{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vallak 162 cm. 2008

Kr. 15.000
450 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Skonhøjs Belou
Farve:
Lys skimmel
Spring:
Indsprunget
Dressur:
LC
Terræn:
Terrænvant
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Opmærksom
Temperament:
Rolig

SKONHØJS BELOU SÆLGES - HESTEN TIL DEN ERFARNE RYTTER

Skonhøjs Belou udbydes nu til salg, da jeg har været nødt til at indse at han er for stor en udfordring for mig. Han er derfor ikke en begynder hest, som han er nu. Alle, der har været omkring ham, har sagt, at han er en dejlig hest. B har desværre ikke respekt for mig, hvilket har resulteret i at han (kun med mig(!)) har stejlet. Jeg har ikke modet, teknikkerne eller erfaringen til at få rettet op på det.

B er en dejlig, glad dreng. Han elsker at lave lidt sjov i gaderne. B kan rides bidløst, og viser interesse indenfor horsemanship. Hvis man har erfaring indenfor dette, tror jeg at B ville være perfekt. Han har bare brug for en erfaren vejviser. Han har ved tidligere ejer været brugt til dressur og tur. B elsker at arbejde. Jeg har ikke brugt ham til særlig meget dressur, men jeg tror at han ville kunne blive en fantastisk dressurhest. Jeg har også sprunget lidt på ham, hvilket han nyder i fulde drag. Jeg har sprunget 80 på ham kun i grime og et sæt tøjler, perfekt styrbar.

Han er en meget sensitiv hest. Når det så er sagt, så han har mange gange overfor mig vist hensyn.
Han elsker en tur i skoven. Der behøver ikke nødvendigvis at være fuldfart på, han er let at stoppe selv med helt lange tøjler. Han lytter meget til hans rytters kropssprog, stemme og åndedræt.
Jeg ønsker kun det bedste for B, og lige nu er den en rytter der kan sætte sig i respekt og vise at de kender vejen. B har brug for en rytter der heletiden er et "hestehovede" foran ham. Han er en klog hest, der læser sin rytter som en åben bog.

B står i boks hos mig, og har to forsko på. Han har gået uden sko de sidste 7-8 måneder. Jeg ønsker mig et hjem med massere af foldtid og kærlighed til ham, da han er en fantastisk hest.

Jeg forbeholder mig retten til at vælge imellem evt. købere.

Hvis der skulle være nogle spørgsmål, skal man være velkommen til at kontakte mig her, Facebook (Nanna Findal Hallen) eller over telefon, SMS. Video kan evt. sendes.

Spar penge på din forsikring

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
Annonce