{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Chucky, er Reiner født.

109 visninger | Oprettet: 1. dec 2018

Chucky, er Reiner født.

Jeg har ganske lidt erfaring med ridning på èn hånd, samt ligeledes på stang. Chucks, en smule mere grundet Stephanies hjælp.

Men se nu lige engang hvad Chucky og jeg fik tryllet frem i går. Galop på stang og èn hånd! Hold nu fast, det er ikke så let som det ser ud - hvis nogle var i tvivl. Det handler for mig vedkommende utrolig meget om balance, ben kontrol og masser af ridning med sæde. Og hvor dælen skal du lige gøre af dine hænder, hmmm. Den ene som styreben, men hvordan med højden når de også skal holde balancen og styre ponyen. Den anden, gerne samme stilling som hvis du red med to hænder, for ikke at forstyrre balancen.

SÅ meget at koncentrer sig om faktisk. Til trods for det er jeg fan. Der arbejdes så meget med selvkontrol og det synes jeg er virkelig fedt.
Det fedeste er, når jeg har styr på mig selv, så finder Chucky sin plads og balancere og samler sig selv under mig.
Er det ikke fantastisk? Så meget kan synes af så lidt.

En af grundene til at western, især reining, fascinere mig enormt!

Louise .
VIP
Kvinde | 28 år | Oprettet: 18. sep 2007


Kommentér på:
Chucky, er Reiner født.
  •   9. dec 2018 Mange tak for svar, jeg googler mig til resten ?? og det gav god mening smiley

  •   9. dec 2018 man bruger først stang når hesten kan alle øvelser på almindelig snaffle bid, ikke før. Herefter kan man, man skal Ikke med mindre man rider stævner, til stang bid. Her kører hest og rytter at ride for endnu finere følere, da stangen og tøjlens vægt har en stor betydning og påvirker på balance og bæring.
    Rider du på stang til stævner rider du med èn hånd kun. Der findes mange regler indenfor det man kan Google og jeg ikke har tænk mig at bruge tid på at skrive her ? håber det gav mening.

    I dressur rider du også med kandar når hesten når et vis niveau.
    Vi skifter også bid når vores skal videre i uddannelsen.


  •   8. dec 2018 Ved godt man bruger stang i West. Men hvorfor egentlig ??