{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Vallak 140 cm. 2011

Kr. 29.500
1.176 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Skovdal's rolex-royal
Farve:
Palomino
Spring:
LB
Dressur:
LC
Terræn:
Talent
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Opmærksom
Temperament:
Opmærksom

Super smart og talentfuld dressur/springpony med tre gode gangarter, hvor traven især skal fremhæves med god haseaktion. Rolex måler ca. 140 cm og kan formentlig måles som max kat.2 ved en officiel ponymåling.

Rolex er tilredet for et år siden og er redet af både voksen og ponyrytter. Han viser stor kapacitet i dressur og er meget følsom og energisk at ride, let at ride for sæde og ben og nem at flytte for vægten. Han er sprunget af dygtig pony springrytter i vinters og de har sammen sprunget baner på 100 cm, som svarer til MB spring for kat.2 ponyer. Rolex springer med god teknik og har den helt rette tænding. Han er vågen uden at være dum.

Pt. rides han af voksen dressurrytter med henblik på videreuddannelse i dressuren. Hans far Holmlunds Lord Colwyn går PRI og PRT på landsplan med mange placeringer. Se billeder af faren her:
https://www.hestegalleri.dk/galleri/67038-welsh_partbred_sec_f_holmlunds_lord_colwyn_
Rolex er sød og omgængelig, sund og rask. Sælges direkte fra ejer, som har haft ham stort set hele hans liv og kun pga. nedskæring i hestehold.

Rolex er pt. i videreuddannelse og prisen vil stige i takt med uddannelsen i dressur og evt. stævnestarter. Så søger du en pony med udstråling og kapacitet til at føre dig til tops i enten dressur eller spring, som du selv kan være med til at forme så er han her!

Kort video af dressur : https://www.youtube.com/watch?v=7X6A0vsH2H4&feature=youtu.be

Spring.

https://www.youtube.com/watch?v=Yx2vHKpJmq8

Rytter på billederne er 170 cm.

For yderligere info ring på 41614440.


Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce