne gå frem og stoppe på små signaler, og den skal kunne dreje mens den er i balance.
Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elev og deres ønsker sammen med deres hest eller pony.


Helt praktisk:
Jeg kører ud fra Saltum og de første 15 km er gratis, herefter 3,- pr kilometer. (er i flere deles kørsel)
Pris: 150,- for 30 min – Hvis du laver en fast aftale kan du få 30 min ugentlig for 500,- om måneden.
Jeg tager gerne med ud og hjælper til stævner for 200,- plus kørsel pr klasse.
Jeg håber at høre fra jer og komme ud og se jeres skønne heste og ponyer.

Kontakt


Vis telefonnummer
9493 Saltum (Nordjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
Kommentér på:
Undervisning tilbydes


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

x