{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

ung dressur part søges

Kr. 1.600
210 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat



Ung dressur part søges til vores pony.

Da vores yngste datter desværre er ved at være for stor til Middi søger vi nu en ung rytter, som gerne vil ride dressur, tur og eventuelt lidt spring indimellem. Det kunne være en rytter, der kommer direkte fra rideskole og måske er i overgangen mellem rideskole og egen pony og hvor der mangler lidt mere erfaring inden skridtet til egen pony tages. Det kunne også være en lille rytter, som bare ønsker at have følelsen af at have sin egen pony, men økonomien ikke helt rækker :-).

Hun har deltaget i individuelt DM i dressur med vores ældste datter og er en erfaren pony i både spring og dressur. Vi har primært brugt hende til dressur, men hun er hos tidligere ejer startet i spring. Hun er stille og rolig på tur. Alt i alt en god læremester. Hun er 135 cm dvs. kat. II pony men lidt kraftig af bygning.

Hun står syd for Odder (syd for Århus) og må ikke flyttes. Der er udendørs ridebane og undervisere tilknyttet stedet. Vi har hende stående hjemme, hvor der er andre børn og unge i stalden. Vi prioriterer et godt staldmiljø, hvor fællesskabet er i højsæde. Der arrangeres jævnligt ridelejr, overnatning mv.

Pris for en 2/3 dags ordning er 1.600 kr. om måneden. Dertil kommer, at der er krav om undervisning 1x ugentlig (150 kr./gang). Hun udbydes i første omgang kun i halvpart men full part kan komme på tale når vi har set matchet fungerer i forhold til Middi.

Forældreopbakning er et krav.

Lyder Middi som noget for jer så er I meget velkommen til at kontakte mig.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce